Hearthstone: Heroes of Warcraft MAC, Mobil, PC

Free-to-play kártyajáték készül a Blizzardnál.
Típus: Fantasy, Kártyás

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.

Idén nem lesz nagyobb Blizzard-megjelenés

Az Activision Blizzard is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a kiadó CFO-ja, Dennis Durkin megerősítette, hogy idén gyengébb teljesítményre számítanak a Blizzardtól, a stúdiónak ugyanis nem lesz nagyobb megjelenése.

Komoly leépítésekre készül az Activision-Blizzard

Szörnyen döcögős évet tudhat maga mögött az Activision-Blizzard, hiszen több húzócímük is a vártnál jóval gyengébben teljesített. Ennek nyomán pedig hamarosan akár több száz munkavállalójuk is állás nélkül maradhat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Már 100 millió játékosnál jár a Hearthstone

Újabb mérföldkövet ért el a Blizzard kártyajátéka, hiszen már 100 millió játékost tudhat maga mögött a Hearthstone: Heroes of Warcraft. Ennek örömére ingyenes paklikat osztogatnak a készítők, most érdemes belépni a játékba.

Hearthstone - íme, a Rastakhan's Rumble részletei

Hearthstone-fanok, figyelem! Hamarosan indulhatunk a dzsungelbe trollkodni! A Gurubashi Aréna ismét megnyitja a kapuit, ezúttal a kártyajáték hősei előtt. Kilencen lépnek be, a végén azonban csak egy maradhat!

Hearthstone - decemberben jön az új kiegészítő

Bemutatkozott a Hearthstone kártyajáték következő kiegészítése, a Rastakhan's Rumble, amiben ezúttal a trollokon lesz a hangsúly. A pakli új hősöket és egyéb izgalmas újdonságokat is tartalmazni fog.

Új vezető a Blizzard Entertainment élén

Vezetőváltás történt a Blizzard háza táján. A korábbi vezérigazgató, Mike Morheim helyére a World of Warcraft producere, J. Allen Brack áll. Más új nevekkel is bővül a vállalat vezetői csapata.

1,5 milliárd dollárt termelnek idén a kártyajátékok

A SuperData legfrissebb elemzése szerint a kártyajátékos piac idén közel 1,5 milliárd dollárt fog termelni, miközben a következő két évben további 30 százalékkal bővülhet majd a piac.

Egyre több játékost állít maga mellé az Activision

Az Activision-Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó játékainak felhasználóbázisa folyamatosan növekszik. Igen, még a Black Ops 3-é is, ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van.