Friss traileren a The Evil Within

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 9.
  • Videó
Ha tényleg ijesztő horrorjátékra vágysz, és azt sem bánod, hogy a gyomrod is megfordul néhányszor közben, a The Evil Within jó választás lesz. Az én gyermeki lelkemnek ez már kisebb sokkélmény lesz.

Shinji Mikami augusztus végén tér vissza az új horrorjátékával, és nem is akárhogy: az eddigiek alapján a The Evil Within abszolút biztatónak tűnik, és az alábbi előzetes sem okoz csalódást. Nézd meg, aztán irány előrendelni!

A megjelenése egyébként PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra várható.


18.
18.
kopic
Elég beteg játéknak tűnik !
16.
16.
izolee69
Húúú, rég láttam már ennyire beteg trailert, nagyon üt. Kell!

...és nem értem, mi a baj a grafikával. Biztos vannak ennél szebben kivitelezett játékok, de attól ez még bôven megüti a mai mércével mért szintet is... egyébként is, ha egy játéknak jó a hangulata, a grafika csak másodlagos szempont... anno C64-en három pixellel képesek voltunk napokig eljátszani :-)


15.
15.
drat576
A videó teljesen megfogott, graff nem érdekel, nagyon intenzív így is a látványa. Kell.
11.
11.
AnimeWarlord
Remélem szar lesz a grafikája. Nem terveztem a játék mellé előrendelni egy új videokártyát is.
8.
8.
keiji maeda
több videó már nem érdekel róla :) tuti vétel !!!!
7.
7.
DON GONDOCS
Ez és a Murdered soul suspect, ami idén kicsit is megmozgat a horror felhozatalból.
6.
6.
sebtapasz
aztakurva!!! :) ez nagyon elmebeteg!!!
5.
5.
Cristiano
itt nem grafika fontos ha nem Horror legyen
4.
4.
KENKILL
Hát ez valami brutális, eddig nem kapkodtam volna utána de ez a trailer meggyőzött. Ide vele!
3.
3.
felegyi
Grafikailag bőőőőven a szép határát fogja csiholni... nem a legszebb, nem is gyönyörű de szép... mellesleg maga amit adni fog az agynak mint pszichés élmény, na az kegyetlen lesz!
2.
2.
petimanus
#1: Pedig valószínű. Már régóta készül a játék. Amik az első évben fognak megjelenni, azok a játékok még nem fognak hű de nagyon elütni a jelenlegi generációtól...Közelebb lesznek a pc-hez (persze leszámítva a nextgen exklúzív játékokat, hisz ott a cél az új konzol kiaknázása volt). A kereszt generációs játékok nem fogják megütni az exklúzív játékok grafikáját...El kell telnie egy kis időnek, mire kijönnek azok a játékok, amik már elfeledik az előző generáció határait. Ha már nem lesz egy játék platformlistáján prev-gen masina, akkor garantáltabbnak tekinthető, hogy brutálisan jól fog kinézni.
1.
1.
Sonnypapa
Hát...nagyon várom ezt a játékot, de remélem ez nem a next-gen változat, mert grafikailag szerintem ez elég borzalmas...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...