Ismét teaselik a Duke Nukem: Mass Destructiont?

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 16.
  • Hír
Link másolása
A februárban indított teaser oldal most egy másikra, a nogumneeded.com-ra irányít át minket, ahol egy meggyújtott bombát láthatunk, a leleplezés pedig 28 nap múlva várható. Az Interceptor egyelőre ködösít.

Ahogy arról beszámoltunk, a Duke Nukem-sorozat fejlesztője, az Interceptor Entertainment februárban egy teaser oldalt indított, amely nagy eséllyel a Duke Nukem: Mass Destruction bejelentésének ágyazott volna meg.

A szájt most egy újabb oldalra, a nogumneeded.com-ra irányít át minket. A titokzatos projektet 28 nap múlva leplezhetik le, addig egy meggyújtott kanócú bombát nézegethetünk rajta.

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az Interceptor és a Gearbox Software jelenleg perben áll a Duke Nukem-jogokért. Utóbbi társaság azt nehezményezi, hogy a 3D Realms és (közvetve az Interceptor) jogtalanul használja a játék jogait, hiszen azokat ők korábban megvásárolták.

Az Interceptor vezérigazgatója, Frederik Schreiber az Eurogamernek elmondta, hogy a cég  soha nem jelentett be semmit hivatalosan, ami a Duke Nukemhez köthető, azt azonban elismerte, hogy a nogumneeded.com a következő játékukra utal. A pereskedéssel kapcsolatban nem tudott új fejleményekkel szolgálni.

5.
5.
daknine
már csak 28 nap kell, hogy megint bepereljék őket
4.
4.
Ecneb
3.
3.
Cristiano
2.
2.
KopyAti
A Gearbox kivel nem áll perben? :)
1.
1.
Claymen
Kíváncsian várom! Jó lenne egy igazán ütős Duke játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...