Múltidézés Titanfall módra

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Ötletes módon promózza az Electronic Arts a Titanfallt: klasszikus Atari-játékokat szabott át titánosra, ezeket pedig bárki kipróbálhatja a böngészőjében. Elsőként az Asteroids mutatkozott be.

Klasszikus Atari-játékokat titánosított az EA és a Respawn Entertainment, így promózzák a Titanfallt. A régi-új játékok a Titanfall Arcade honlapon ingyenesen játszhatók, igaz, egyelőre csak az Asteroids érhető el - itt űrhajó helyett egy titánnal kell lövöldöznünk. Később a Missile Command és a Centipede is bemutatkozik.

A Titanfall március 13-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, az Xbox 360-as változat pedig két héttel később jön. A PC-s változat már előtölthető az Originen azok számára, akik megvették a játékot: 20 GB-ot kell leszenvedni az EA hálózatáról, a játék telepített változata pedig 50 GB-ot zabál majd fel a merevlemezeden. Játszani természetesen csak a megjelenés után lehet.

7.
7.
RangerFox
#3: xD Jajj Kemuri, már Cristiano-nak kell ezentúl szólítani?? :)
6.
6.
Pasallusz
93ban kaptam Belgiumból egy Vectrex nevű konzolt azon volt ez a játék az Asteroid csak ott Mine Storm néven ment! De valamiért engem a Vectrex Tankos játékra emlékeztet ez a kinézet :) A Vectrex egy monokróm 11"os monitor alá beépített öszvér konzol volt az alsó részen kiépített ki pattintós tégla alakú kontrollerrel , amin volt egy pici joystick és 4db nyomó gomb :) Az oldalában volt a kártya dokkoló azokon voltak játékok volt vagy 7db. Cigarettás doboz méretű játék program kártyák :D Szines fóliákat kellett tenni a megfelelő játékokhoz monitor elé akkor szines lett a kép, pölö akkor ismertem meg a Pac-Man-t is Clean Sweep néven :D Menő és hordozható volt :) Csak annak a Vectrexnek állított téglalap képe volt de ugyanez a hatás, na jó, ricegős 50Hz alatti vakító fehér és minimál szín :) 96ban aztán jött PS1 és a Fear Effect :)
5.
5.
kredencferenc
50 GB? És akkor most jön az új összeesküvés elmélet, amely szerint a játékfejlesztők és a kiadók lepaktáltak a merevlemezgyártókkal is. Tehát nincs más dolgunk mint telepítés után megkeresni az a felesleges 35 GB-os file-t és törölni a játék könyvtárából. Violá! A helyfoglalás már is arányban lesz a tartalommal... bár ki tudja mennyi tartalom lesz benne. Viszont ezek az 50-60 GB-os méretek tényleg borzalmasak. Régen mindenki új VGA-ért sírt, most majd meg a 2 terrás vinyókért.
3.
3.
Cristiano
#2: az nem is olyan sok kevés
2.
2.
Chullent
50 gb..... Istenem. Legalább egyenes arány lenne a méret és a játékélmény , grafika között
1.
1.
randall13
Ez a szar nem engedte végigjátszani a 3. pályát, remélem nem azért mert életet kéne venni mikrotranzakcióban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...