GDC 2014: Generációt lép a magyar Zen Studios

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 18.
  • Hír
Link másolása
Jönnek az első magyar fejlesztésű játékok a Microsoft szeptemberben megjelenő konzoljára. A hazai Zen Studios bejelentette, hogy a CastleStorm, a Pinball FX2 és a KickBeat: Special Edition PS4-re és Xbox One-ra is kijön.

A stúdió blogján hazánk fiai azt írják, hogy a CastleStorm: Definitive Edition, a Pinball FX2 és a KickBeat: Special Edition Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik. Előbbi masinára a következő hónapokban várhatóak a játékok, míg a Sony masinájára még tavasszal.


Mint ahogy a cím alapján sejthető, a CastleStorm: Definitve Edition nem csak a legteljesebb változat lesz (kampány, co-op mód, kastélyszerkesztő is a felhozatal része), hanem a legszebb is: mindkét platformon egyaránt 1080p-ben fut, 60 fps mellett.

A KickBeat: Special Edition új számokat tartalmaz majd, míg az Xbox One-os Pinball FX2-t Marvel-, Star Wars- és Plants vs. Zombies-témájú asztalokkal is felvértezik.

7.
7.
Cipo3
Hát én nem ismertem eddig ezt a castle stormod, de nagyon bejön. Gyereknek ideális lesz. Remélem az árában nem szálnak el és az a 3-5eFt-os kategória lesz.
6.
6.
#2: Szerintem az a röhejes, hogy nem tudod leírni, hogy röhejes...
5.
5.
Skyer
#2: Persze, Nadella személyesen kereste fel zoennt, hogy promózza a XO-t, bizonyos összegekért cserébe.
4.
4.
Cristiano
3.
3.
greenmelon
#2: Sírj még, kérlek! :'(
2.
2.
ikaralyos01
"Jönnek az első magyar fejlesztésű játékok a Microsoft szeptemberben megjelenő konzoljára." Ez most valami fizetett XO reklám? :D Röhelyes
1.
1.
RangerFox
Imádom a Castlestorm játékokat, habár nem meglepő hogy a konzolok futtatni tudják 60FPS-sel és Full HD-ban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...