Egyjátékos tartalommal bővül a Hearthstone

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blizzard ugyan korábban is emlegette, hogy egy egyjátékos "adventure" móddal is kibővíti majd a Hearthstone-t, az első részleteket viszont csak most osztotta meg vele kapcsolatban.

Bemutatkozott a Hearthstone: Heroes of Warcraft egyjátékos adventure módja, az első kaland a Curse of Naxxramas címet kapta, amiben Naxxramast járhatjuk be, hogy végül legyőzzük Kel'Thuzadot. A PvE-csaták során a nekropolisz öt szárnyán keresztül közelíthetjük meg a főgonoszt, mindegyik más-más kalandokat és ellenfeleket tartogat a számunkra.


A kiegészítő 30 új kártyával bővíti a játékot, ezeket a bossok legyőzéséért zsebelhetjük be. A Curse of Naxxramas saját táblát kap, ezen felül kilenc challenge-dzsel nehezíti meg a dolgunkat, amikért extra kasztspecifikus lapokat szerezhetünk. Konkrét megjelenési dátum még nincs, de az fix, hogy PC-n, Macen és iPaden is egyszerre rajtol a kiegészítő: az öt emlegetett szárny egyébként öt hét alatt válik elérhetővé, de csak az első lesz ingyenes, a többiért játékbeli vagy valódi pénzzel kell fizetnünk.

9.
9.
mikotamas
szertem kejd e ennekem mar afel dvd resz ara meglett:):)
8.
8.
markoci555
Kezdjek el ár most gyűjteni rá? :D
7.
7.
mikotamas
en is nagyon varos lenni ez is...
6.
6.
Cristiano
5.
5.
nero66
A fizetős résznél majd nem megijedtem, de örömmel olvastam, hogy goldért is meglehet majd venni... Reméljük, jön minél hamarabb! :)
4.
4.
Elyas
Elvileg igen, de én is csak annyit tudok róla h készül
3.
3.
MoRT2195
Ez a játék várható Androidra? Ha igen, mikor? Egyedül azon érdekelne, tableten eljátszogatnék vele, ha nem vagyok otthon, de gép előtt biztos nem ülök le kártyázgatni. :)
2.
2.
medson
#1: +1, nekem is sokkal jobban bejött a PvE.
1.
1.
Mortician
Én személy szerinte pont ezt vártam.

Egyáltalán nem rossz a PvP se, de számomra az hamar unalomba fullad. A tutorial hangulata kezdettől fogva jobban tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...