Látnivalókon az új Warhammer 40.000-játék

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 25.
  • Videó
Link másolása
Megérkeztek az első részletek és látnivalók a Warhammer 40.000: Storm of Vengeance-ről, amiről ugyan eredetileg azt mondták, hogy MOBA lesz, most viszont inkább úgy tűnik, hogy a Plants vs. Zombiesra hajaz.

A Warhammer 40.000: Storm of Vengeance az Eutechnyx-nél készül, a megjelenése március 27-én várható, a bétatesztelése pedig február 27-én kezdődik.


Noha a játékról eredetileg azt mondták, hogy MOBA lesz, az eddigi látnivalók alapján inkább Plants vs. Zombies-szerű tower defense-ről van szó: egy ötsávos pályán csapnak össze az űrgárdisták és az orkok, a cél pedig az, hogy apránként haladva legyalulják egymás bázisát. Az egyjátékos kampány 50 pályát foglal magába, a történet pedig a Gav Thorpe-féle The Purging of Kadillus regényre épít. Mindkét oldalnak más és más egységei lesznek, saját nyersanyagot használnak, lehet építeni (Rhino tankot például), és természetesen fejlődni is.


A játékban nem lesznek mikrotranzakciók, cserébe iOS-en 7, Androidon 3 fontot kérnek érte - PC-s verzió is várható belőle.

18.
18.
markoci555
Ha jól látom egy egyszerű 5 soros küldözgetőset kapunk, EZ EGY SZ*R, van ilyenből millió számra,

#15
4 éve????
Egy ilyenen?
17.
17.
The Lone Drow
Nevetséges. Az Eternal Crusade-n kívül megint nincs egy értelmes projekt, ami hűen kezelné az univerzumot. Most komolyan, a GW miért ad erre engedélyt és miért nem egy RPG-re? Üvölt érte a világ....Ott van nem is egy szabályrendszer útmutatónak. Úgy érzem messze van még az az idő, amikor egy Szent Inkvizítort irányítva fedezem föl az adott régiót...
16.
16.
Nevetséges amit mostanában W40k fronton csinálnak. Nem elég, hogy leállítják a külföldi Horus Heresy könyvmegjelenést (itthon így befejezetlen maradt a sorozat), még ilyen nyamvadt béna játékokkal is kijönnek. Hová tették az eszüket???
15.
15.
Hanoi
Azért ne húzzátok le ennyire a játékot, ezen dolgoznak 4 éve.
14.
14.
Yserra
És én még azt hittem, hogy valami jó lesz :'(
13.
13.
Marxista
Anyám borogass...
Látom már semmi sem áll a Flappy Spacemarine project útjában...
Megyek, telehányok egy vödröt.
12.
12.
eszem
#10: És így lett a chokapi... a StarCraft.
11.
11.
Sznfctm
Jézus ez mekkora gyökérségnek tűnik. :)) (Ráadásul egy big mac menü áráért, amikor azért már egy big mac menüt is adnak...!! ;) )
10.
10.
Sun9us
#9: De annó a csóró Blizzard-nak nem engedték, hogy Warhammer játékot csináljanak.... :D
9.
9.
GammaShock
Ez most full komoly? Komolyan a G.W. ilyet engedélyez? Ahelyett, hogy ezt a kib@szott 40K történet szál stagnálást komolyabban elmozdítani már valamerre könyv/játék formájában. Hiába az Eternal Crusade (2015...), komolyabb változás ott sem lesz (történet ügyileg), de abban van némi remény vagy esetleg még a Space Wolf-ban.
8.
8.
kkrissz1990
Kicsit úgy érzem, hogy régen ezt egy lelkes fiatal fejlesztő teljesen ingyen csinálta volna meg és feltolta volna a netre flash formájában, szórakozásképp.
Ehhez képest most ez komoly franchise háttérrel készül, a képek alapján pedig szerintem a végeredmény minimum kétséges...
Ez a mobil biznisz rossz irányba mozdította el a játékipart.
7.
7.
Numero Koron
#2: Én is látom Warhammer 40k játék!!!! Látnivalók!!!!!! De csak ez fogadott... :/
6.
6.
Drazhar
#2: Csatlakozom. Akkor már inkább pihentessék a brandet amíg valami értelmes nem jut eszükbe -.-
2.
2.
Claymen
Tényleg egy ilyen hírre kell hazaérnem a melóból? :(
1.
1.
eszem
Azt hiszem elég ennyit írnom :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...