Ilyen lett volna a Darth Maul-játék

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 9.
  • Hír
Link másolása
Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban, mielőtt a LucasArtsot bezárta a Disney, készült egy Darth Maul-játék, amiben a Baljós árnyak főgonoszát irányíthattuk volna.

A Game Informer legfrissebb számában olvasható cikk szerint a LucasArts és a Red Fly Studio olyan Star Wars-játékon dolgozott, aminek a főszereplője Darth Maul lett volna. A projekt nyolc hónapja készült, mikor a LucasArts lefújta a fejlesztését.


A hírt a Game Informer ismeretlen forrásai mellett Dan Borth, a Red Fly Studio vezérigazgatója is megerősítette, aki szerint azután kapták meg a melót, hogy bizonyítottak a Star Wars: The Force Unleashed II Wii-s változatával. A projekt eleinte Nintendo-exkluzívnak indult egyébként, de később PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra dolgoztak.

A játékból fent nézhettek meg egy rövid gameplay videót. Érdekesség, hogy eleinte a LucasArts nem nagyon szólt bele a srácok munkájába, és Darth Maul sztorijába (illetve a The Clone Wars-ban betöltött szerepébe) sem avatták be őket, George Lucas viszont így tett: szerinte a Darth Maul-játék jobban működött volna buddy cop-stílusban, ahol Darth Maul társa Darth Talon lett volna.

Szerintem volt már ennél jobb ötlete is a mesternek.

19.
19.
Raam989
Hát én ezt instant vettem volna... Ennek a projektnek a lelövését csak akkor bocsájtom meg, ha a Republic Commando 2 fejlesztése miatt kellett félretenni mindent...
18.
18.
kkrissz1990
A TFU nem volt rossz, a kettő már gyengébbre sikeredett, de gyakorlatilag a Jedi Academy óta nem készült véleményem szerint igazán jó SW játék ebben a műfajban (hatalmas előny volt, hogy egy konzolparanccsal szeletelhetővé lehetett tenni a karaktereket, nem beszélve a szintén előcsalogatható "realisztikus" fénykardharcról).
A KotOR-t is lehetne folytatni, hatalmas játék volt, valamint még mindég várok egy jó stratégiára...
Ez gyakorlatilag TFU lett volna, csak Maullal. Ami épp elég is néhány órára, ha jól megcsinálják.
17.
17.
Norx96
Nagyon nagy kár egy ilyen játékért! Ennyire rosszul megy Gyurinak, hogy lelő egy jo játékot ami márlassab készlenne vagy mi?
13.
13.
br1Koo
pedig ez elégkenetős lett volna.. mondjuk én elvárnám hogy egy lézerkard kettévágjon mindenkit a picsába, de tudom az sw nem erről szól :\
12.
12.
McDuff
Ez is TFU csak más karakterrel...mondjuk ez még talán jobbnak is tűnik,mert ez nem annyira csiri-csáré,viszafogottabb,nincsb enen annyi túlzás.legalábbis ebben a fél percben...alfának az alfájában...

amugy én is csalódott vagyok,hogy nem jött ki erre a generációra jó SW játék!
mikor megjelent az első előzetes a TFU-ről,akkor azt reméltem hogy na majd most,de aztán csak egy középszerű hack'n'slash lett belőle,amit már csak kínomban vittem végig.
utoljára a Republic Commando,Kotor,meg a Battlefront 2 volt az amivel jól elvoltam és még mai napig előveszem őket.
sajnálom hogy nem használták ki a címben rejlő lehetőségeket,és hogy már 10 éve nincs kiemelkedő SW játék...
11.
11.
Corran
#6: Én az első TFUt még kisebb fenntartásokkal felhoznám, nem volt az rossz egyáltalán. A másodikban jobb volt a mechanika, és minden más rosszabb, ott éreztem először hangsúlyosan mennyire rosszefelé megyünk.
Én már azzal is elégedett lennék ,ha végre valahogy megkapnánk a Rogue Squadron 2őt és 3at amik csak gamecubera jöttek ki. Még az emulátor se viszi őket, pedig marha jók.
10.
10.
Corran
#5: Akár. Vagy teljesen félreviszi az egészet, mint a Dead Space-nél.
6.
6.
strike19
Én csalódott vagyok PS3/Xbox360 generációba nem jött semmi minőségi játék.
A TFU nem hozom fel mert az megosztja az embereket.
Én egy Shadown of The Empire vagy Rogue Squadron játékot vártam volna.
De reménykedtem a Battlefront-ba ,hogy megjelenik egyszer erre vehetek PS4-et ha megjelenik.Jővő hónapba kezdődik a Ep 7 forgatása.
5.
5.
nomcsa
#4: mert battlefieldeket meg need for speedeket és simseket fog gyártani star wars néven.
4.
4.
Corran
#2: Valamiért én is, de nem tudom miért... :D
3.
3.
Hab
Pedig milyen király lett volna, Maul az új trilógia egyik legjobb karaktere. Az első rész legnagyobb hibája is szerintem az volt hogy kinyírták...
2.
2.
wolfwarrior
#1: Én félek rá gondolni, hogy mit fog kezdeni vele.
1.
1.
Corran
Máshol olvastam, hogy Talon mellett Krayt is előkerült volna, és erre csak annyit tudok mondani, hogy én örülök hogy bővül az expanded universe, csak annyira bővül, hogy Lucas nem tud vele lépést tartani. Mennyire kár is lehet, hogy Krayt ekkoriban még Hett néven futott, Talonnak pedig csak 140 év múlva tanácsos majd megszületnie. Nem tudom ezt hogy akarta kivitelezni, de azt se igazán értem, hogy miért. Egy Maul játékhoz olyan jó kis bosszúsztorit lehetett volna kerekíteni, hogy hihetetlen, így fura, hogy inkább a kontinunitásba akart belekakkantani a mester. Egyrészt talán jó hogy ez nem jött létre, másrészt ha belegondolok mikor kaptunk utoljára olyan igazi jó Star Wars játékot, vagy nem is csak jót... elfogadhatót, akkor néha olyan öregnek érzem magam. Kíváncsi vagyok mihez kezd az EA a licenszel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...