STALKER: Lost Alpha PC

A magyar Dezowave által készített totális konverzió, amely az eredeti STALKER-terveket veszi alapul.

Itt a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha új verziója

A magyar dez0wave remek karácsony ajándékkal lepte meg a fanokat. Elérhető a S.T.A.L.K.E.R. – Lost Alpha új verziója, amely az alapjáték mellett minden javítást és kiegészítőt tartalmaz. A csomag teljesen ingyenes!

Itt a S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha rendezői változata

Három évvel az első verzió után végre letölthetővé vált a S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha - Developer's Cut. A magyar mod önállóan futtatható, nem szükséges hozzá egyik korábbi rész sem. Itt a launch trailer is!

Áprilisra végre elkészül a STALKER: Lost Alpha

A magyar illetőségű Dez0wave még 2014-ben adta ki a STALKER: Lost Alpha egyik korai bétáját. Három év kellett ahhoz, hogy elkészüljön a végleges változat, amire április végén csaphatunk le - teljesen ingyen!

A GSC kiáll a S.T.A.L.K.E.R. frencsájzért

Miután az év végén váratlanul feltámadt hamvaiból a S.T.A.L.K.E.R.-sorozat fejlesztője, a GSC Game World, az ukránok kötik az ebet a karóhoz, mindenáron megvédik a szellemi terméküket.

S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha teszt

Rozsdás keleti autóroncsok, a betonrepedésekből kitüremkedő beteg fűcsomók, mélabús transzformátorállomások, a távoli horizonton feltűnő atomerőmű kitörölhetetlen képe. Ez a S.T.A.L.K.E.R., és jobb, mint újkorában.

S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha fejlesztői interjú

Mikrofonvégre kaptunk a S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha atyját, Munkácsi "dez" Zoltánt, akitől számos érdekességet megtudhattok a hosszúra nyúlt fejlesztésről. Kiderül, hogy honnan indult a Dezowave és hová tart.

Elérhető a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Hosszúra nyúlt várakozás után a Dezowave Group végre elérhetővé tette a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alphát, amely 2007-ben megjelent Shadow of Chernobyl önállóan futtatható, teljes konverziós módja. Újra ellátogathatunk a Zónába.