The Flock - fogócska sötét és kietlen terepen

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Flock megnyerte Hollandiában a legjobb diákok által fejlesztett játék címét, ami teljesen jogos, elvégre érdekes alapötletre épül. Egy multira kihegyezett alkotással van dolgunk, a cél az, hogy nálunk legyen a zsákmány.

A The Flock egy sötét és kietlen világban játszódik, 3-5 játékost támogató "multiplayer thrillerrel" van dolgunk. A cél az, hogy vadászként megtaláljuk és megtartsuk a fényereklyét.


Amikor megragadjuk, átalakulunk Carrier formába, ilyenkor törékenyebb és lassabb humanoidok leszünk - addig kell megtartanunk az ereklyét, ameddig csak lehet. A többi játékos (a flockok) persze a mi "drágaszágunkra" pályázik, csak egy húzással állíthatjuk meg őket: ha az ereklye fényével elvakítjuk őket. Ha nem térnek ki előle, mozdulni sem bírnak.


A mechanika vonzó és egyszerű, mindehhez dinamikus hanghatások párosulnak, és a nyomasztó, gonosz légkör, ami a Descent-filmekre emlékeztet. Soha nem tudjuk előre a meccsek végkimenetelét, folyamatos nyomás alatt állunk majd.

Megjelenési dátumot később közöl a Vogelsap csapata.

7.
7.
Dízel
5.
5.
Ruga
Teljesen elmebeteg fogócska! :)
4.
4.
markoci555
Na hát nekem erre például sokkal jobban van kedvem mint az evolve-ra
3.
3.
br1Koo
én már nagyon régóta várok egy avp2 szerű butulásra, azt imádtam. lanba leülni és vadászni a többire, legnagyobb poén. ez is jónak tűnik amúgy
2.
2.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...