World of Tanks - videón az új játékmódok

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 14.
  • Videó
Link másolása
A Wargaming csapata elkötelezett a legsikeresebb játéka iránt, idén is egy csomó változással és újdonsággal szembesülhetnek a World of Tanks rajongói. Például a klánok erődítményeket védhetnek és támadhatnak meg.

A World of Tanks legújabb fejlesztői naplójában az idén élesedő új játékmódokról regélnek a fejlesztők. A Fortificationsben a klánok erődökért harcolnak majd, de a kilencedik frissítéssel érkeznek a történelmi csaták is, és a Team Battle mód is számos fejlesztésen megy át.

10.
10.
PAtr0n
#8: Sajnos én is kiábrándultam belőle, szerencsére elég korán, 1 évig játszottam, talán 5-6e Ft-nál többet nem tettem bele, a Warthunder Ground Forces Closed Beta már most sokkal jobb, minden téren. Bohóckodás ami a WoT-ban megy, a manipulált sebzésből és matchmakingből végleg elegem lett. És még menyi elvakult ember játssza, el sem hiszem.
9.
9.
Ecneb
#8: A fejlesztésektől és a játék állapotától nekem is feláll a szőr a hátamon, viszont nem kötelező fizetni a játékért, nem tudom ezt honnan vetted. Amit viszont ki nem állhatok (és sajnos minden mmo-ban akadnak), a nagy szájú kölykök.
5.
5.
kkrissz1990
Régen valóban voltak fura összeállítások, de manapság már teljesen korrekt a matchmaking.
Nincs azzal semmi gond, hogy magasabb tierű tankok ellen rak be, attól még meglehet a szereped a csatában (a scoutok külön állatfaj, ők akár 4 tierrel magasabb meccsben is életképesek lehetnek).
4.
4.
K.Bandi
#1: Te most már komolyan eltűnhetnél innen... Nem értem miért kell minden hír alá odakommentelned valami hülyeséget.
3.
3.
gerappa
#2: Azóta már javítottak a matchmakingen. Ilyen már csak akkor fordulhat elő ha szakaszba nyomjátok és egyikőtök ötös tankkal megy, másikótok meg kettessel. Ja meg akkor ha scoutok vagytok.
2.
2.
markoci555
Néhol hadar mint az állat, még jó, hogy van felirat.
Barátommal jó régen játszottunk utoljára, mert 2-es tankokkal megyünk azt bedobja nekünk az 5-ösöket, szinte 10 alkalomból 8-9-szer, és mondanom sem kell, hogy mi beléjük lövünk 20-at és mind lepattan, ők meg ránk néznek és szétesünk...
Nem a grafikát, fizikát , meg játékmódokat kéne fejlesztgetni, hanem egy normális matchmaking rendszert összerakni, idióták! Aztán ha az megvan, lehet ezekkel is foglalkozni.
1.
1.
Cristiano
nem tudom miért szeretik ennyire
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...