Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.

A felhasználók nem rajonganak az Xbox újításáért

Maximum 8 kihágásunk lehet az Xbox új anti-toxicity rendszerében, ha ezt túllépjük akár egy évre is eltilthatnak minket az üzenetküldéstől, a party chattől és a multiplayertől.

Megújult az Xbox Home felülete

A változás a napokban minden konzolra megérkezik majd, azonban fokozatosan vezetik azt be, így nem mindenkinél egyszerre fog megváltozni a felület, egy kis türelem kell hozzá.

Több mint 1400 retro játék lett elérhető Xboxra

Phil Spencer Xbox-főnök közbenjárásával megérkezett az Antstream Arcade szolgáltatás a Microsoft konzoljaira. Havidíjért cserébe több száz Amiga-, C64-, Mega Drive-, SNES- és ZX Spectrum játékhoz férhetünk hozzá.

Major Nelson 22 év után elhagyja a Microsoftot

Larry Hryb, azaz Major Nelson sokáig az Xbox egyik elsőszámú arca volt, most azonban új fejezetet nyit a karrierjében. Az úriember bejelentette: könnyes szemekkel ugyan, de elhagyja a Microsoftot.

Nézd vissza az ID@Xbox Showcase műsorát!

A mai nap az indie játékoké! Az Xbox és az IGN közösen prezentált műsorában a független fejlesztésű műveké lesz a főszerep, utána pedig egyből indul is a demóáradat!

Érkezik a Grand Theft Auto V az Xbox Game Passbe

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékok landolnak az Xbox Game Passben július első felében. Köztük van a Rockstar nagyágyúja, a Grand Theft Auto V , de lesz itt még Exoprimal és Techtonica is.

Nem készít több játékot Xbox One-ra a Microsoft

Ennyi volt, a 8. konzolgeneráció kora hivatalosan is leáldozott. Matt Booty bejelentette, hogy a belsős stúdiók nem fejlesztenek már több játékot Xbox One-ra... az új címek azonban mégis játszhatók lesznek rajta.

SGF 2023: További 11 játék landol hamarosan az Xbox Game Passben

Az Xbox Games Showcase Extended alatt közel egy tucat új játék érkezését erősítették meg az Xbox Game Passbe, köztük a régóta várt Sea of Stars is. Lesz itt még The Lamplighter's League és Neon White is.

A narratív játékok szerelmesei örülhetnek a Games with Gold júniusi kínálatának

Júniusban két sztori-vezérelt kalandjátékkal gazdagodnak majd az Xbox Live Gold-előfizetők. Az Adios egy sertéstelepen játszódik, de igazi meditatív anyag, a másik alkotás már a játékos hangjára hagyatkozva mesél.

Ezek a játékok jönnek júniusban a Game Pass-be

A Microsoft bejelentette az Xbox Game Pass szolgáltatás júniusi felhozatalának első adagját. A Chicory: A Colorful Tale már mostantól elérhető konzolon és PC-n, de jön az Amnesia: The Bunker is.