Amy Hennig a Visceral Gameshez igazolt

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 4.
  • Hír
Link másolása
Az Uncharted-széria írója vitatható körülmények között távozott a Naughty Dog csapatától, ám nem maradt sokáig munka nélkül. Az EA megerősítette, hogy a hölgy a Visceralhoz igazolt egy új Star Wars-játékot fejleszteni.

Amy Hennig, a Naughty Dog egykori írója immáron a Visceral Games csapatát erősíti. A stúdió fejese, Steve Papoutsis egy blogbejegyzésben megerősítette, hogy a hölgy egy új Star Wars-játékon dolgozik, majd később Hennig a saját Twitter-oldalán is világgá kürtölte a hírt.

Papoutsis szerint viszonylag gyorsan közös nevezőre jutottak Henniggel, mindketten úgy gondolták, hogy az új Star Wars-játék ideális projekt lenne a nő számára. Hennig remek választás, hiszen bevallottan nagy rajongó.

A hölgy egyébként kreatív direktor munkakörben tevékenykedik majd, és nem ez első állása az EA-nél, 1991-ben ennél a cégnél kezdte a pályafutását.

7.
7.
Corran
#6: Áhhh, én már abban nem reménykedem, hiába volt kiváló, és élvezetes, megbukott :(
6.
6.
BrendOoN
#5: vagy egy Republic/Imperial Commandót :D
5.
5.
Corran
#4: Szerintem valami ilyesmi készül, a játék félkész, talán kész részeit nem hinném hogy kukázták volna tejesen, ahogy a koncepciót sem. Ha úgyis lesz filmspinoff, szerintem kapni fogunk mellé egy Boba Fett címezetű játékot is, hisz végülis most hogy kb eltörölték az egész EUt,Fett barátunk is kapott egy tiszta lapot. Én várom mi sül ki ebből ,bár egy új Jedi Knightot se utasítanék el.
4.
4.
BrendOoN
Akkorát röhögnék rajta, ha az EA megcsinálná a Star Wars: 1313-at. :) Amit láttunk belőle kevés gameplay, az engem az Uncharted-re emlékeztetett. Most, hogy az írót is elhozták hátha. :)
3.
3.
Cristiano
akkor jó történetek lesznek majd
2.
2.
vnm51
A Legacy of Kain nem az a vámpíros szeletelős, mindenféle logikai feladvánnyal?
Akkor ütős lesz az új SW.
1.
1.
meimnor
Azt is nyugodtan hozzá lehetett volna írni, hogy a Legacy of Kain sorozat is az ő munkájának gyümölcse.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...