Elérhető a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 27.
  • Letöltés
Link másolása
Hosszúra nyúlt várakozás után a Dezowave Group végre elérhetővé tette a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alphát, amely 2007-ben megjelent Shadow of Chernobyl önállóan futtatható, teljes konverziós módja. Újra ellátogathatunk a Zónába.

Habár a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha alapjában véve egy rajongói mod, mégis önálló játékkal van dolgunk, amit tehetséges magyarok készítettek el. Amikor a GSC Game World 2002-ben bemutatta az első S.T.A.L.K.E.R.-t Oblivion Lost alcímmel, sokkal többet ígértek annál, mint ami végül, a 2007-ben megjelent Shadow of Chernobylben megvalósult. Ezért született meg a Lost Alpha.


A Dezowave csapatának kezében nem vesztek el az eredeti tervek: hatalmas, valóban nyitott világ áll rendelkezésünkre a Lost Alphában, új sztoriszál, fegyverek, anomáliák és szörnyek várnak ránk a Zónában. A S.T.A.L.K.E.R. gyakorlatilag most készült el, a GSC is olyannak képzelte el, mint amilyennek a Lost Alphában láthatjuk.


Az alkotáshoz nem kell az alapjáték, önmagában is futtatható. A klienst a ModDB oldaláról tudjátok letölteni, vagy erről a linkről villámgyorsan.

37.
37.
kredencferenc
#36: Windows 7 alá nyugodtan lehet telepíteni 64 bitesre is, csak nem a Program Files mappába. Az adminisztrációs vackolódás miatt nem csípi az oprendszer. Csinálj neki külön mappát. Telepíts rendszergazdaként. (jobbklikk a setup file-on és futtatás rendszergazdaként) Letölteni a hivatalos Moddb oldalról tudod a Lost Alpha-t. Mind a négy részletét töltsd le egy mappába. Winrarral/Total Commanderrel(fájleggyesítés) kezd el kicsomagolni az első file-t a többit automatikusan megcsinálja. Ezután tudod telepíteni. Megpróbálhatod esetleg a futtatás rendszergazdaként parancsot is ha nem indul az asztali ikonnal vagy beállíthatsz kompatibilitási módot (sima win7 vagy XP Sp2/3 de elvileg nem kéne). Miután feltelepítetted szedd le a Patchet és telepítsd azt is. Az LA tuti működni fog, ha a többi rész nem sikerül akkor fityingekért meg lehet venni a Gog-tól 100% hogy működni fog.
36.
36.
cyberzotya
Szegasztok! Tudtok segíteni, hogy tudom letölteni+kicsomagolni és végre elindítani ezt a játékot?!
Illetve ... nem tudom WIN7-re telepíteni egyik STALKER-t sem, van rá megoldás?!
Segítséget előre is köszönöm!
35.
35.
Rakottkrumpli
#34: nah most nézem milyen faszán megfogalmaztam xD
33.
33.
Lorthirash
Szerintem komoly szép grafikailag is bár élsímítás maxon se az igazi de elmegy ami szúrja a szemem az az hogy mikor pl menteni akarok akkor megnyomom esc és sokat kell várni míg kilép menübe és ugyanígy van mikor betöltök egy mentést kissé idegesítő.
32.
32.
The Lone Drow
#26: Nekem a Misery és ez a kedvencem, mindkettő más élményt nyújt. Mondjuk én személy szerint noob vagyok még a Misery-hez szóval egyelőre azt hagyom. Egyetlen dolog tetszik jobban a Misery-ben, az pedig az éjszakai sötétség, ha pedig éjszaka szakad az eső és villámlik, az valami elképesztő látványt és hangulatot ad. :)
31.
31.
MinimumGame
Játékmenet: http://www.youtube.com/watch?v=xU44_HVdI2M
29.
29.
Lorthirash
28.
28.
hedzsooo
#9: Persze, a magyar felirat volt az alap hozzá, most kezdik pedig csak magyarról angolra fordítani a sok gyökérnek, akik nem tudnak magyar nyelven. :)
27.
27.
Kipróbáltam tegnap és a faszi nem engedett tovább a szobából.
Dumáltam vele meg minden de semmi nem történt. Az mókás ahogy elkezd táncolni XD
Tudtok valamit segíteni?
26.
26.
kredencferenc
Wow... nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz. DX10-ben izzasztja a gépet de X9+dinamic lights-al műkodik zökkenőmentesen. Kenterbe veri a smrter pripyat-ot meg a Misery modot az Oblivion Lost-al együtt. A legjobb mod amit valaha láttam a szériában. Végre valami a Complete modon kívül ami nem borítja fel a játék dinamikáját (bár a complete mod-ban is fura volt a megnövelt sprint). Óriási gratuláció a készítőknek! Engem megvettek.
25.
25.
Extol
Fasza játék a Stalker, csak azok a mágikus anomáliák nem kellenének bele, elrontják az összhangot
24.
24.
Collialter
#23: Valóban nem a legjobban optimalizált. Lenovo y510p-n (ami a legmagasabb system req.-nek megfelel) fullHD és (elvileg igen, gyakorlatilag koránt sem) maximum beállítások melett nem bírja a full dynamic lightingot sem dx9, sem dx10 beállítésokon. mondjuk a természet kinézete még így is impozáns
23.
23.
crytek
A minőséget hozták megint a kinézet ellenére megint nasa gép kell hozzá :(
22.
22.
Venom88
#18: Off
Szerintem is. Csak itt shadowkill a neve.
20.
20.
bodortamas1
#15: Dettó. Nálam is ez a problémája, erre van már valami megoldás?
19.
19.
nosocsi
16.
16.
akidnan
Nem tudjátok lehet-e multiplayer-ben játszani? Mert szerintem hatalmasat ütne.. :D
15.
15.
Dízel
gondoltam... el sem indul... xr_3DA.exe hiba. mi ez?
11.
11.
Lorthirash
9.
9.
Cristiano
remélem magyar felirat lesz benne
8.
8.
zoenn
Van már villámgyors link is.
7.
7.
kredencferenc
Végre a magyar játékipar visszatért a porondra és nem is akármilyen címmel, még ha csak modról is van szó. Személy szerint nagyon vártam már egy pár hónapja. Nincs kétségem afelől, hogy minőségi munkát kapunk. Azt hiszem ez az a rész ahol előre iszok a medve bőrére.
6.
6.
kastorhun
#2: Hol találtad?
Elküldenéd a linket.
4.
4.
Lorthirash
#1: Remélem hogy van benne ha már magyar csinálta :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...