Kétmillió játékosnál a Final Fantasy XIV

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 20.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, jól döntött a Square Enix, mikor elhatározta, hogy reseteli a Final Fantasy XIV-et: az A Realm Rebornnak hála mára több mint kétmillió regisztrált játékost tudhat maga mögött az MMO.

A héten mutatkozott be a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PlayStation 4-es változata, és a Square Enix máris tudott egy jó hírrel szolgálni: ha a tavaly megjelent PC-s és PS3-as verziókat is vesszük, mára több mint 2 millió játékost tudhat maga mögött az MMO. Persze ez csak a regisztráltak száma, az aktív játékosokról nem mondott semmit a kiadó-fejlesztőcég.

A játék egyébként előfizetéses, ami manapság inkább hátráltató tényező, ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy ez már a második nekifutása a Square-nek Final Fantasy XIV-fronton: az MMORPG eredeti változata 2010-ben mutatkozott be, viszont annyira katasztrofális volt, hogy elküldték a direktorát, majd a cég sűrű bocsánatkérések közepette nyomott egy resetet a címen.

5.
5.
hahota
#4: Sőt, meg is vettem.
4.
4.
simon 555
#3: Játszottál is vele?
3.
3.
hahota
Szerintem nem egy túl jó MMO. A világ nem nyitott - instance-okra osztott, a grafika nem túl látványos, sok helyen bugos, a szinkron hiányzik. Számomra ezt a számadatot csak az elvakult rajongókkal tudnák magyarázni.
2.
2.
zola2000
Ez szép és jó, de a másik MMOjukkal, a Dragon Quest 10el (wiiu/PC) mi van?

és a Dragon Quest Monsters 1-2vel és a DQ7 Remakkel 3DSen? Vagy a DQ8HDval?

Már kezdenek idegesíteni az újabb FF részek / újrakiadások, amíg a DQt nem adják ki japánon kívül, míg ffből még a 3dses ritmusjátékot meg az all the bravestet is kiadták.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...