Leléplett a Naughty Dogtól az Uncharted direktora

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 28.
  • Hír
Rövid időn belül már a második kulcsfejlesztő távozik a Naughty Dog kötelékéből. Ezúttal Justin Richmond, az Uncharted 3 rendezője mondott fel a League of Legends-ről elhíresült Riot Games kedvéért.

Már a második fontos kulcsfigura távozik a Naughty Dogtól. A hónap elején az Uncharted-sorozat írónője, Amy Henning mondott fel, most pedig a játékok rendezője, Justin Richmond. Talán valami baj van a stúdióban?

Richmond az IGN-nek azt nyilatkozta, hogy a távozás ellenére szereti a céget és az ott dolgozókat, valamint biztosra veszi, hogy azok továbbra is remek játékokat tesznek le az asztalra.

Az úriember alapos megfontolás után döntött úgy, hogy csatlakozik a League of Legends fejlesztőcsapatához, a Riot Gameshez. Szerinte számos innovatív dolog készül a Riotnál, és alig várja, hogy a részese legyen.

A Sony közben váltig állítja, hogy az Uncharted 4-et nem érinti hátrányosan a direktor távozása. Hisszük, ha látjuk.

12.
Zombiekiller6
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

#2: Ja akkor jó!
11.
felegyi
#10: Gondolom lejárt a szerződésük, és nem tetszett nekik az új munkaköri leírás... úgyhogy csókolomot mondtak!
10.
Ennyire nagy rajtuk a nyomás hogy ilyen csicska játékok miatt lelépnek???
Vagy a lol csak kifogás?
remélem most már befejezik a kavarást elég volt a Santa Monica esete,...
9.
medson
#1: Nekem semmi bajom a team builder el, gyorsan talál embereket. De a hasonlat tökéletes, leginkább az OFA t sajnálom, 10 karthus Howlingon, mekkora buli volt :D.
8.
PaulBlake
Uff, remélem nemlesz belőle valami maradandó kár :/ sajnálnám ha a ND csak úgy '' puff ''.
Kedvenceim közé tartoznak :/
7.
amadeusz gyermeke
A sony elit studioja nagy teutyiba lehet:((( Biztos csuvásznak Sanyiéknák,az péntbácsi meg nemjött.Tuti beszivtak valamit
5.
SLi
#1: nekem se a hexakill se a másik nem tetszett mondjuk én a dominiont meg az aramot se szeretem
a team builder nálam simán megy, kiválasztom és már azonnal talál is csapatot
4.
Cristiano
érdekes valami tuti baj van lelépnek az emberek
2.
Cipo3
Egy direktor nem fejlesztő, mint a hogy egy marketinges sem.

Csak azért mert a Sonynál és a Panasonicnál mindenki TV-ket meg miegymást fejleszt ezek nem fejlesztők.

Még ha jobban bele is megyünk kik a fejlesztők direktor nem áll kapcsolatban a fejlesztéssel.
1.
markoci555
Pénz azt kész, nincs ott semmi baj, egyébként meg ha már Riot, a LoL-ban az új team builder egy f*s, 10 percet vársz hogy játszhass.
Bezzeg a 6v6, meg 5-en ugyanazzal a hőssel játékokat kiveszik, engedik hogy nyomd kb 1 hónapig azt elveszik tőled, mintha egy gyereknek adnának egy nyalókát és miután párszor belenyalt elvennék.
Nem értem... idióták
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...