Képeken az Oddworld: New ‘n’ Tasty!

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 24.
  • Képek
Link másolása
Hat screenshot landolt a galériánkban, amik az Oddworld: Abe's Oddysee felújított változatát, a New 'n' Tasty!-t mutogatják a nagyérdeműnek - az eddigiek alapján remekül fest a remake.

Ha minden a tervek szerint halad, tavasszal érkezhet az 1997-es klasszikus felújított változata, ami PC-re, Macre, Linuxra, PS3-ra, PS4-re, PS Vitára és Wii U-ra is elkészül majd. A fejlesztés előrehaladását az új screenshotok alapján lehet ellenőrizni - eddig mindenképpen jónak tűnik az anyag:

38.
38.
gel00
#37: A microsoft szigorú engedélyezési szabályai miatt nem lesz.
37.
37.
robinnho6
Figyusztok! Nem hallott vki vmi hivatalos szöveget arrol h mizu az x360.as verzirol? Csak mert kb minden platform megkapja Abe-t,csak a 360 maradna ki? Nemár!!!
36.
36.
Giggsy
#34: Azt hiszem egy ilyen civilizált megnyilvánulás után nem is kérdés, hogy melyikünk nyerte a vitát :)
34.
34.
gel00
33.
33.
Giggsy
#32: Érdekes módon te pontosan azt teszed. Az orrod tartalmát kenegeted másokra.
Megítélsz egy játékot néhány kép után, de arról egy kurva szót sem szólsz, hogy TE mit képzelnél el másképp, mint amit látunk a screencap-eken. Az ilyesmit szokták kultúremberek agyatlan mocskolódásnak hívni.
A "fingjatok zöldet" megjegyzésed meg aztán végképp téged minősít.
32.
32.
gel00
#31: Nem én vagyok cég vezérigazgatója, hogy deklaratív kijelentéseket tegyek. Naná, hogy ez csak egy vélemény. A fapados meg nem szitokszó. Annyit jelent csupán, hogy látszik, hogy kevés pénz és munkaóra van eddig a játékban. A játék egy igen pici réteget céloz meg, ezért túl sok jóra fölösleges számítani. Szívesebben látnék egy Rayman színvonalú Ubisoftos újraélesztést. A hozzászólások arra vannak, hogy reflektálhass a cikkre, nem pedig arra, hogy az orrod tartalmát másokra kenegesd.
31.
31.
FrankBlack
#29: Szerintem talán az a bajuk a véleményeddel kapcsolatban, amit még az elején írtál a játékról, hogy nem indokoltad meg, hogy miért, és nem volt ott, hogy "szerintem". Vannak, akik erre kényesek, és feldühíti őket, ha ez nincs ott (főleg egy erős, negatív véleménynél.)
30.
30.
supair
#28: Nem a helyesírás a leggyengébb oldala.
29.
29.
gel00
#28: ,#27: Alkesz ork trollok! Fingjatok zöldet és bújjatok bele!
28.
28.
Giggsy
#21: Akkor légyszi áruld már el, hogy mégis mi a túrót várnál látványban egy 2D-s, oldalra scrollozós játéktól, aminél alapvetés, hogy karikaturisztikusnak kell lennie. Ez pontosan úgy fest a mai korhoz viszonyítva, mint az eredeti a maga idejében.

Az meg, hogy az avatárod mikori játékból van, nehogy bizonyíték legyen már bármire is. Ha én beállítom Chaplint avatáromként, akkor ez azt jelenti, hogy egy második világháborút érintő kérdésben az én szavam a tuti, mert nyilván már akkor is éltem? (És vállalva, hogy nyelvtannácinak fogok tűnni, de akkor is nagyon bassza a szemem, így a vitán kívül muszáj megjegyeznem, hogy a hadd és a mondd az két "d")
27.
27.
Yanez
#24: "Szóval akinek a régi tetszett, annak az új is tetszeni fog?" -egyáltalán nem biztos, de nincs az a jós, aki ezt megmondaná néhány screenshot-ból. Gyakorlatilag már értékelted is a játékot a képek alapján. Méghozzá negatívan, plusz bejelented, hogy a régi tetszett. NAGY szakértő lehetsz. Gondolom ingame videókat, teszteket, demókat mindig kihagyod, hisz neked elég pár kép is. :)

És nem biztos, hogy majd bejön nekem az új, ahhoz hogy tudjam, ki kellesz próbálnom.
24.
24.
gel00
#22: Szóval akinek a régi tetszett, annak az új is tetszeni fog? Elég hülye logika. Amúgy meg mit izgat téged, ha neked úgyis bejön?
22.
22.
Yanez
#21: "Miit nem lehet azon érteni, hogy randa és gagyi?" - aki valóban végigtolta, pláne párszor, ami arra utal, hogy tetszett, az nem írna ilyesmit.
21.
21.
gel00
#20: Jó párszor végigtoltam az eredetit. Had ne te mond már meg nekem, hogy tetszik-e vagy sem.
20.
20.
Giggsy
#19: Not sure if troll, or incredibbly stupid...

Ez egy PSX játék újrafeldolgozása. Klasszikus oldalnézetes platformer karikaturisztikus grafikával, és egy szerethetően csúnya főszereplővel. Ezt a játékot világ életében a hangulata vitte el a hátán, épp ezért PONTOSAN olyannak kell lennie a feldolgozásnak, mint amilyet a képeken látsz.
Tehát, ha te másmilyennek szeretnéd, az azt jelenti, hogy fingod nincs az eredetijéről, ergo nem tudod, hogy miről beszélsz. Nem minden játékot a földből frissen kinőtt műmájereknek készítenek ám. Bár ezzel lehet, hogy újat mondok neked.
19.
19.
gel00
#15: Látom sok benned a feszültség. A randa szót például akkor használjuk, ha valaki nem tiszteli mások ízlését, véleményét vagy épp a saját anyanyelvét.
17.
17.
supair
#15: Még ha csak a képeket nézem sem csúnya,s főleg nem gagyi!
Annak meg különösképp örülök,hogy gel és fajtái nem gazdagodnak IGAZI JÁTÉKÉLMÉNNYEL!
Lehet szeretni és nem szeretni de Abe az Abe! :-)
16.
16.
medson
Már alig várom :), jó lesz egy kis nosztalgia.
15.
15.
Yanez
#13: Pont azt, amit mondasz! De ne törődj vele mit mondunk, a Te véleményed a többséggel szemben a nyerő. Csak mi nem értünk a videójátékokhoz, de hála Mindenható Nagyurunknak, vannak még köztünk ily specialisták, mint személyed és rámutat arra, mennyire amatőrök vagyunk és nem értünk semmihez. És ami a legfőbb, hogy mindenki vak!
13.
13.
gel00
#3: Miit nem lehet azon érteni, hogy randa és gagyi?
12.
12.
robinnho6
X360.as verziót kilőtték vagy mi?
11.
11.
Yanez
#10: PSN-en 10 dolcsi a két első része, pont a legjobb! PSV-re, PSP-re és PS3-ra is töltheted. Amúgy jó játék lesz ez is, hozom benne a formám! :D

trion, Norbi: Most fejeztük be a forgatást, fergeteges volt!
10.
10.
EBR2000
#5: Valakinek csinálni kell a MoCap-et! ;)

Amúgy én már el is felejtettem hogy ez készül... Mindenesetre majd lecsekkolom mert nem tűnik a képek alapján rossznak de bevallom még sose játszottam egy Oddworld-el sem... Ez már csak azért is fura mert a polcon ott van valamelyik de az meg b@szik feltelepíteni magát... Imádom a karcos DVD-ket!
9.
9.
Giggsy
#7: Get Freaky! Jó dal volt, de én a játékot is imádtam :)
8.
8.
supair
Remélem ezzel vissza is tér az Inhabitants!
És jöhetnek a folytatások ebben a világban.
Esetleg Stranger's Wrath és társai.Vagy akár valami új..........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...