Battlefront 2 mod tools!

  • Írta: fojesz
  • 2006. február 22.
  • Letöltés
Link másolása
Érdekes letöltés látott napvilágot a minap a Battlefront 2-vel kapcsolatban: a játék nem hivatalos kiegészítés-készítőjét tölthetitek le, ha a hírre kattintotok!
Érdekes letöltés látott napvilágot a minap a Battlefront 2-vel kapcsolatban: a játék nem hivatalos kiegészítés-készítőjét tölthetitek le, ha a hírre kattintotok!

Ugrás a galériához

A Star Wars: Battlefront folytatása mérföldekkel jobban sikerült, mint az első rész - nem is csodáljuk, mivel az űrcsaták, az irányítható jedik és sithek meghozták a várt sikert. Azonban egy multiplayer-re kihegyezett játék úgy jó, ha az változatos, folyamatosan kiegészítőkkel látnak el bennünket a fejlesztők.

A LucasArts viszont csak az Xbox-os játékosokat támogatja mindenféle földi jóval: a PC-seknek egy nem hivatalos mod tools-szal kell beérniük egyelőre, mely kőkeményen 538 megabájtot foglal merevlemezünkön, ha letöltjük a Filecloud szerveréről. A cuccal pályákat, modelleket és egyéb kiegészítéseket kreálhatsz - a határt egyedül a fantáziád milyensége jelenti! (A játékról részletesen DragoMan kolléga tesztjében olvashatsz!)
3.
3.
sztár vákkersz
na szóval te bundy fos eleve jobban megvannak csinálva az effektek meg minden szar szóval POFÁD BE FOG!nekem az 1 is megvan de nagyon fos érted tudjátok miért?oké lehet hogy ott netezni másolt cd-n is lehetett neten multizni de amugy a bfii 2 annyival job baz eggynél víz,árnyék,módok jobbak,mapok több.meg més sorolhatnám ezer évig ugyhogy szerintem jobb ha kussolsz akkor ugass amikor megleszz a 2 ne előtte bye.
2.
2.
Verebfront
Én tudok kódokat a battlefront 2 hez de nehéz elmagyarázni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...