Az első részletek a Mafia III-ról?

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 12.
  • Pletyka
Link másolása
Az Actorsaccess oldalán feltűnt bejegyzésben számos érdekességet megtudhatunk egy, a Take-Two gondozásában készülő, bejelentésre váró produktum karaktereiről. A jelek a Mafia harmadik részére utalnak.

Habár a 2K Czech két irodáját az év elején összevonták, s a kulcsfejlesztőket Kaliforniába költöztették, nagy eséllyel már készül a Mafia III. Hogy hol és melyik brigád kalapálja, azt még nem tudni.

Az Actorsaccess.com oldalán mindenesetre egy olyan bejegyzés született, amely a Take-Two bejelentésre váró projektjének karaktereit részletezte. A posztot azóta eltávolították, de a lényeg megmaradt. Lehetséges, hogy a Mafia III főszereplőivel van dolgunk?

Franklin: Louisianában született félig afroamerikai, félig kaukázusi férfi, aki a húszas éveinek elején jár. Árva, viszonylag korán szembesült a déli államokban fellelhető rasszizmussal. Mikor a második világháborúból hazatért, bűnözésből tartotta fenn magát, de mind a fehérek, mind a feketék közösségében kívülállóként tekintettek rá. Franklin azonban hűséges azokhoz, akiket a "családjának" tekint. Okos és erős, jártas az utcai harcokban. Franklin bármi áron be tudja fejezni a rá bízott munkát.

Tony: Szintén Louisianában született, olasz származású, harmincas éveinek elején járó férfi. Makulátlanul öltözködik és ápolt megjelenésű. Mestere a számoknak és a statisztikáknak, képességét a helyi sportfogadásokban kamatoztatni tudja. Tony nem egy tipikus gengszter, aprólékos és lelkiismeretes. Csendes viselkedése nem tesz jót a szociális kapcsolatainak, de a valóságban nagyon ért az erőszakhoz, pont a jelentéktelen kinézete teszi veszélyessé. 

Mickey: Louisianában született, olasz származású fiatalember, aki éppen kilépett e tinédzserkorból. Átlagos testfelépítésű, szószátyár figura és szeret nagyokat mondani. Azt hiszi, hogy magasabb pozíciót foglal el a bűnözés hierarchiájában, pedig csak egy piti gengszter. Amikor szembesül ezzel, úgy viselkedik, mint egy hisztis kamasz.

Ha a bejelentésre váró cím tényleg a Mafia III-at takarja, akkor már leszögezhető, hogy a játék a második világháború után, Louisianában játszódik. Mocsarak, rasszizmus, jazz, vudu és minden más jellegzetesség visszaköszönhet.

15.
15.
lenoir
Szerintem folytatniuk kéne a Mafia 2 sztoriját. "Sorry kid, Joe wasn't part of the plan" nem kielégítő lezárás.
14.
14.
GAMEROD
Az első rész hangulatát már semmi sem hozza vissza.
13.
13.
Chullent
Jól esne az elsö rész színvonala.
12.
12.
Macifasz
Remélem nem vágják ki a 70%-át, mint tették a 2. rész esetében. :-/
11.
11.
bodortamas1
#8: Nekem is az 1 karakteres kampány tetszik. Persze egyáltalán nem ítélem el a több karakterest sem. Kinek mi jön be.
10.
10.
KeXxX
9.
9.
mestermagyar
Úgy érzem akkorát fog csattanni nálam, és még sok embernél, ha kiderül, hogy bedobták a mafia 3 készítését valami szar fejlesztőhöz. Miért kellett amerikába átvinni miért?
8.
8.
Bagwell
Remélem nem lesz több játszható karakter, nem tetszett a gta-ban sem.
6.
6.
bodortamas1
Fákyé, de imádtam a 2. részt is! Egy klasszikusnak tartom, úgyhogy nagy elvárásaim vannak a 3. résszel, remélem megugorják!
4.
4.
negyven2
Pontosabban valószínűleg New Orleans Mafia-beli megfelelőjében fog játszódni, illetve akár annak a környékén is.
2.
2.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...