Hearthstone: Heroes of Warcraft MAC, Mobil, PC

Free-to-play kártyajáték készül a Blizzardnál.
Típus: Fantasy, Kártyás

Hearthstone - megérkezett a Rise of Shadows

Ideje ismét leporolni kedvenc paklinkat, mivel mától újabb trükkös kártyákkal egészíthetjük ki azt. Dalaran lakói nincsenek biztonságban, hiszen Dr. Boom és a League of E.V.I.L. gonosztevői valami igazán ördögire készülnek.

Áprilisban új kiegészítőt kap a Hearthstone

Április 9-én mutatkozik be a Hearthstone következő kiegészítője, a Rise of Shadows. A rengeteg új kártyát tartalmazó expanzióban ezúttal a Warcraft univerzumában mesterkedő League of E.V.I.L. okoz majd fejtörést.

Túlfizetett az EA és az Activision CEO-ja?

Egy nonprofit szervezet, az As You Sow összegyűjtötte azoknak a cégvezetőknek a listáját, akiknek cégük alkalmazottaihoz képest kiemelkedően magas a fizetésük. A játékvilágból az Activision Blizzard és az Electronic Arts vezére is felkerült a listára.

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.

Idén nem lesz nagyobb Blizzard-megjelenés

Az Activision Blizzard is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a kiadó CFO-ja, Dennis Durkin megerősítette, hogy idén gyengébb teljesítményre számítanak a Blizzardtól, a stúdiónak ugyanis nem lesz nagyobb megjelenése.

Komoly leépítésekre készül az Activision-Blizzard

Szörnyen döcögős évet tudhat maga mögött az Activision-Blizzard, hiszen több húzócímük is a vártnál jóval gyengébben teljesített. Ennek nyomán pedig hamarosan akár több száz munkavállalójuk is állás nélkül maradhat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Már 100 millió játékosnál jár a Hearthstone

Újabb mérföldkövet ért el a Blizzard kártyajátéka, hiszen már 100 millió játékost tudhat maga mögött a Hearthstone: Heroes of Warcraft. Ennek örömére ingyenes paklikat osztogatnak a készítők, most érdemes belépni a játékba.

Hearthstone - íme, a Rastakhan's Rumble részletei

Hearthstone-fanok, figyelem! Hamarosan indulhatunk a dzsungelbe trollkodni! A Gurubashi Aréna ismét megnyitja a kapuit, ezúttal a kártyajáték hősei előtt. Kilencen lépnek be, a végén azonban csak egy maradhat!

Hearthstone - decemberben jön az új kiegészítő

Bemutatkozott a Hearthstone kártyajáték következő kiegészítése, a Rastakhan's Rumble, amiben ezúttal a trollokon lesz a hangsúly. A pakli új hősöket és egyéb izgalmas újdonságokat is tartalmazni fog.