Hearthstone: Heroes of Warcraft MAC, Mobil, PC

Free-to-play kártyajáték készül a Blizzardnál.

Breaking: Döntött a bíróság, a Microsoft felvásárolhatja az Activision Blizzardot

Hosszas vizsgálat után végre döntés született a Microsoft és az FTC közti harcról az Activision Blizzard King felvásárlását illetően. A bírósági határozat szerint az Egyesült Államokban is zöld utat kap a 69 milliárd dolláros akvizíció.

Már a Blizzard is AI-fejlesztéssel kacérkodik

Az irvine-i játékgyártó a saját mesterséges intelligenciájával áramvonalasítaná a fejlesztési ciklusait. Grafikus művészek és pályatervezők munkáját helyettesítheti a házon belül tanított generátor.

Négy év után idén visszatér a BlizzCon

A Blizzard bejelentette, hogy házi rendezvényük 2019 után végre kitárja a kapuit idén novemberben Anaheimban, látogatókkal, cosplayerekkel és fejlesztői kerekasztal-beszélgetésekkel, ahogy illik.

Ma állnak le a Blizzard játékai Kínában

A megelőző tárgyalások sikertelensége következtében a Blizzard nagy játékai legálisan nem elérhetők már Kínában.

A brit játékosok háromnegyede örülne, ha a Microsoft felvásárolná az Activisiont

Mezei játékosok közt végzett kutatást az Egyesült Királyság piacfelügyeleti hatósága. A felmérés eredménye szerint a felhasználók mintegy 75 százaléka a Microsoft és az Activision Blizzard mergere mellett tenné le a voksát.

Visszatért a Blizzardhoz Chris Metzen, a Warcraft-univerzum atyja

Chris Metzen hat évvel ezelőtt hagyta el a játékipart, de úgy tűnik, élete egyik legnagyobb műve mégis visszahívta őt. A Warcraft-univerzum kiötlője kreatív tanácsadóként csatlakozott újra a Blizzard csapatához.

HWSW: Jövőre sem dőlhet el a Microsoft-Activision frigy sorsa

Az Egyesült Államokból is megérkezett a csapás a gigaüzlet meghiúsítására, az amerikai szövetségi kereskedelmi bizottság megindította a trösztellenes pert.

Kivonulnak Kínából a Blizzard Entertainment játékai

Nem újítja meg a kiadói kapcsolatát a NetEase és a Blizzard Entertainment, így jövő januártól számos Blizzard-játék forgalmazása és támogatása megszűnik Kínában.

Egy új kaszt, a Death Knight is csatlakozik a Hearthstone-hoz

Rajongók millióinak legnagyobb vágyát teljesíti a Hearthstone March of the Lich King expanziója. A bővítmény egy vadonatúj játszható kasztot, a Death Knightot hozza magával.

Prémium valutát vezet be a Hearthstone, a játékosok nem örülnek

A Blizzard átalakítja a Hearthstone korábbi mikrotranzakciós rendszerét. Az egyenes, valódi pénzben mérhető költések helyére egy prémium valuta kerül, ez azonban a könnyen felboríthatja a játék egyensúlyát.