A briteknél már csökkentik az Xbox One árát

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy olyan Xbox One-t dobnak piacra hamarosan, amihez ajándékba jár a Titanfall is, ami viszont még érdekesebb, hogy ezzel párhuzamosan a briteknél csökkentik is a konzol árát.

A Microsoft bejelentette, hogy limitált kiadású Xbox One bundle-t dob piacra: a változatlan áron boltokba kerülő csomagban egy standard Xbox One kapott helyet, mellette pedig egy letöltőkód található, amivel a Titanfallt tehetik magukévá a játékosok. A megjelenése márciusban, a Titanfallal együtt esedékes, viszont előrendeléseket már felvesznek rá az üzletek.

Még érdekesebb viszont, hogy ezzel párhuzamosan az Egyesült Királyságban csökkentik majd a konzol árát: a jelenlegi 430 font helyett 400 fontért vihető haza a konzol február 28-tól, a Titanfall bundle pedig szintén 400 fontot kóstál majd. A leárazás viszont csak és kizárólag a briteket érinti, máshol nem terveznek hasonlót: a helyi Xbox-fejes, Harvey Eagle szerint a céljuk a Titanfall rajtjának segítése.

A regionális árcsökkentést magyarázhatja, hogy az Xbox One lemaradóban van a PS4-hez képest az Egyesült Királyságban (is): itt másfélszer annyi PS4-et adtak el, mint Xbox One-t, jóllehet, az Xbox 360 jelenleg ugyanilyen arányban veri a PS3-at. A Microsoftnak tehát kulcsfontosságú a brit piac, Európában ugyanis sokkal kiélezettebb volt a verseny a Sonyval az elmúlt években.

Kösz, kopic!

22.
22.
Ra1D3n
#21: Úgy néz ki el kell árulnom a megoldást, mert nem hiszitek el... A lényeg, hogy amikkel eddig dolgom volt, azok day1 Xbox One gépek voltak, és mindegyikbe belefért volna még 1-2 játék dobozosan is. Hogyan? Nos a válasz több mint egyszerű. A gép ugye eleve védőfóliával van becsomagolva, és ilyen talpakba van beleékelve, hogy közvetlenül ne érintkezzen a dobozzal, meg ne mozogjon a dobozon belül, az esetleges sérüléseket elkerülendő. Nos így a a gép alá vagy mellé még beférne a játék tokostul. Remélem segítettem, de ezt igazándiból saját szemmel kéne látni, még mielőtt ítélkeznénk unboxing videókra hivatkozva.
21.
21.
kopic
#16: Erdekes, en a GS unboxing videojat nezve nem nagyon lattam azt, hogy lenne ures hely, minden bele van suritve rendesen....
20.
20.
kopic
#14: Gamestar oldalan jelen van, Shadowkill nickel, de innen es a Gamer365-rol szerencsere mar elhuzta a belet.
19.
19.
kopic
Az amcsik is kapnak TF bundlet:

http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=22809&news&Xbox%20One%20Titanfall%20Edition

#9: Egyetertek, bar TF festesu joyt kulon lehet a gep melle venni, limitalt pedanyszamban:
http://www.gamekapocs.hu/hir/38345/ilyen_lesz_a_limitalt_titanfall_kontroller

18.
18.
Yami
Én is jobban örülnék ha dobozos játékot adnának, de ha úgy nézzük, akkor a Titanfall-os csomag nem fog többe kerülni mint a sima. Így gyakorlatilag a játékot ingyen kapod, ajándékba. Mivel egy amúgy 18k-s játékról van szó, ezért szerintem nem olyan nagy katasztrófa, hogy "csak" egy kódot kap az ember.
17.
17.
Unknown
#16: Én amilyen unboxing videókat láttam ott nem nagyon volt hely...de te jobban tudod ha mar tapasztaltad. Én talán csak szeptemberben fogom tapasztalni. :D
16.
16.
Ra1D3n
#14: Én már csomagoltam ki és vissza xbox one-t, és beleférne egy tokos játék, de lehet 2 is...
14.
14.
Unknown
#13: OFF: Most kemurit melyik oldalon talalom ? :D

A cikkhez visszatérve: Láttatok már Xbox One unboxingot ? Mert a Box dobozába szerintem sehogy sem férne bele egy dobozos játék, annyira ki van benne használva a hely. És a digitális kód még környezetkímélőbb is.
13.
13.
cannondale
Esik az eso.
Bezzeg napsutotte Szicilia, ott a termeszet adta szepseget is lehet elvezni, nem csak a 4falat...
Igaz kevesbe is befojasolhatok a digitalis korszakban:)
Media haboruk...
12.
12.
GAMEROD
11.
11.
Adalama92
Szerintem a konzolvilágba is lehet majd kapni 160 körül (ott dolgozó pletykálta).
10.
10.
Kenway
150ropi játékkal már szebben hangzik. Már megint csak a Briteknek kedveznek. Nagyon kecsegtető lenne azzal a joy és gép design kinézettel.
9.
9.
Ra1D3n
#7: Direkt amiatt a pletyka miatt vártam az Xbox one vásárlással, és mint kiderült a pletykazuhatagból megmaradt az az egy infó pletykának, minden más bejött nagyjából. Aztán most ott tartunk, hogy mégis lesz Titanfall bundle, csak nem azzal a skinnel :(. Szomorú... Legalább a joy lehetne Titanfallos, de így is megveszem ezt a bundle-t.
8.
8.
kopic
Azert ez a jatek se fog keveset foglalni az One vinyojan:

http://www.gamestar.hu/titanfall-xbox-one-40-gb-helyet-foglal.html
7.
7.
kopic
#6: Hat ez az. Nem is ertem a MS-t.... -.-
6.
6.
Ra1D3n
#5: Ezt bánom én is... Pedig az a joy meg az a gép kibaszott szép lett volna együtt...
5.
5.
kopic
Kar, hogy a Bundle megsem igy fog kinezni:
http://cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2014/02/titanfall-xbox-one.jpg

Pedig igy sokkal kiralyabb lett volna.:S

4.
4.
Ra1D3n
Én is jobban örülnék ha dobozos formában lenne benne a játék. Amúgy jövő héten akartam megvenni az Xbox One-omat, de most, hogy ezt a csomagot bejelentették, valószínűleg akkor ezt már bevárom, ez a pár hét már nem oszt, nem szoroz :)
3.
3.
Slan
#2: Pont azért csökkentik az árakat, mert az előző generációnál sokkal kilélezettebb volt, s most sem akarják, hogy nagyon elhúzzon a Sony.
Pl én már egyáltalán nem szeretnék dobozokat látni a konzolom mellett, így én jobban örülök egy letöltő kódnak :)
2.
2.
dave1986hun
Azért nem volt olyan kiélezett a verseny, úgy tudom a brit piacot kivéve, mindenhol többet adtak el a ps-ből.
1.
1.
simon 555
Dobozos játékot manapság már luxus adni a bundle mellé?
Na nem mintha akkor vennék most, de azért szerintem mindenki jobban örülne ha dobozos lenne a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...