Tényleg idén jön az új Modern Warfare?

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 4.
  • Pletyka
Link másolása
Szivárognak az információk a Sledgehammer Games 2014 végén megjelenő Call of Dutyjáról. Ráadásul a forrás ugyanaz a személy, aki tavaly a Ghostsről osztott meg számos - később beigazolódó - részletet.

Az idei Call of Duty tényleg a Modern Warfare-sorozatot folytatja, legalábbis Drift0r szerint, aki annak idején több részletet szivárogtatott ki a Ghostsról. Elmondása szerint megkereste a Sledgehammer Gamesnél dolgozó egyik bennfentest, aki több fájlt és látnivalót küldött át a számára - többek közt egy térképvázlatot, amin egy erőmű található számos turbinával és egy helikopterleszállóval - ráadásul a pálya többszintes lesz.


A forrás szerint valóban készül az új Modern Warfare, amely nem feltétlenül a Modern Warfare 4 lesz. Nem a múltban játszódik az idén megjelenő játék, hanem a közeljövőben, számos high-tech kütyüt vethetünk be a háborúban, a művészeti stílus pedig nagyon hasonlít majd a Titanfalléra.

A Drift0rhez eljuttatott képeken új fényhatásokat fedezhetünk fel: a főszereplőnek egy PDA van a csuklójára szíjazva, hasonló megoldást láthattunk a Call of Duty: Black Ops 2-ben is.

28.
28.
Zombiekiller6
Elhalaszthatnák egy soha-i időpontra!
27.
27.
Pharaoh
26#: Nagyjából azt, amit a film? Ha már eleget boxoltál (Rocky), akkor Vietnam-ban, és onnan hazatérve is, immáron kézifegyverek széles tárházával (illetve bosszúvágytól fűtve), "üssük ki" azokat, akik minket akarnak "kiütni"?

Trollolollolooo!

Egyébként ezeket a kérdéseket ti sem gondoljátok komolyan remélem! A GK-nál (és GK-s arcoknál maradva) Norbi pl. Nintendo és Super Mario fan! Akkor valószínűleg már zsírdisznókaraj módon tud vízvezetéket szerelni, az összes gombát eltapossa és, ha egyszer kiderül, hogy léteznek sárkányok, majd ő fogja megmenteni tőlük a hercegnőt is nem? Bitch pls.!

Egyébként a cikk címét érdemes elolvasni, mielőtt kommentháborút indítotok egymás ellen ("amire szintén a játékok tanítottak") idióta témákban!
24.
24.
kulabácsie
Ha havonta megjelenne a cod nulla módosítással ,akkor is megvenné a sok birka :)
23.
23.
MrZombieEater
Ezek tipikusan az olyan üzletemberek mint pl a Sziget szervezői. Az új ötletek, a fejlődés útjában állni mindenek felett, csak biztosra menni hogy még jobban tele legyen a zseb.
22.
22.
vortel
#20: Nagyon ügyes vagy... Mi köze egy játéknak a háborúhoz? Mindenki azzal játszik amivel akar, én is szeretek lövöldözni online, de eszembe nem jutna fegyvert fogni...Vagy aki diablozik az meg dőljön a kardjába? XD érdekes mentalitás... :S
21.
21.
Henry82
#20: " Ezeknek is a célja hogy a háborúkra nevelje a jónépet."

Lehet, de nem valószínű. Sokkal valószínűbb, hogy az üzletemberek jól tudják, hogy az ember háborúskodó, aggresszív élőlény, így nagyon szívesen fizet egy kis virtuális öldöklésért, amiből ők degeszre kereshetik magukat:) Viccen kívül, nem kell mindenben összeesküvést látni, ez csak egy nagy biznisz, azt "gyártják" amire kereslet van.
20.
20.
GAMEROD
Kéne már nektek egy harmadik világháború, tuti elmenne a kedvedek a háborús játékoktól. Ezeknek is a célja hogy a háborúkra nevelje a jónépet.
19.
19.
MikelGun82
Basszus, ezt el sem hiszem, hanyatt dőltem a fotelben, úgy meglepett, tuti vétel!!! :DDDDDDD Worl at War 2-t!!! :)
18.
18.
D-day
Akkor most kiadnak megint egy Black ops 2 őt ami ugyan csak a közel jövőbe játszódot vagy wtf :D Voltunk már a multban 2.vh, vietnam, a jelenben és a közel jövőben.ellőtek már mindent semmi újat nem tudnak mutatni xD
13.
13.
bodortamas1
Jöjjön csak, várjuk szeretettel a MW4-et, lássuk, mit tud kihozni a frencsájzból a Sledgehammer :)
5.
5.
Uhu123
#2: Gondolom olyan, mint a következő Mass Effect, ami se nem folytatás, se nem előzmény, se nem spin-off és se nem alternatív univezum...
3.
3.
kredencferenc
Hát nem is tudom... valahogy már csömöröm van tőle. Nem csak a CoD-tól, de az egész FPS műfajtól. Néha még unalmas óráimban előveszek egy BF 1942-t, Vietnamot de ennyi. Alkothatnának már valami újat ezen a fronton. Az hogy valami egyszer-kétszer jól bevált, nem azt jelenti, hogy mindig be fog. "Borda" Gyurival se az a baj, hogy 60 éve énekel hanem az, hogy 60 éve ugyan azt.
2.
2.
Bagwell
"Az idei Call of Duty tényleg a Modern Warfare-sorozatot folytatja, legalábbis Drift0r szerint..."

"A forrás szerint valóban készül az új Modern Warfare, amely nem feltétlenül a Modern Warfare 4 lesz."

Mivan????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...