Tovább javul az inFamous: Second Son

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 2.
  • Letöltés
Link másolása
Ha eddig hiányoltad a napszakváltozást és a stabil, 30 fps-es framerate-et az inFamous: Second Sonból, akkor a következő patchnek nagyon fogsz ürülni. A Sucker Punch csak a játékosok szavára hallgat.

A Sucker Punch megerősítette, hogy az inFamous: Second Son soron következő javításában olyan változásokkal örvendezteti meg a rajongókat, mint a fix 30 fps-t aktiváló kapcsoló, illetve a dinamikus napszakváltozás. Nézzük bővebben!

A menüben opcionálisan bekapcsolhatjuk a 30 fps-t, így a framerate-ingadozásról végre lemondhatunk. Aki nem tudná: az inFamous: Second Son eddig nyitottabban kezelte a sebességet, volt olyan pont, ahol bőven 30 képkocka/másodperc fölé emelkedett a framerate, majd visszaesett, attól függően, épp melyik helyszínen tartózkodtunk. Néhány rajongót ez zavart, a fejlesztők pedig léptek.

A patch feltelepítése után a HUD-ot is eltüntethetjük a képernyőről, így tisztább, sallangoktól mentes screenshotokat lőhetünk barátaink legnagyobb örömére.

Végül, a Sucker Punch beleteszi a játékba a napszakváltozást. Ha végignyomtuk a kampányt, akkor a menüben bekapcsolhatjuk ezt az opciót, és a következő végigjátszásnál már dinamikusan váltakoznak a napszakok. Nyirkos és ködös reggelek köszöntenek ránk, fokozatosan melegedik az idő, délután a nap is kisüt, majd szép lassan megnyúlnak az árnyékok és éjszaka lesz.

Az új funkciókkal nagyjából két hét múlva lesz kész a csapat, nem sokkal utána mi is megkapjuk majd egy frissítés formájában.

17.
17.
Zombiekiller6
#10: Engem pl. sosem zavart a 30 fps, csak amikor ok nélkül akadnak az felb@szott.
#11: Nekem volt, hogy megakadt. Killzone: Shadow Fallnál is stabil 60 fps-t ígértek és egy tesztben láttam, hogy 34 és 60 között ingadozott ami nem éppen stabil.

A patch jót tett az AC4-nek is, felvitte full hd-be és nem akadt percenként.
16.
16.
Zuzda18
#15: Igen.A multi érdekessé tenné az amúgy sem rossz játékot.De hiába erős a konzol,szerintem a rengeteg speciális effekt az erők használatakor,szerintem nagyon beakasztaná a játékot.(Sajnos :( )
Egyébként valakinek nem tűnt fel,hogy mintha szebb lenne az eső és messzebbre is látni hogy a vízcsepp pl nem csak az előttem lévő pocsolyában látszik,és mintha élesebbek lennének a textúrák is?Ja és ma láttam először hogy a fickónk már tükröződik a vízben/pocsolyában amiben áll.Azt nem néztem hogy az autókon is tükröződik e a karakter,de reménykedem.30 fps tökéletesen elég,ennél a játéknál.Annyira gyors az akció,hogy én nem igazán figyeltem,hogy csak 30.Ha megállsz nézelődni és forgatod körbe a kamerát akkor érezhető a 30/60 fps közti különbség.De játék közben,nekem tökéletesen elég volt a 30,illetve 30+.
15.
15.
norbio
Multi-t akarok bele!!!!!!!
11.
11.
simon 555
Mégis miért akarnám beállítani fix 30-ra amikor alapból 30-40 közt van?
Nem hinném, hogy bárki is észrevenné a 30-40 közti ingadozást... Aki azt mondja igen, az csak beképzeli mert hallotta valahol, hogy e között ingadozik.
10.
10.
Ragnarox007
#3: PC-n nem is, de konzolon teljesen más az a bizonyos "30fps"... Az a baj, hogy ezt sokan mai napig nem akarják elhinni/megérteni, pedig tényleg így van, mert ha stabilan tudja tartani, akkor rendkívül folyamatosnak tűnik. Szóval ezért sem értem, hogy a játékosok többsége miért húzza a száját, mikor konzolon "csak" 30fps-el fut egy adott játék...
9.
9.
trion96
#3: Bôven elég ha stabil.
7.
7.
mnmn1
#1: Igen a játék végén beáll nappalra vagy reggelre. Egyébként rosszul van a hírben a napszakváltás. Ha kijátszottad akkor manuálisan válthatod a napszakot, délelőtt, délután stb)kampány alatt ugyan úgy missziók szerint fog változni.
4.
4.
shatterhand
sandboxbol hianyzik a napszakvaltas? jesszusom, azt hittem ez mar alap.
3.
3.
Ghost16
30fps az semmire sem elég szerintem
2.
2.
Cristiano
én még ki se próbáltam:D
1.
1.
Dr. Zaius
A napszak váltakozásnak igazán örülök! Kicsit furcsa, hogy csak a sztori szerint változik... Tényleg, mi van, ha végigviszem? Beáll egy napszakra? Valaki végigvitte már?

A többi változás is jópofa, csak két hét múlva, már pont megunom a játékot... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...