Látnivalókon a Street Fighter: Assassin’s Fist

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 28.
  • Videó
Link másolása
A Mortal Kombathoz hasonlóan a Street Fighterből is élőszereplős websorozat készül, ami ráadásul már a jövő hónapban megtekinthető lesz a Machinima YouTube-csatornáján. Nézzük meg Kent!

A Street Fighter: Assassin’s Fistre a rajongók dobták össze a pénzt a Kickstarteren keresztül, s habár a websorozatot nem a Capcom gyártja, a kiadó áldását adta a projektre. Tudtátok, hogy minden ebből a vírusvideóból indult? A széria 12 részes lesz, és a jövő hónapban debütál a Machinima YouTube-csatornáján, majd DVD-n és Blu-rayen is tiszteletét teszi.


A történet a múltra, a jelenre és a jövőre hegyeződik ki, a karakterek sorsa összefonódik, és igen, látványosan megkomponált bunyókra számíthatunk. A legújabb trailerben Ken kapja a főszerepet, akit Christian Howard alakít.

21.
21.
N!ghtmare
#20: Ezt szóról-szóra leírtam a 12. hozzászólásban, nem hinném ha újra leírod akkor másodjára felfogja.
A számokat azért hoztam fel, mert ha mondjuk 60-40% arányban lennének fanyalgók a videónál akkor azt mondom lehet alapja amit mond de könyörgöm, 3700 ember áll szemben 50-nel, ne higgyük már el ennek a balféknek, hogy az mind agyhalott ember és legalább nézzünk meg pár részt mielőtt így lehúzzuk...
20.
20.
Mortis
#15: Bocsánat, hogy beleszólok de számomra úgy tűnik erősen elbeszéltek egymás mellett. Ő mindössze azt kifogásolja, hogy előítéletekre bocsátkozva dobálózol nagyon durva szavakkal, s nem a minőségét védte a várható produktumnak, mivel állást sem foglalt. Mondjuk az is biztos, hogy neki sem kellett volna felhozni az a 3600 embert, mivel manapság, szórakoztatóiparban számokkal csak a keresettséget lehet reprezentálni, semmi mást...
A bölcsészes mondatod meg igen erősen sztereotip; Magyarországon meg főleg nincs sok értelme, mert itt még a biomérnök sem nagyon talál állást.
19.
19.
N!ghtmare
#15: Az egy dolog, hogy szimplán leagyhalottaztál több ezer embert s az értelmi szintjüket is megkérdőjelezed csak mert nekik olyan tetszik ami neked nem, de most már én is bölcsész lettem és hambit árulok, micsoda kifogástalan felsőbbrendű logika, ejha. :D

Ezen kívül még csak szavahihető sem vagy :(
18.
18.
Juha
Emberek! (És stb.) Ez csak egy olyan film, amit nem kötelezö megnézni!

Anno fallouthoz is voltak ilyenek, 2-3 bejött, 50-60 nem. De legalább volt mikböl válogatni. Jobban örülnétek, ha semmi nem jönne a témában? Akkor ne foglalkozzatok vele, és ennyi...
15.
15.
kredencferenc
#14: Inkább vagyok maradi őskövület, minthogy minden szarral megelégedjek amit elém tesznek. Te pedig iszonyatosan kulturált és tájékozott lehetsz mindennel kapcsolatban. Hagy találjam ki... bölcsész szakot végeztél és hambit árulsz?
Az előző kommentemben ugyan lezártnak tekintettem a vitát, egy valamit azonban hozzá tennék. Ha kicsit is levennéd a rózsaszín szemellenződet, félretenéd az ál civilizáltságodat, és szétnéznél láthatnád, hogy van igazság abban amit megpróbálok kifejezni. Nézd végig a készítők előző munkáit. Ezredszerre példának felhozom a Mortal Kombatot. Kutyából nem lesz szalonna. Meg a lebutított fiatalságból sem sajnos. Ha annyira értelmes lennél mint ahogy beállítod magad, kiszűrted volna az előző hozzászólásomból, hogy véget vetek az irányodba történ kommunikációnak. A frusztrált meg valószínűleg te vagy, ha ennyire zavar ha valaki más véleményen van, mint te. Én csak megelégszek vele, hogy hülyék is vannak a világon.
14.
14.
N!ghtmare
Úgy tűnik nálad az értelem abban teljesedik ki, hogy másokat agyhalottnak hívj - mert olyan tetszik nekik ami neked nem, ez már komoly indok, óvodás! - és olyan dolgokat hordj le a sárga földig amit nem is láthattál.

Szerencsére, nálunk civilizált embereknél ez nem így működik. Nagyon primitív jellemre vallana ha én is csak azért agyhalottaznék másokat mert olyan film, játék, zene tetszik nekik ami nekem nem... ez az ősember-felfogás azt hittem kihalt pár éve, téged látva maradt pár őskövület. Frusztrált életed lehet így :)
13.
13.
kredencferenc
#12: Tudod marha könnyű más fejéhez vági, hogy változik a világ, meg az a maradi aki úgy gondolja, hogy régen minden jobb volt és sokkal színvonalasabb volt minden. Ami így is van. Ismerek én is egy nagy rakás embert aki folyamatosan ezzel dobálózik, pedig a valós életről nagy fogalma nincs, akár a húszas, harmincas, vagy akár negyvenes éveit tapossa.Elvan a saját kis négyzetméterén és hangoztatja, hogy a romlás a világ rendje, Vitát nem nyitok veled mert te is marhanagy tudású ember vagy. Másrészt: leejteni... azért írtam ezt mert nem akartam azt írni, hogy leszarni. A lényeg az, hogy mielőtt a sok liberális ember a változás szelét hajtaná fel mindenkinek, szét kéne nézni egy kicsit. Azért gyártanak szart, mert van rá igény. Én meg nem fogom szégyelleni az ellenvéleményemet, csak azért mert egy-két pofa szerint ez a haladás. Aki nem látja a ma végbemenő minőségromlást, az vagy vak, teljesen érdektelen, vagy tökéletesen beleillő személyiség. És igen: a mai kor emberiségének a jó nagy hányada agyhalott. Ez tény. Menj ki az utcára és nézz körbe.
Másrészt értelem... hidd el, lehet, hogy bennem, több van mint benned, csupán annyi a különbség, hogy én nem a papírforma szerint fejezem ki magam. Ezzel magam részéről a kommunikációt lezártnak tekintem. Amennyiben a továbbiakba is fenn áll a véleménykülönbségünkből adódó fiktív (mert ahogy nekem nem kötelező ezt a sorozatot nézni, úgy neked nem kötelező az én véleményemet elolvasni) problémád fordulj valamelyik adminhoz vagy moderátorhoz és kérd meg, hogy töröljék az accountomat.
12.
12.
N!ghtmare
"Kíváncsi lennék a 3600 pozitívan vélekedő ember értelmi szintjére." ez kész :D hát még ők hogy a fejükhöz csapnának ha látnák a te szintedet!

Amúgy nekem milyen véleményemet lehet egyáltalán "leejteni"?
Mondtam én, hogy milyen jó lesz ez? vagy én írok ekkora marhaságokat, hogy "beleokádnak a gyerekkoromba"? :D semmi ilyesmit, mivel nem láttam. Talán te is megtörölhetnéd a szádat ennyi fröcsögés után és várhatnál pár részt vele s majd azután magyarázni, hogy mibe hogy piszkítottak bele. De ha bele sem bagózol akkor legalább annyit tisztelet (értelmet már nem merek írni) lehetne benned, hogy nem agyhalottozod le azokat akiknek ez felkeltette az érdeklődését.
11.
11.
kredencferenc
#10: Egyáltalán nem értünk egyet. Kíváncsi lennék a 3600 pozitívan vélekedő ember értelmi szintjére. Ha tetszik ha nem, az évek múltával az ember értelmi szintje a béka segge alá csökken. Van aki ezt ún. változásként éli meg szerintem pedig a degradálódás a megfelelő kifejezés. Ha a való-villa meg az éjjel-nappal bukarest jó akkor valószínűleg ez is... Te pedig téves következtetéseket vonsz le. Nem arról van szó, hogy ettől kevesebb lenne az Street Fighter univerzuma, csupán arról, hogy ez nem illik bele, ilyen formában. Nem is tudom... Az MK-s sorozatukat megnézted? Borzalmas.És ez sem lesz különb. Az eredeti megcsúfolása. Más részről a te véleményedet ugyanúgy leejtik a másként gondolkodók mint az enyémet. Sőt még azok is leszarják akik ugyan így gondolják. De akkor ennyi erővel senki ne mondjon véleményt.
Végezetül: A 21. században a siker pontosan egyenlő a profittal.
Te pedig kioktatsz valakit mert más a véleménye mint neked és kissé nyersen fejezi ki magát nem úri fiú módjára. És még csak észre se veszed magad.
Órákig vitatkozhatnánk ki itt az okostóni...

Ui.: Nem hülye aki nem úgy gondolkodik mint én, de vannak bizonyos határok amiket átlépve egyszerűen a hülyeség jelzőn kívül más nem jut az eszembe.
Ez az eset pont ilyen. Nem nyerő ha valamiről torz képet mutatnak és elveszik a valódi varázsa. Azokat sajnálom akiknek ez az első kapcsolatuk az SF-el és ha meg is tudják mi az valójában már benne lesz a keserű szájíz.
10.
10.
N!ghtmare
#7: Elfogult és maradi vagy, bármilyen furcsa a világ változik az igényekkel együtt. Attól, hogy te vízipók és csodapókon nevelkedtél és az számít nálad etalonnak az nagyon nem jelenti azt, hogy ma is erre van igény.
De, pontosan fröcsögés amit csinálsz, hisz látatlanban fikázol valamit, kifordítottnak meg silánynak nevezed, meg belepiszkítás meg agyhalottak akiknek ez tetszik, stb. Nyilván nem számít a 3600 ember pozitív véleménye, érdeklődése sem az 50-nel szemben, hisz csakis a te véleményed a mérvadó, aki nem így gondolkozik az hülye. Borzasztóan csőlátású vagy, és még csak észre sem veszed magad.

Amúgy meg, hogy tudnák "összebarmolni" a Mass Effectet 10 év múlva? Imádom a Mass Effectet, most is játszom vele. De ha 10 év múlva csinálnak ilyen néven olyat ami nem tetszik akkor sem lesz hatással arra. Abszolút marhaság összemosni a dolgokat. Ha ez tényleg olyan borzasztó lenne mint ahogy felvázolod akkor sem lesz kevesebb a SF-univerzum.
A szar Dragonball-film után is ugyanúgy szeretem Songokut. Semmit sem befolyásol. De akkor is megnéztem legalább a filmet s utána ócsároltam, nálad ennyire sem futja.

Végezetül, a siker nem feltétlen egyenlő a profittal. Meg mi ez a marhaság, hogy rásóznak bármit is az emberre? mondd már meg ki kényszerített téged, hogy megnézd a videót? vagy a továbbiakat? kinek és hogyan magyarázzák be, hogy erre legyen igény?

Amúgy meg ha a költségek megtérülnek, több millióan látják a sorozatot és ilyen mértékű tetszést váltanak ki a többségből (gy.k.: sikeres lesz) akkor pont lefogják szarni kredencferenc véleményét, hogy bizony az ő lelkébe beletapostak és tönkretették a gyerekkorát. :D
9.
9.
kredencferenc
#8: Egy szóval sem mondtam, hogy a Van Damme film jó volt. Igen sajnos láttam. Ha nem tűnt fel az Animated Movie-t és az Alpha-t említettem. Ezek a mérvadóak. Jahh, és még a Van Damme os borzalom is jobb volt mint ez... vagy a Chun Li legendája! Na az volt mindennek a teteje.
8.
8.
FekaFOB
#1: Lattad te egyaltalan az 1994-ben keszult rettenetet Van Damme-al?? Vagy az is a gyerek korod kultikus alkotasa, de most komolyan? Az volt a gyalazat nem ez. Alacsony koltsegvetes ide, websorozat mivolt oda, ez mar a kepek es a videok alapjan is sokkal sokkal jobb mint az a hollywood-i szuperprodukcio volt. Szal ennyit a belepiszkitasrol.
7.
7.
kredencferenc
#6: Nem érzem fröcsögésnek a felháborodásomat. Ellenben iszonyatosan zavar az, hogy a fiatalabb generációk teljesen kifordítva és silány módon ismernek meg valamit, ami annak idején jó volt. Nem tudom mennyi idős vagy, vagy mik az irányultságaid, de szerintem neked is meglenne a magad véleménye, ha mondjuk 10 év múlva a Mass Effect-et vagy a CoD-ot barmolnák így össze csak, hogy példát mondjak. A fröcsögés meg nem itt kezdődik, nézz szét a kommentek között. Én még kulturáltan fejeztem ki magam. Másrészt: Ebből bevétel? Valószínűleg aki ismeri az eredeti SF-et az nagyívben kerülni fogja ezt a vackot, aki meg nem az meg megundorodik tőle. Van a maradék agyhiányos réteg akinek ez be fog jönni, bár fizetni ők sem fognak érte. Vagy romba döntik a szériát, vagy hasonló borzadályokat fognak kiadni. Volt már itt szó az oldalon arról, hogy miért gyártanak ennyi rossz minőségű szemetet és hogyan sózzák rá ezt az emberekre, akiknek be van magyarázva, hogy igényük van az ilyesmire. Itt most nem profitról van szó, hanem értékmegőrzésről.
6.
6.
N!ghtmare
#4: De ki kényszerít rá, hogy nézd? ha meg nem kell nézned akkor nem mindegy neked, hogy létezik-e ilyen vagy sem?
Azért ez messze nem néz ki olyan gyalázatnak mint a Dragonball-film, yt-n is 3600 vélemény áll szemben 50-nel, akkor annyira mégsem tűnik silánynak.
Legalább pár részt lehetne várni a fröcsögéssel.

Arról nem beszélve, hogy ez jó reklámnak is, siker esetén nagyobb esély van egy nagyobb költségvetésű, komolyabb alkotásra is, de minek is gondolkodni ha fikázni is lehet... :)
5.
5.
Cristiano
úgy se lesz nagy sikeres film:D
4.
4.
kredencferenc
#3: Hát én igen is felháborodok. Mert akkor ugye ne háborodjunk fel azon se ha valaki besétál a szépművészeti múzeumba, belerondít a saját kezébe és jól megdobálja az első szembejövő Csontváry képet értem? A zs kategóriás low budget websorozat remake rossz értem? Egyébként igen ez van sajnos. Kell a név a silány termékre, hogy el lehessen adni. De akkor legalább találnának ki maguktól valami silányságot, ne egy nagy nevet feketítsenek be.
3.
3.
FrankBlack
#1: +1

Mert bizony nem csak ezt, hanem sok más filmet, játékot is úgy látok, hogy az újabb résszel, feldolgozással sokszor bepiszkítják az eredeti "remekművet". De hát a név kell nekik ahhoz, hogy jól el tudják adni az újabb xart is (tisztelet a kivételnek). Én már nem háborodok fel szinte semmin... Mert pl. azt nem vehetik el tőlem, hogy az eredetit továbbra is szeressem :) Legfeljebb néhány cím esetén, amikor azt mondom, hogy ez tetszik, akkor hozzá kell tennem, hogy csak az eredeti...vagy csak az első 1-2-3 rész, stb.
2.
2.
HIM666
ez így élőszereplősben übergay :D
1.
1.
kredencferenc
Ez most mi? De komolyan? Mi ez a borzalom? Miért kell az ilyen ún. "internetes ötletgazdáknak" napról napra beleokádni a gyerekkoromba? Csinálnának inkább még egy rajzfilmet ami legalább olyan színvonalú mint az Animated Movie vagy az Alpha. Sőt még az SF II rajzfilmsorozattal is kibékültem az első pár rész után. A Mortal Kombat-os sorozatukból is elég volt egy részt megnéznem, hogy istenesen felháborodjak, és most ez. Nincs ezeknek jobb dolga, mint remekművekbe piszkítani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...