Játékstadion épül Kínában

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 27.
  • Hír
Link másolása
Kínában húzza fel a Major League Gaming az első állandó játékstadionját, amiben 10 ezren figyelhetik majd, ahogy az aréna közepén küzdenek az eSportolók. Az épület a V-Zone nevű "játéknegyed" része lesz.

Kínában, a Hengqin-szigeten épülhet fel a Major League Gaming első állandó játékstadionja, az MLG Gaming Arena. Az épület tervei még nem véglegesek, de az már biztos, hogy 10 ezer nézőnek adhat helyet, és ha minden jól megy, 2017-ben már meg is nyithatja a kapuit.


Az aréna egyébként a 2,9 milliárd dollárból készülő V-Zone nevű "játéknegyedben" lesz, a Lai Fung Holdings Limited és az eSun Holdings Limited által tervezett játékos központban a stadionon kívül épül egy csarnok a játékkiállításoknak, ezen felül mindenféle játékos bolt és étterem kap majd helyet a környéken. A Gaming Arenát a V-Zone építésének első fázisában húzzák fel, erre a szakaszra 486 millió dollárt szánnak.

23.
23.
Ecneb
#21: Senki nem beszélt eddig az végzettségekről, nem értem te miért kezdted el.
A stadionra meg azért sincsen szükség, mert nem az növeli a foci minőségét, hanem a játékosok. Mindenki tudja, látja, hogy a magyar focisták szarok, mindenféle túlzás nélkül. Innentől kezdve meg nincs miről beszélni.
Az megint más, hogy a sok tudatlan paraszt száját tömik be a stadionnal, hogy ne legyen hiszti, meg megint népfelkelés (mert ki más vett volna részt benne, ha nem a focisták), mert a parasztok többen vannak, mint az értelmiség, akik meg tesznek rá, sőt átlátják, hogy semmi szükségünk ilyesmire.
De ez megint más téma. Szóval beszélj nekem arról, hogy 8 okj-s papírod van, jó sok évet elcsesztél az éltedből, gratulálok hozzá ;)
22.
22.
kristof78
#15: Te mi a faszról beszélsz ember!! Abba kibaszott stadionba 1,5x bele fér az egész falu! (komolyan) Minek az oda?
19.
19.
Quent1n
#15: " Végre egy normális miniszterelnök, aki tesz a sportért..." Ez már erősen politika de nem a sportért tesz globálisan hanem csak a saját kedvenc sportjáért, holott ha már sport akkor azokra kéne költeni amikben a világ élvonalába tartozunk. Plusz úgy öntik a fociba a pénzt, hogy onnan nyúlják le messze a legtöbbet, ott van a legtöbb sumákolás stb. A stadionok sajnos csak populista célokra és a haveroknak való pénzosztásra jók. Se kihasználva nem lesznek, se a jegyárakból nem térülnek meg és simán le fognak rohadni ugyan úgy mint a régiek. A magyar futballnak a legkisebb gondja a stadionok mérete és állapota. A gyerekeknek meg példaképekre van szükségük, hiteles alakokra akikre fel lehet nézni, mert a régiek már távoliak... Ha a gyerekek lennének a fontosak akkor megreformálnák az akadémiai képzést stb. stb.

Egyébként meg fontosabb lenne, hogy az a gyerek aki elámul egy stadionba, színvonalas, európai szintű egészségügyi ellátást kaphasson ha neadjisten kórházba kerül..
18.
18.
Ecneb
#17: ...látod át, bocsi félreírtam!

OFF
szerkesztés gomb még mindig hiányzik, ha attól féltek, hogy valaki provokatív marhaságot ír, majd módosítja és mossa kezét, csináljátok meg, hogy látszódjon mit szerkesztett és mivé.
17.
17.
Ecneb
#15: Nem tudom eldönteni, hogy te most komolyan ilyen sötét vagy és ennyire nem látod el a saját országod helyzetét, vagy csak trollkodsz.
16.
16.
NoRush
#14: Neked meg csak annyit mondok, hogy akkor menj el focistának. Semmi nehéz nincs benne, mehetsz keresni több tízezer eurót a SEMMIÉRT. Na menjél. Jól ki is röhögnének. Kövér vagy, nincs állóképességed, a labdát még egyenesen sem tudod elrúgni...

A profi sportolók naponta 3 órát edzenek sima edzésen (fociznak). Utána még 1,5 órát kell konditeremben tölteniük, hogy fejlesszék a testüket. Ráadásul külön meg van nekik szabva, hogy mit ehetnek egy nap és mit nem. Kíváncsi vagyok barátocskám hogy bírnád te ezt a nagy csíkokkal a hasadon...
15.
15.
NoRush
#2: Mi a rák bajod van azzal, hogy Orbán focistadionokat húzat fel szerte az egész országban? Végre egy normális miniszterelnök, aki tesz a sportért...

Azok a stadionok nem csak a magyar focit szolgálják (ahhoz a foci gyenge is nálunk), hanem a lelkes fiatalokat.

Egy gyerek bemegy egy csúnya pályára és azt mondja hátőőőőő, mi ez...
De ha bemegy egy gyönyörű stadionba, lehet olyan szinten szívbe markolja, hogy egész életét a sportnak szenteli.

Csak az ilyen kis dagadt köcsögök, akik meghallják hogy sport és már hányingerük van, mert a sporthoz ki kéne mozdulni a házból, csak fanyalogni tudnak.
14.
14.
Argetlam
#13: Geci nagy teljesítmény van mögötte tényleg... idióta szarok 0 IQ-val rúgnak egy szart jobbra balra...
13.
13.
Quent1n
#8: Hát azért van egy kis különbség de ami tény, hogy lehet ugyanolyan fordulatokkal teli és izgalmas sport az e-sport is. Ettől független én nem említeném egy lapon még a sakkal sem. Hogy nézni mennyire jó azt meg embere válogatja én spec elalszom a streameken, mert unalmasnak tartom azt nézni ahogy más játszik. A 22 ember rugdos egy labdát mögött meg azért egy kicsit nagyobb teljesítmény van ezt azért ismerjük el :)

Claymen: Itthon nincs ilyesmire valós (fizetőképes) igény, ahogy összetartás se igazán, de van helyette széthúzás és a saját szekér tologatása.
12.
12.
bodortamas1
#9: De, tulajdonképpen ugyanaz a jelentése, csak a "kocka" egy életmódot jelent, a "gamer" pedig egy jelző. Szerintem viszont ebben nincs semmi szégyellnivaló, én vállalom magamról, igen, kocka, gamer vagyok, és aztán?
11.
11.
bodortamas1
Milyen ironikus... azoknak épül játékstadion, akiknél a legszigorúbb a játékterjesztés, szinte semmilyen látványosnak mondható játékkal nem játszhatnak törvényesen. Inkább épült volna Japánban, vagy Thailanban. Magyarországot meg sem említem ilyen téren ;)
10.
10.
Stranger
#7: Nagyon gyengék kedvéért: Nem azt kell nézni, hanem a képernyőt... heuhghehueuhu
9.
9.
Predator110
Nem kockak hanem gamerek kedves Cristiano nem ugyan az!:)
8.
8.
ratchetfan
#7: Miért mi baj vele? mennyi ember élvezi azt ahogy 22 ember rugdos egy labdát, golfozik, kosarazik vagy éppen autóversenyez, ugyanolyan fordulatokkal teli és izgalmas sport ez is (még ha ezzel nagyon sokan nem is értenek egyet)
az egyik legjobb példa erre a Lol ahol hatalmas versenyeket rendeznek rengeteg pénzért, de említhettem volna a starcraft vagy dota2 versenyeket is.
7.
7.
markoci555
Szóval az emberek élvezik, hogy azt nézhetik, ahogyan egy másik ember gombokat nyomogat? Mi a f*sz?
6.
6.
Neo1989
#2: Lehet h akkora kultúrája nincs mint ott v Koreában v Japánban...
De azt is számold bele h Kínával ellentétbe nálunk nincs konzol tilalom és több száz olyan játékkal szórakozhatunk amit ők max csempészve szerezhetnek be.
Mert az bele ütközik az ország kommunista erkölcsébe pl BF 4.
4.
4.
Trapyd
#2: Ha a honfitársaink ilyen hülyék maradnak, mint most nem hogy nép, ország sem lesz.
3.
3.
Pharaoh
2#: Elírták Claymen! Ez is Felcsúton épül! 3:)
2.
2.
Claymen
Én őszintén sajnálom, hogy itthon nincs ekkore kultúrája a játékoknak. Egyszer épülhetne egy itt is .Mert tehetséges emberkből, és igényből sincs hiány. No mindegy, álmodozok tovább.


Off
Ha szolnak orbánnak, kapnak 2 focistadiont is mellé, féláron.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...