Beérett az új Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 7.
  • Biznisz
Link másolása
Noha a Square Enix annak idején azt mondta, hogy a Tomb Raider eladásai elmaradtak a várttól, a készítők szerint mostanra sokat változott a helyzet, és jóval pozitívabb számokat tud felmutatni a játék.

Egy éve annak, hogy a legutóbbi Tomb Raider boltokba került: Darrell Gallagher, a Crystal Dynamics fejese nyílt levélben szólt a rajongókhoz az első szülinap apropóján.

Noha egy hónappal a premier után a Square Enix azt mondta, a játék nem hozta a várt eladási számokat, Gallagher szerint mára sokat változott a helyzet. Úgy becsülik, hogy március végéig elérik a 6 milliós eladott darabszámot, ez pedig azt is jelenti, hogy a Tomb Raider több nyereséget termel majd, mint amire számítottak tőle.

Sőt! Minden jel szerint a 2013-as Tomb Raider lehet a sorozat legkeresettebb darabja, azok után, hogy az első napi és első havi bontásban is a legjobban fogyó epizód volt.

A Definitive Edition eladásairól nem esett szó.

18.
18.
Lizard0828
Valóban baromi jó játék....,de ez nem "Tomb Raider", aki a régi részeket végig szenvedte az tudja miről beszélek!;)
15.
15.
Drought
#4: Nem kötekedés képpen, de szerintem semmi túlélő jellege nem volt a játéknak, se nem fagysz meg se nem éhezel stb stb. Ettől függetlenül tényleg jó játék volt, meglepően jó.
14.
14.
-Kemuri-
sok pénz lessz biztos folytatják
11.
11.
Cristiano
akkor már biztos lesz majd folytatás
10.
10.
Neo1989
Az tuti h egy ilyen kaliberű brand mint a TR nem fog csődbe menni.
9.
9.
KeXxX
Off: csak nálam van gond a a weboldallal? Gépen nem tudom elérni
8.
8.
PAtr0n
A fenébe, hogy ilyen jó kritikákat kapott a játék, így ezt is be kell pótolnom, hogy már új VGA-m meg CPU-m van. A tavalyi év nagyon nem volt uborka, sok jó alkotás született.
7.
7.
h.jozsa
Megérdemli a sikert!!!
Kifogástalan a játék,magas az újrajátszhatósági faktor.
6.
6.
xinosz
Példás és igényes játék, érezhető a fejlesztők odaadása, nem csapták össze, csak az a baj, hogy épp az hiányzott belőle, amiért Tomb Raider a Tomb Raider, de ettől eltekintve rég élveztem így egy játékot!
5.
5.
trion96
Pont tegnap szedtem plusról és nagyot tetszik :)
4.
4.
bodortamas1
Számomra az év túlélő játéka volt, jó történettel, jó karakterekkel, szép látványvilággal, szép Larával, úgyhogy én nagy szeretettel várom a folytatást!
2.
2.
JBoy
Óvatosak voltak az emberek, mert nem akartak zsákba macskát venni. Én is sok videót néztem róla mire megvettem, de teljesen megérte.
1.
1.
Drazhar
Azért tegyük hozzá, hogy a téli szezonban Amazonról már 5$-ért be lehetett szerezni, amit boldog-boldogtalan meg is tett, szóval a számok ilyen értelemben "kozmetikázottak".
Persze a játék kiváló, úgyhogy jöhet a folytatás :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...