inFamous: Second Son bemutató a Konzolvilágban

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 23.
  • Rendezvény
Link másolása
Ha kimozdulnál otthonról ma délután, de még nem tudod, hogy merre indulj, a Gamekapocs a Konzolvilágot adja tippnek - a játéküzletben inFamous: Second Son bemutatót tartanak.

Péntek óta vásárolható meg az egyik legjobban várt PlayStation 4-exkluzív játék, az inFamous: Second Son, ennek apropóján ma (azaz március 23-án) 13 és 15 óra között bemutató rendezvénnyel várják a rajongókat a konzolvilágosok.

Az összejövetel során nemcsak kedvezményesen vásárolhatod meg a címet, de ki is próbálhatod, sőt nyereményjátékok is lesznek, hogy biztosan ne távozz üres kézzel! A Konzolvilág a budapesti Váci út 51/A házszám alatt érhető el, a rendezvény Facebook-oldala pedig itt található. Jó szórakozást!

15.
15.
kamgecam
#13: AHAHAHEeee!!!

Írd le a címed! :)
Pay pay-el küldöm a zsetont! (vagy a papagájjal...:P)
14.
14.
kriszvandaar
#10: Ez a jatek NAGYON jo:-)
13.
13.
Yanez
#12: Köszi! Előbb fizesd ki nekem a játék árát, utána tárgyalunk. :)
12.
12.
kamgecam
#10: Pályázni pályázhat a GOTY címre,de nem hinném hogy nyerni fog!
Azért jön még idén egy Destiny is..:D
Viszont rég játszottam ilyen élvezetes játékkal,amit ilyen nehezen tudok csak abbahagyni!Szenzációs játékmenete van és a szuper erőket olyan kidolgozottan
és reálisan mutatja be,olyan kontextusban van a játék világával!
Többször felkiáltottam játék közben pl így:Azta kurva!
vagy,
De komoooly!!!
és
AHAHAHEeee!!
:)

Szóval Yanez mindenképpen beszerzős,nem bánod meg!Ha mégis kifizetem neked a játék árát! :P
11.
11.
Tyebeca
Szerintem is nagyon hangulatos játék. Gyönyörű grafika, a grafity-s részeket imádom és az egész game abszolút rendben van úgy, ahogy van. Most tartok kb 50%-nál de tervben van a platina trófea úgyhogy még előttem pár óra játék.
10.
10.
Yanez
Mennyire jó a játék? Pályázhat a GOTY címre? Csak mert sokan dícsérik és gondolom ilyen esetben ez esélyes dolog. Kezd engem is érdekelni.
9.
9.
kamgecam
#8: Hát szerintem ezután a game utan a Póki 2 nagy csalódás lesz!
Pedig én is várom,de meg se fogja közelíteni!:(
Ne legyen igazam!
8.
8.
NathanDrake
péntek óta játszok vele és nagyon nagy :) de én eddig 34%-ot értem el gyűjtögetem benne a dolgokat meg csinálom a mellékküldetéseket most ott tartok hogy megvan az a neonos képesség nagyon vad :D de a graffitis dolgot azt tényleg nagyon eltalálták rendesen kihasználja a dualshock 4et a game csak ajánlani tudom.
május meg még keményebb lesz mert akkor jön ki a csodálatos pókember 2 a wolfeinstein meg a wach dogs amit nagyon nagyon várok
7.
7.
ikaralyos01
#6: Van már teszt más oldalokon. PSC,Gamers,Jatekok...stb
6.
6.
Raizen21
Jó lenne már egy teszt is ;)
5.
5.
ikaralyos01
kb.5-6 órám van benne és 26% :) Nem sietek. Gyönyörű és élvezetes!
4.
4.
KeXxX
Két hete voltam a Konzolvilágban, ma már biztos nem megyek sehová.
3.
3.
kriszvandaar
#2: Hat akkor te ugyes vagy mert en mar beleoltem par orat de meg csak 25%-nal jarok a mellek-kuldetesekkel meg meg annyira sem. Arrol nem is beszelve higy heroikus vagy ordogi karma is ket kulonbozo jatekot eredmenyez...nekem ehez szuksegem lesz par hetre ugyhogy csodallak amiert mind egy nap alatt osszehoztad. Grat
2.
2.
Noeel
A graffitis reszek nagyon jook a jatekban :P rettentoen addiktiv es hangulatos game, csak ajanlani tudom minden ps4 tulajnak :) en speciel egy nap alatt vegeztem a jatekkal amit azert sajnalok :/
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...