Oddworld: New 'n' Tasty! MAC, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Remake-et kap az Oddworld: Abe's Odyssee - ha elrontják a fejlesztők, valakit meglincselünk!
Típus: Akció, Platform

Ingyenes az Oddworld: Abe's Oddysee

Minden idők egyik legnagyszerűbb platformerére csaphattok most le teljesen ingyen. Ha péntek estig hozzáadjátok az Oddworld: Abe's Oddysee-t a Steam-könyvtáratokhoz, akkor az végleg a tiétek maradhat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.

Készül az Oddworld: Abe’s Exoddus remake-je

Nem csupán az Oddworld: New ‘N’ Tasty az egyetlen HD-kiadás a Just Add Water tarsolyában. A fejlesztők megerősítették, hogy már készül az Oddworld: Abe’s Exoddus remake-je is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.

Oddworld: New 'n' Tasty! - Xbox One dátum

Az Oddworld Inhabitants tájékoztatása szerint a hónap végén végre Xbox One-on is elérhető lesz a PC-re és PS4-re már megjelent Oddworld: New 'n' Tasty!, ami 2005 után az első Oddworld-játék lesz a Microsoft konzolján.

A PS Plus márciusi ingyen játékai

Kicsit megcsúszva, de a Sony is előállt a PlayStation Plus előfizetéshez járó ingyenes játékok listájával. PS4-re a Valiant Hearts: The Great Wart kapjuk meg, míg a PS3-asok az új Sherlock Holmesszal nyomulhatnak többek közt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha még nem unod a zombis témát, nem tudsz betelni a Dragon Ball-lal és a felújított űrcsatáktól sem ráz ki a hideg, szép napok várnak rád: íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierei.

Oddworld: New 'n' Tasty! - februárban jön PC-re

PlayStation 4-en tavaly júliusban mutatkozott be az 1997-es klasszikust feldolgozó Oddworld: New 'n' Tasty!, a többi platformon játszók pedig azóta várnak az egyébként remekül sikerült remake-re.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

Oddworld: New 'n' Tasty! teszt

Lassan gyermekkorunk minden nagy címét visszahozzák, néha több, néha kevesebb sikerrel, a most következő remake viszont bátran kihúzhatja magát. Az Oddworld: New 'n' Tastynek ugyanis semmi szégyellnivalója nincs, sőt! Follow me!