The Forest PC, PS4

Az Endnight Games túlélőhorrorja PC-n és PS4-en. Egy kannibálokkal teli sűrű erdőben kell életben maradnunk.
Típus: Akció, Horror, Túlélõ Horror

5 millió felett a PC-s The Forest

Remekül teljesített eddig a Endnight Games bemutatkozó játéka, a The Forest. A csapat által kiadott közlemény szerint eddig több mint 5 millió példányban sikerült a PC-s kiadást értékesíteni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.

Dátumot kapott a PS4-es The Forest

Az idei év egyik legjobb túlélőjátékában egy apát irányítasz, aki egy repülőgép-szerencsétlenség után egy sűrű rengetegben találja magát. Emberevő bennszülöttek hurcolják el a fiát, így életben kell maradnia.

The Forest teszt

A repülőgéped lezuhan és az érintetlen vadonban találod magadat. Fiadat egy titokzatos alak rabolja el, és a keresésére indulsz a sűrű erdőbe. Nagyon úgy tűnik, hogy nem számíthatsz segítségre, egyedül kell életben maradnod.

The Forest - még ebben a hónapban jön a VR-mód

Egy hete jelent meg az Endnight Games horrorelemekkel megspékelt túlélőjátéka PC-n, ami a premierkor még nem támogatta a VR-szemüvegeket. A hétvégén kiderült, mikor érkezik a mozgásérzékeléssel felvértezett VR-mód.

The Forest - itt a végleges változat PC-n

Az ígéreteknek megfelelően ma este a The Forest végre kilép az Early Access-státuszból. A végleges változatnak tegnap egy méretes frissítés ágyazott meg, amellyel rengeteg tartalom elérhetővé vált. Kaptunk egy új előzetest is.

The Forest - április végén kilép az Early Accessből

Azt már eddig is tudtuk, hogy még ebben a hónapban megérkezik a The Forest végleges változata, ám az Endnight Games most napra pontos dátummal szolgált. Egy élő-lélegző rengetegben kell túlélnünk az elemeket és a kannibálokat.

The Forest - áprilisban érkezik a végleges verzió

Az elmúlt négy évben korai hozzáférésű státuszban leledzett a The Forest, ám az Endlight Games szólt, hogy áprilisban végre elstartol az 1.0-s változat. Hosszú utat jártak be a srácok, ami a végeredményen is meglátszik.

PSX 2017: Jövőre jön a The Forest

Háromévnyi hallgatás után ismét felbukkant a PlayStation Experience-en az Endnight Games túlélőhorrorja, a The Forest, ami a tervek szerint jövőre végre meg is jelenhet.

A heti galériafrissítés

A hétvége két jeles eseménytől volt hangos, a The Game Awards és a PlayStation huszadik szülinapjának apropóján tartott buliról egy raklapnyi ropogós screenshotot zsákoltunk be. Csak a nagyágyúkra koncentrálunk.