Gameplay traileren az Angry Birds Epic

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 17.
  • Videó
Link másolása
Először csodálhatjuk meg mozgásban az új Angry Birdsöt, amely egy vérbeli körökre osztott szerepjáték lesz fantasy környezetben. A Rovio a kartjátékok után egy újabb műfajban teszi próbára a madarakat.

Az Angry Birds Epic néhány régióban már elérhető iOS-re, ám az európai dátum még nem világos. A körökre osztott játékmenet mellett a craftingen is nagy hangsúly lesz, különböző alkatrészekből hasznos tárgyakat barkácsolhatunk. Igen. mikrotranzakciókkal is találkozunk.

A játék Androidra és Windows Phone-ra is megjelenik.

15.
15.
RetecH
" Igen. mikrotranzakciókkal is találkozunk. "
Kár érte. Azt hiszem ezt kihagyom...
14.
14.
greenmelon
#6: Hagyjad már ezt a rókabőrös baromságodat, ilyen alapon minden cucc ami egy brandre épül, csak egy nagy rókabőr... Ha kiadnának egy alapjáték szerű ikszedik AB játékot, na az tényleg egy újabb "rókabőr" lenne, ellenben ebben a formában teljesen más, mint a széria eddigi játékai, plusz jelenlegi piacon se nagyon van ilyesmi stílusú játék.

Egyébként ha szemmel láthatóan herótod van a mobilos játékoktól, miért érzel kényszert, hogy minden egyes hírhez odaírj valamit?
13.
13.
Drazhar
Látták, hogy menő a Stick of Truth, kb ennyi. Persze ebből is rommá fogják keresni magukat, nem kell aggódni :D
10.
10.
Cipo3
Én egy FPS-t tudnék elképzelni Serious Sam formájában. Ahogy egy madárijesztő megy a madárlövő puskájával (madarat lő ki) és lő mindenre ami jön felé. Mindezt nagyon durva grafikával és egyben nagyon örültre/viccesre kell megcsinálni. Egy ilyen TBS írtó kevés a franchise fenntartásához.
9.
9.
Cipo3
Gondolom ki akarnak lépni a csúzli kategóriából, mert azzal nem sokáig húzzák. Első próbálkozásnak valszeg kevés. De gondolom nem állnak meg itt.
Nem sok mindent lehet kezdeni egy lábatlan fejjel.
8.
8.
Cipo3
#6: Milyen RPG? Te tudod mi az az RPG? Ez nem az.
Ez TBS nulla RPG beütéssel.

6.
6.
RangerFox
#4: De nem is ilyen rókabőrlehúzásoknak kéne lenni rajta. Hamár ilyen RPG, akkor például Zenonia, mondjuk az nem körökre osztott. Vagy egy csomó más hasonló RPG van jobb karakterekkel és sokkal jobban kiforrott lehetőségekkel.
5.
5.
Ghost16
Istenkém, ,mi a szar ez?
4.
4.
Cipo3
Semmi gáz nincs benne. Egy telefonos játék telefonos továbbgondolása. De nem tudom mit vártatok. TBS? Biztos nem heroes of the might and magic, vagy civilization szintű lesz telefonra.
3.
3.
Cristiano
#1: nem is annyira gázos
2.
2.
RangerFox
#1: Ez még akkor is gáz lenne, ha nem lenne az SP, habár egy ilyen mobilos játékot nem nagyon kéne egy teljes értékű konzolos/Pc-s játékhoz hasonlítani...
1.
1.
Sun9us
Nem azért, de a stick of truth után ez elég gáz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...