Itt a The Walking Dead új epizódjának előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 28.
  • Videó
Link másolása
A Telltale Games alkotásának folytatására még a jövő hétig várnunk kell, ám addig is itt van a legújabb előzetes a The Walking Dead: Season 2 - Episode 2: A House Dividedről. Clementine élete tovább bonyolódik.

Több hónapos kihagyás után március 4-én végre visszatér a The Walking Dead-kalandjáték második évada: Clementine és a többi szereplő sorsa ismét rajtunk múlik majd. Az Episode 2: A House Divided PC-re, Macre, PS3-ra, Xbox 360-ra és iOS-re jelenik meg, csekkoljuk le az új trailerét!

4.
4.
insanity06
#3: Nem kell ezen semmit javítani. Szimplán más elemet vettek elő. A sztori lényege, hogy a kislány akit eddig védelmezni és óvni kellett a bajtól felnő és a világ ami körülötte van teljesen lesz*rja hogy ő hány éves és ugyan olyan kegyetlen mint a többi még élő emberrel. Ha "visszatérnének a gyökerekhez" akkor ugyan azt a játékot adnák el még egyszer mint tavaly. Szerintem nagyon jó a sztori és remélem ilyen is marad mert ebben az elemben több és nagyobb potenciál van mint az előzőben. Ez a kegyetlen világ senkinek sem kegyelmez...
3.
3.
Ghost26Dave
#2: Nincs semmi bajom vele sőt sztem nagyon is jó de mégsem adja azt a hangulatot mint az előző évad.Remélem ezen javítani fognak :D
2.
2.
bodortamas1
#1: Milyen gyökerekhez? Mi nem tetszik neked a 2. évadban? Bocsi, de nem értem miről beszélsz.

A cikkel kapcsolatban: Ezzel rendesen elkéstetek srácok, én ezt a trailert már 2 napja láttam. (vagy lehet az 3 is, nem emlékszem pontosan)

A folytatást pedig már nagyon izgatottan várom!
1.
1.
Ghost26Dave
Reméljük visszatérnek a játék gyökereihez :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...