Íme, a Titanfall első DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Respawn a PAX Easten jelentette be a Titanfall első DLC-jét, ami a korábbi híreknek megfelelően három új pályával bővíti majd a játékot. A fícsör- és a játékmódlistán is lesz frissítés, de azért nem kell fizetni.

Lehullott a lepel az első Titanfall-pályacsomagról, ez az Expedition címet viseli majd, és májusban jelenik meg.

A DLC története az eredeti "kampány" cselekményei után kezdődik, és három pályát foglal magába: a Swampland egy "ősi idegen technológia" romjai közé viszi el az IMC és a Militia háborúját, ahol a fákat is használhatjuk majd parkourozásra, a Runoff egy "vizes" pálya lesz, míg a War Games az oktatómódnak is helyszínül szolgáló szimulátorban fog játszódni.

Az Expedition 10 dollárba kerül, és értelemszerűen a 25 dolláros season pass is kiterjed rá. Ettől függetlenül ingyenes frissítésekre is számíthatunk: a Respawn szeretne többek között új játékmódokat, új - köztük a titánokat is érintő - burn cardokat, napi szintű kihívásokat és emblématervezési lehetőséget is a titánokhoz.

Az új játékmódokon túl a Respawn elérhetővé tenné a már meglévő módok alternatív változatait is, ahol csak minimálisan bolygatják meg a már megszokott felállásokat; a fejlesztők szerint ezek a variánsok mindössze egy-két hétre lennének elérhetők, és csak kiemelkedő népszerűség esetén hagynák benne őket a játékban.

22.
22.
Antonov77
#20 Sajnos sárgát még nem láttam a radaron vagy csak nagyom figyelem a pirosakat. Szerintem nem jelöli őket külön. Van egy perk amire azt irja hogy a radaron mutatja az MI ellenfeleket aimerre mész, próbáld ki. A nagyítós ikont kell kiválasztani.
21.
21.
Zelgadis187
19.
19.
Antonov77
Nekem nagyon bejött a gamma. Kicsit már elegem volt BF, COD, HALO kombinációtól. A BF4-től meg már kifejezetten hányingerem. Semmi bajom a gruntokkal, sőt szerintem jót tesznek a játékmenetnek. Egyébként a kicsi piros pontok a radaron a gruntok a nagy pirosak pedig az emberi ellenfelek. Aki akarja az simán kikerülheti a gruntokat.
18.
18.
UncannyDante94
#17: Nanááá
plusz challangenek meg mehetne hogy hány métert! ;)
17.
17.
supair
#16: Seggen csúszni egy Atlassal....woaaaa!!!!
16.
16.
UncannyDante94
a Swampland egy "ősi idegen technológia" romjai közé viszi el az IMC és a Militia háborúját, ahol a fákat is használhatjuk majd parkourozásra..ohh igen??:P szval gondolom ilyen erdős rész lesz,érdekel!:P bár azért megnéznék 1 havas pályát is :)
13.
13.
supair
11.
11.
Venyó
X360ra lesz seson pass?
8.
8.
supair
#4: Szerintem meg illeszkedik az egészhez.
Van körítés!
Amiért harcolhatsz.Ideológiát adnak alád és ez feltuningolja a sima slayer játékot.
Nem csak bedobnak egy pályára és üsd vágd nem apád........
Üdvözlendő fícsör.:-)
6.
6.
supair
#3: Én nem érzem annak.
Frankó a játék,hozza az élményt,már most is simítgatják, szinte minden nap bővül valamivel.:-)
Ezért szívesen fizetek.
4.
4.
randall13
Nem tudom minek erőltetik ezt a "kampányt". Nevetségessé teszi az egész játékot. Inkább egy ModTools-t dobjanak ki, akkor meg is venném.
3.
3.
norbio
Jon az elso penz le huzas...
2.
2.
KeXxX
Már lassan meg kéne venni a játékot, de a DLC-k után.. háát lehet, hogy inkább egy GOTY-t vagy valamilyen fullos kiadást kéne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...