A Human Head hozza vissza a Minimumot

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Alig egy hónappal azelőtt, hogy a TimeGate csődbe ment, még bemutatott egy játékot, ez volt a Minimum. A projektet végül az Atari mentette meg, aki a Human Head Studios segítségével fejezi be az anyagot.

A Minimum című lövöldét még a TimeGate Studios készítette, ám miután a srácok még a helyi pizzériának is tartoztak, és csődbe mentek, a projekt sorsa bizonytalanná vált.

Bizonytalanná, de legalább nem tűnt el a süllyesztőben. Az Atari ma bejelentette, hogy a Human Head Studios segítségével befejezi a játékot, és tavasszal már ki is adja PC-re. Első körben a Steam Early Access keretein belül lesz elérhető, és fontos változás, hogy a kiadó a tervezett free-to-play üzleti modellt is ejtette, a Minimumért fizetni kell majd.

A TPS koncepciója többé-kevésbé változatlan maradt: két ötfős csapat küzd egymás ellen, ám a lövöldözés mellett a craftolás is óriási szerepet kap, a játékosoknak erőforrásokat gyűjtve, tervrajzok segítségével kell majd fegyvereket és páncélokat építeniük, amik egyre erősödnek a meccsek során. További érdekesség, hogy mindkét csapat kapni fog egy-egy titánt (igen, tényleg ez lesz a nevük), amik támogatják őket a harcban.

Érdekes egyébként, hogy pont a Human Head dolgozik a játékon: a srácok ugye legutóbb a Prey 2-n dolgoztak hivatalosan, és bár a Bethesda cáfolta az efféle híreket, többször is azt lehetett hallani, hogy cég az Arkane-re cserélte a fejlesztőcéget... Akkor mégis történt ez-az a háttérben?

8.
8.
Wackor
7.
7.
LtK
#6: Most, hogy mondod, ez a legvalószínűbb =D=D=D
6.
6.
randall13
#5: Vetélytársat látnak benne a "GK leghülyébbje" címért folyó versenyben.
3.
3.
Cristiano
2.
2.
Ecneb
#1: Játékiparban vársz kreativitást? Rég kihalt barátom...
1.
1.
randall13
Azt hittem valami kreatív lesz :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...