Cult County - gameplay pillanatok

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 10.
  • Videó
Link másolása
Nem is olyan régen mutatkozott be a Renegate Kid horrorjátéka, amit most élesben is megcsodálhatunk. Bizony, egy játék akkor is félelmetes tud maradni, ha sugárzó napsütésben vadászunk benne szektatagokra.

A múlt héten mutatkozott be a Renegade Kid vadiúj túlélőjátéka, a Cult County, melyben a legtöbb felvehető tárgyat használhatjuk valamire. A rideg atmoszféra megteremtéséhez a csend, a szél, a homok és az árnyékok állandósága nagyban hozzájárul, és igen, nappal sem leszünk biztonságban.

A Cult County PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra készül, de ha a Kickstarter-kampány sikerrel zárul, kihozzák 3DS-re is, amire eredetileg is tervezték.

6.
6.
Shannaro
#5: Szöveg nélkül nézted a videót?

Semmi ijesztő nincs benne. Mondjuk a látótávolságból adódó meglepetések talán előfordulhatnak, de ijesztésnek azt sem nevezném. Várhattak volna addig, amíg lesz egy normálisabb alap, mert ez nagyon garázsprojektnek néz ki.
5.
5.
bodortamas1
Alpha gameplay ide vagy oda, ezt így nem kellett volna bemutatni, mert nagyon nem bejövős. A homokvihar az egyik pillanatban még szemből, a másikban meg 180 fokos fordulatot véve, a másik irányból fúj. Az árnyékok mozgásáról meg nem is beszélek, mert az egy vicc... már-már megnevettetett. Szóval az eddigi benyomások rosszak.
4.
4.
petimanus
Elsőre nekem a Borderlands jutott eszembe :D Nem valami horroros, van még mit dolgozni. majd kiderül, hogy mi is a készítő víziója :D
2.
2.
KeXxX
#1: háát annyira nem lehet rossz mint te.
1.
1.
Cristiano
elég jónak tűnik nem lehet ennyire rossz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...