Orcs Must Die! Unchained bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A néhai Ensemble-tagokból álló Robot Entertainment bejelentette az Orcs Must Die!-sorozat legújabb részét, és Unchained bőven hoz újdonságot a sorozatba: alaposan átalakul a játékmenet, és alapjáraton fizetni sem kell érte.

Az Orcs Must Die! Unchained ugyanis a már jól ismert Orcs Must Die!-játékmenetet MOBA- és CCG-elemekkel is kibővíti, a végeredményt pedig "erődostromlós játéknak" nevezi a Robot Entertainment.


A játékban két csapat harcol egymás ellen, mindegyikben öt-öt hős kapott helyet, akik különböző csapdákkal, varázslatokkal és képességekkel vannak felszerelve. Ők a minionjaikat utasítva ostromolhatják az ellenséges bázist, ehhez pedig több útvonal is a rendelkezésükre áll, viszont az, hogy milyen képességeik vannak, az az összegyűjtött és az előzetesen összeválogatott kártyáktól függ.

Az Orcs Must Die! Unchained még idén megjelenik PC-re, és free-to-play lesz.

9.
9.
Birkazoli
#7: Hát emiatt én is aggódok. :S
8.
8.
Kraudo
hát ez így elég gyér..
7.
7.
adam222
Amiatt jobban aggódnék, hogy a gameforge logoja egyet jelent a PTW-el :/ Értem én, hogy semmi sincs ingyen, de lehet a f2p-t kulturáltan is csinállni.
5.
5.
makkandis
Új Orcs Must Die! JUPIII, ja moba, ohhhh...
4.
4.
Cristiano
3.
3.
Drazhar
Először baromira megörültem a hírnek, aztán moba, free2play, áhh f*szom...
2.
2.
Qmi05
FPS Dota lesz belőle XD
1.
1.
Dercsi
Rég várom már a 3.rész bejelentését, de ez így nekem egy kicsit csalódás.... Ezek szerint ez inkább online móka lesz mint inkább single ami nekem jobban bejön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...