Újabb részletek a The Forestről

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 23.
  • Hír
Link másolása
Az Endnight Games egy fejlesztői kérdezz-felelek során számos érdekességet megosztott a The Forestről. A nyitott világú túlélőhorror egy baljós erdőben játszódik, ahol torz kannibálok lesnek ránk.

A közösség már bizalmat szavazott a The Forestnek a Steam Greentlighton keresztül, több kérdést fel is tettek a fejlesztőknek, akik készségesen válaszoltak. Most újabb információkkal gazdagodtunk az ígéretes horrorjátékról.

Az erdő mélyén rögtönzött bázist építhetünk magunknak, az ütött-kopott fakunyhó rendkívül fontos lesz, itt tárolhatjuk a nappal összeszedett cuccainkat, éjszakára pedig a menedékünkként szolgál. Ám nem nyújt teljes biztonságot a fejlesztők szerint, a kannibálok ugyanis elpusztíthatják viskónkat, ha nem vigyázunk. Ezen kívül a tűz is fenyegetést jelent, a lángok ugyanis elterjedhetnek a szél irányának megfelelően, pláne akkor, ha gyúlékony környezetben csapnak fel. A tűz minden útjába kerülő dolgot elpusztít, az egész erdő persze nem ég le, mert többnyire nedves, és gyakori az eső.

A világban fellelhető erőforrások meglehetősen korlátozottak lesznek, ám ennek ellenére szabadon építkezhetünk, ha összeszedjük a nyersanyagokat. Ha nem tetszik a szerkezet, lebonthatjuk, és visszaszerezhetjük az erőforrásokat és valami újat próbálhatunk ki. A víz is nagy szerepet játszik a túlélésben, elrejthetjük az ellenség elől, de akár felhasználhatjuk tisztálkodásra is: lemoshatjuk a harcban összegyülemlett vért magunkról. Számos patak és tó található a játék világában. Nem beszélve az állatvilágról: baglyok, teknősök és ragadozók élnek a The Forestben, akik élelemet és fenyegetést is jelenthetnek. Vigyáznunk kell a bogyókkal és a gombákkal is, hiszen némelyikük mérgező lehet.

A mesterséges intelligenciára nagyon büszke az Endnight. Az ellenség annak megfelelően reagál ránk, ahogy mi bánunk velük. Ha békén hagyjuk őket, akkor nem lesznek túl agresszívek, de ha otthonaikba merészkedünk, azt nem nézik jó szemmel. A játékban előrehaladva valódi ellenségeket szerezhetünk magunknak, akik aztán folyamatosan terrorizálnak minket. Más lények békésebbek, segítik társaikat, sőt olyanok is akadnak, akik kellően bizarrok és félelmetesek.

7.
7.
Extol
Na ez a game kell nekem!
6.
6.
Doc.
3: hoppá, nem figyeltem a linkre...
5.
5.
markoci555
#4: első mondat inkább kérdés, van-e* szóval
4.
4.
markoci555
Nem tudom, van értelme "beszennyezni" történettel. Elég egy repülő lezuhanás, ez alap, de mik azok a cd-k a kannibál nyakában? Mondjuk rakhatna bele azért pár dolgot, mondjuk előző emberekről akik itt jártak, naplóban vagy ilyesmire gondolok, ami nem csinál történetet de megfűszerezi a játékot
3.
3.
Doc.
Uh de várom esztetö, akit jobban érdekel, itt még talál a játékról pár érdekességet: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=143803558
2.
2.
msmester
#1: Nekem is egyből ez jutott eszembe :D
1.
1.
azureknight0715
Én már nagyon várom ezt a jó kis horror minecraftot :D Talán most ez ígérkezik az egyik legjobb címnek túlélő- horror kategóriában :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...