Március végétől játszható az új Carmageddon

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 1.
  • Hír
Link másolása
A Stainless Games bejelentette, hogy március végétől lesz játszható a Carmageddon: Reincarnation, igaz, egyelőre csak a Steam Early Access keretei között. Bónuszként egy új videót is kaptunk a játékról.

Nagyon régóta várunk egy új Carmageddonra, de úgy fest, megérte böjtölni: március 27-én már játszhatunk is az új résszel. Ugye milyen gyorsan eltelt az a 17 év?


Persze akkor még nem a végleges változatot kapjuk meg, kizárólag a Steam Early Access keretei között tolhatjuk majd a Carmageddon: Reincarnation egy korai verzióját - sőt, aki támogatta a projektet pénzzel is, már két héttel korábban belekóstolhat az anyagba.

A játékot fejlesztő Stainless Games tavaly márciusig 3,5 millió dollárt kalapozott össze a játék munkálataira, ebből több mint 600 ezret a Kickstarteren keresztül, de lehetett támogatni PayPal-befizetésekkel is - a legnagyobb befektető Les Edgar, a Bullfrog egykori társalapítója volt.

A Reincarnation végleges változata egyébként PC-re, Mac-re, Linuxra, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik. Fentebb egy új videót nézhettek meg a törésmodellről.

8.
8.
hurkagyurka2
5.
5.
kharami
Retrónak kiváló:) meg is könnyezem ezek a régi verdákat, imádtam a carmát, de egy teljes értékű játéknak ha nem kapják magukat össze, akkor ez harmat gyenge lesz!:( 2007 es GTA 4 törésmodellje nagyságrendekkel durvább! Szoktunk szimplán ezzel szórakozni haverral, hogy hogyan törnek a járgányok! Szóval hajrá a fejlesztőknek mert sajnos ez igy kevés lesz, budget ként viszont teljesen vállalható ha a 2 3E res kategóriában marad!
4.
4.
markoci555
Hogy mozgott a kerék rajta, azt a végén egy kiss buttyanó hanngal lecsúszik behalok :D
3.
3.
Wolverine
Én a mobilomon mai napig jókat játszok az első résszel, érdekes lesz mai köntösben játszani a régi verdákkal, és ahogy elnézem a törésmodell is ott van a szeren.. :)
2.
2.
Mortician
Zseniális. Jó látni a régi ismerős verdákat... :D
1.
1.
a3a
Uramisten ezek a zenék:D:D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...