Érkezik a mobilos Hellraid: The Escape

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Mobilos mellékágat kap a Techland középkori zombis henteldéje, a Hellraid. A Shortbreak Studios készíti a Hellraid: The Escape-et iOS-re, jó pont, hogy a közvetlen harc helyett menekülnünk és ravaszkodnunk kell.

Ilyen egy remek mobilos spin-off? A Hellraid: The Escape bizonyára kedvező fogadtatásra talál. A játék ugyanabban a dark fantasy univerzumban játszódik, mint a nagytestvére, ám a Techland ezúttal a Shortbreak Studiost bízta meg a fejlesztéssel. Az alapok nem változtak, a játékot belső nézetből irányítjuk, de kaszabolás helyett inkább gondolkodunk kell.

 

A történet szerint egy varázsló - aki nem mellesleg a sötét művészetek megszállottja - csapdába csalja hősünket egy olyan mágikus börtönben, amit démoni lelkek védelmeznek. Miért vagy itt? Ki vagy te? Miért nem emlékszel semmire? Ezekre a kérdésekre kell választ keresned, miközben minden erőddel a szökésen szorgoskodsz. Hamar rádöbbensz arra, hogy neked kell megvédeni az emberek világát a démonok inváziójától.


A játék szép, ami ugye elvárható - már-már a konzolos címek minőségét idézi. A Hellraid: The Escape-ben a démonokat csak a ravaszságunkkal győzhetjük le, nem pedig fegyverekkel. Számos rejtvényt kell megfejtenünk a szabad felfedezés során, az irányítás szerencsére kellően intuitív. Az alkotásban találunk achievementeket, és menthetünk a felhőbe is. A frissítések ingyenesek lesznek, a játékban nem találunk ingame boltot, sem más pay-to-win elemet.

A Hellraid: The Escape május 15-én jelenik meg az App Store-ban 2,49 eurós áron.

5.
5.
shooter1234
4.
4.
Luigee
Jöhetne a testvére is Dying Light mihamarabb pc-re!
3.
3.
dcba
kivancsi vok, h a kis Ipad minim megeszi e ezt a jatekot. Eddig csak a Deus ex-xel faragtam ra. Amugy azt egy picit szemetsegnek tartom, h ha egy jatek nem fut megfeleloen egy adott keszuleken akkor miert engedi letolteni.
2.
2.
Cipo3
utálom a mobilos híreket :(
Bocsa az én hibám
1.
1.
Cristiano
inkább jöjjön pc-re hamar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...