Oddworld: New 'n' Tasty! Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Remake-et kap az Oddworld: Abe's Odyssee - ha elrontják a fejlesztők, valakit meglincselünk!
1617346800

Nintendo Switchre tart az Oddworld Collection

A Microids nemrég közölte a jó hírt, hogy május végén megjelenik az Oddworld Collection Switchre, ami magába foglalja majd az Oddworld: New ‘n’ Tasty!, az Oddworld: Munch’s Oddysee és a Oddworld: Stranger’s Wrath játékokat.
1608310800

Az Epic második ajándéka: Oddworld: New 'n' Tasty!

Az Oddworld: Abe’s Oddysee remake-jével, a New 'n' Tasty!-vel folytatja az Epic Games Store a tegnap megkezdett ünnepi ajándékozását. Ahogy tegnap már figyelmeztettünk, a lehetőség csak 24 óráig adott, szóval siessetek.
1603695600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.
1601474400

Oddworld: New 'n' Tasty! - ekkor érkezik Switchre

Augusztus közepe óta tudjuk, hogy a Nintendo hibridkonzoljára is ellátogat az 1997-es Oddworld: Abe's Oddysee remake-je, a New 'n' Tasty! - és most azt is megosztotta velünk a kiadó, hogy erre egész pontosan mikor számíthatunk.
1597312800

Switchre is eljut az Oddworld: New 'n' Tasty!

A Nintendo Switch a Stranger's Wrath és a Munch's Oddyssey után újabb Oddworld-játékot kap, méghozzá az 1997-es Abe's Oddysee remake-jét. A New 'n' Tasty! már minden lényeges platformra eltalált, így épp ideje volt, hogy a Switchet is bevegye.
1525971600

Ingyenes az Oddworld: Abe's Oddysee

Minden idők egyik legnagyszerűbb platformerére csaphattok most le teljesen ingyen. Ha péntek estig hozzáadjátok az Oddworld: Abe's Oddysee-t a Steam-könyvtáratokhoz, akkor az végleg a tiétek maradhat.
1454925600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.
1429012800

Készül az Oddworld: Abe’s Exoddus remake-je

Nem csupán az Oddworld: New ‘N’ Tasty az egyetlen HD-kiadás a Just Add Water tarsolyában. A fejlesztők megerősítették, hogy már készül az Oddworld: Abe’s Exoddus remake-je is.
1427115600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.
1427101255

Oddworld: New 'n' Tasty! - Xbox One dátum

Az Oddworld Inhabitants tájékoztatása szerint a hónap végén végre Xbox One-on is elérhető lesz a PC-re és PS4-re már megjelent Oddworld: New 'n' Tasty!, ami 2005 után az első Oddworld-játék lesz a Microsoft konzolján.