Elkészült a Titanfall és az inFamous

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 27.
  • Hír
Link másolása
Két aranylemezes bejelentés is jutott mára: a Respawn Entertainment és a Sucker Punch szinte egyszerre harangozta be, hogy elkészült a Titanfall és az inFamous: Second Son.

Elsőként a Sucker Punch bejelentése futott be, Brian Fleming a Twitteren harangozta be, hogy befejezték az inFamous: Second Son munkálatait, a játék aranylemezre került, és már csak a dobozos példányok sokszorosítása van hátra. Az új inFamous március 21-én jelenik meg PlayStation 4-re.

Majd nem sokkal később a Respawn Entertainment is bejelentett: ők a Titanfallal végeztek, igaz, a srácok által közzétett kép (és a tegnap bemutatott videó, ami a gyűjtői kiadásról rántja le a leplet) arról tanúskodik, hogy itt már a gyártást is letudták. A Titanfall március 13-án jön PC-re és Xbox One-ra, az Xbox 360-as változat pedig két héttel később fut be.

11.
11.
kredencferenc
#8 Igen megszületett pár, és sajna el is bukott és eddig nem került elő a pl.: Mech Warrior 5 pedig anno a trailer nagyon megkapó volt...

#10 Szerintem csúnya lenne ha valaki a SHOGO-t nem ismerné aki kicsit is foglalkozott Mech-es játékokkal. Azt hiszem az ilyesmire mondják, hogy "alapmű". :)
10.
10.
PrimYaz00
#7: azé mert volt ez a játék, nem minden erre vezethető vissza, ahogy supair is mondta, voltak azóta más meches játékok, amire pl engem emlékeztet az a shogo volt és ott emberrel is lehetett menni, mondjuk nem akkor amikor te akartál és szerintem alig ha ismerik a fejlesztők
8.
8.
supair
#7: Azért azóta megszületett pár "Mech"-es játék.
Amúgy mindenben egyetértünk herr kredenc.
Szívesen látnék csak két-három olyan játékot ami annyi tartalommal és játékélménnyel bír mint egy pár kazettás előd......
7.
7.
kredencferenc
#6: Csak mert a Metal Head-ben nem volt multi, meg nem lehetett emberkével lenni? Nekem az a véleményem, hogy a Respawn-nál valaki nagyon nagy fan lehet, mert ahogy én látom marhára hajaz az egykori műremekre, ami persze nem baj! Sőt! Több ötletet meríthetnének a méltatlanul elfeledett "kazettás" konzoljátékokból. (Na persze nem úgy mint a Bionic Commando esetében bár az sem volt olyan szörnyű ahogy sokan mondták) Pl.: Castlevania nagyon jó lett. De hol van mondjuk egy jó zsíros NES-es Friday the 13th remake vagy egy SNES-es Power Rangers vagy Robot Taisen (Robot War nyugaton)....Hát nagyon nem lennék megsértődve és a mai felhozatal is minőségibb lenne.
6.
6.
supair
#4: Fordítva semmiképp,ha toltad tudod Ferikém ;-)
5.
5.
Ghost26Dave
Várjuk a megváltást :D
4.
4.
kredencferenc
#3: Vagy éppen fordítva :D
3.
3.
supair
#2: A Metal Head nem volt rossz game.....nyomokban Titanfallt tartalmaz. :-)
2.
2.
kredencferenc
Kíváncsi vagyok a Titanfall-ra. Már 15 éve is azt nyomattam SEGA-n!
http://www.youtube.com/watch?v=ueocArqPT8A
1.
1.
giga321
inFamous-re már nagyon kíváncsi vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...