Elhomályosítható lesz a DualShock 4 fénycsíkja

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 28.
  • Hír
Link másolása
Elsőként egy iparági bennfentes szellőztette meg, majd később a Sony is megerősítette, hogy a PlayStation 4 legújabb, 1.7-es firmware-frissítésében lesz egy olyan opció, amivel csökkenthetjük a kontroller fényerejét.

A DualShock 4 elején található fénycsík elég szépen zabálja a kontroller akkumulátorát, s bár a Sony még korábban leszögezte, hogy semmilyen körülmények között nem kapcsolhatjuk ki a lightbart, a héten érkező firmware-frissítés telepítése után jelentősen csökkenthetjük a fényerejét, így további hasznos percekkel (órákkal) tolhatjuk ki az akku üzemidejét.

A hírt elsőként egy Tidux becenevű iparági bennfentes szellőztette meg - az úriember korábbi pletykái rendre megerősítést nyertek, ezúttal sincs ez másképpen. A SCE Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida a Twitteren igazolta, hogy az 1.7-es frissítéssel tényleg életbe lép a fentebb vázolt lehetőség.

A PlayStation 4 április 30-án érkező frissítése számos új funkciót hordoz magában: elérhetővé válik a SHAREfactory, immáron HD-videókat is streamelhetünk, kiiktatják a HDCP-védelmet, és USB-eszközre is menthetünk gameplay videókat és képeket.

31.
31.
...és mindez abból, hogy csökkenthető lesz a fényerő, így nyer az ember még fél órát a kontroller lemerülése előtt :D:D:D:D LOL!
30.
30.
Yanez
#26: "Kék a fû és zöld az ég, mert én azt mondtam."-az ilyen stílust meddig akarod folytatni? Csak arra kérlek, ne kövess/keress mindenütt, mert ez már röhejes!
29.
29.
Yanez
#28: Úgy van, a mértékletességre, vagyis a mennyiségre. Elvégre vannak csúnya esetek is, amelyeket gyakran olvasni újságokban is. Gyakran látom azt is, hogy a 4-5 éves gyerekének erôszakkal dugja a telefont/tabletet a kezébe, hogy sírás helyett inkább játszon, akár egész nap. Na ezt rohadtul nem kéne. Tömegközlekedési jármûveken láttam, hogy ezek a kisgyerekek már akkor mennyire idegbajosak, ha buknak egy játékban. Mi lesz velük az ilyen nevelés mellett? Anyját meg nem is zavarja, hogy gyermeke ott visít a játéktól és az emberek meg csak úgy néznek.
28.
28.
vanpear
#25: Yanez ez korrekt volt. Én is elnézésedet kérem, a kommentjeim miatt. Szerintem nem lesz siklik ki senkinek az élete, ha minden nap játszik. De tényleg oda kell figyelni a mértékletességre.
27.
27.
hahota
Pont azért színes a világ, mert nem fekete. Mindenki azt csinál, amit akar, meg amit szabad. Na ez, ez közhelyes volt. Meg sz*r.
26.
26.
devi925
#25: Mindig megnevettetsz :) mondtam én, hogy nem érted.... amit írtál azzal pont az előző hozzászólásomat erősítetted meg...és a többiekét :) megint öngólt lőttél Yanez :)
25.
25.
Yanez
#23: Valóban nem gondoltam, hogy valaki magára veszi a "totál kocka" kifejezést. Azt meg pláne nem, hogy ezért sértegetős módba kapcsol, ahelyett, hogy részletesebb magyarázatot követelne, ergo adna esélyt a kommentelőnek elmondani, hogy mire/kire is gondolt. Ehelyett szépen nekemestetek. Hol maradt az általad említett tisztelet? Még csak meg sem kérdeztétek hogyan értettem!

Talán már nem érdekel titeket, de azokra értettem, akik még tanulnak, iskolába járnak, a szüleik tartják el. Ők pedig tanulás helyett gyakran inkább 5-6 órákat ölnek bele a multikba. Ez persze a szülők hibája is, de van hogy nincs alkalmuk folyton felügyelni a csemetéjüket. Én is anno ilyen totál kocka voltam és erre nem vagyok büszke. Szerencsére a barátok időben elrángattak a gép elől, így nem estem "áldozatul". Akkor még csak kábeles kontrollerek voltak, így nem is akarózott felállni a géptől, ergo nem merült a joy. Szinte odavoltál kötve hozzá. :)

Tehát végül nem lett rossz vége, de ki tudja hol lennék most, ha akkor totál bekockulok. Sajnos a mai fiatalok minél több időt töltenek különféle gépek előtt és nap, mint nap azt látom, hogy egyre kevesebben járkálnak ki és ha mégis, mind a telefonján pötyög. Nem tudom mennyire jó ez vagy rossz, de szvsz ezer meg ezer hasznosabb dolgot is lehet űzni a netezés és a videójátszás mellett (nem helyett!!!).

Szóval nagyon nem hiszem, hogy ez rátok vonatkozik és elnézést, mert én írtam félreérthetően. kicsit nyersen!

devi925: Ha tényleg annyi idős nő vagy, amennyit a profilod mutat, akkor nagyon csodálkozom, hogy ilyen könnyen ítélkezel egy olyan ember felett, akit életben nem is ismersz.
24.
24.
devi925
#22: pedig nem fogja belátni, mert nem érti miről beszéltek. Meg úgy el van magától szállva, hogy nem veszi észre milyen szánalmas, és nevetséges... inkább mártírkodik…mert ő soha nem hibás semmiben, meg soha nem sérteget senkit…. na persze...csak célozgatásokkal, és közhelyek benyögésével játssza a nagy királyt…
23.
23.
vanpear
#21: Yanez tudom, hogy itt "családias" a környezet. De, ha én az oldal szerkesztője lennék, akkor azon lennék, hogy az oldal színvonalát növeljem, ne csökkentsem. Nem játszanám a nagy jampi kakast. A 2. hozzászólásodnak így kellett volna kinéznie: elnézést kérek mindenkitől, akit zavar a hozzászólásom bal lábbal keltem fel. Akkor mindenki megérti. De így még ez a "Get a life!" célozgatás is meg közhelyeskedés. A 3. hozzászólásodban is vérpisti meg ilyenek. Ha növelni akarod az oldal színvonalát, akkor tiszteled az olvasókat, kommentelőket, meg magát az oldalt azzal, hogy nem közhelyesekedsz.

Meg, magadat csapod be, akkor ha azt mondod nem azért írtam, hogy valaki magára vegye. De pontosan, azért írtad. Ne nézzél mást hülyének. Gondolkodj kicsit. And get a life!
22.
22.
ulikedegs
#21: nem kell mártíromkodni, be kell látni inkább h nevetségesen szánalmas volt mind a kettő hozzászólásod.
és bocsánatkérés?! :D ne hülyéskedj már :D
21.
21.
Yanez
Mennyi szemelyeskedes! Senkit nem sertegettem, nem vagyok hibas, hogy magatokra vettetek. Kocka pedig en is vagyok, nem tudom mi ebben a serto, de persze nem verpistike, azokrol beszeltem. Kicsit kulturaltabban is lehetne valszolni! Pedig meg elnezest is kertem, de csak folytassatok, ha nektek ez jo.
20.
20.
strike19
#16: A Sony a következő frissítésbe elérhetővé teszi az mp3 lejátszást.Most tárgyalnak Mp3 licencről.
19.
19.
ulikedegs
#17: szerintem elég sok savazástól megkímélhetnéd magad, ha kussolnál :)
18.
18.
vanpear
#17 Yanez tedd le a billentyűzetet, mert nem megy ez neked. Lehetnél kicsit tisztelettudóbb. De hát, ha nem várod el a tiszteletet, akkor nyugodtan folytathatod ezt a stílust. Nem mindenkinek üti meg az IQ-ja az átlag 100-at. Gondolkozz inkább a vasárnapi blogjaidon, amit csak te olvasol, hátha azok alá tudsz egy értelmes nem közhelyes hozzászólást firkantani. Get a life!
17.
17.
Yanez
Huha de nekem esett par kocka! :D Ok fiuk ok, bocsesz!
16.
16.
Engem a feny nem zavar, inkabb mp3 es mp4 lejatszast tegyenek lehetove vegre :-)
15.
15.
Zombiekiller6
Totál leszarom, mert rögtön megszoktam. Engem aztán nem zavar.
14.
14.
ulikedegs
#8: ja és természetesen nem értem miért kell parasztnak lenni :)
13.
13.
ulikedegs
#8: én örülök ennek a hírnek, casual játékosnak hívom magam, fifán kívül 1-2 játékot tolok, és baromira idegesítő ha 3-4 óra fif után tolhatom fel töltőre ezt a fos kontrollert.
12.
12.
giga321
Még nem igazán tudtam egyhuzamban sokat tolni vele. Amikor jelzett, hogy lemerülőben van akkor felültem (a fekvésből ugye) és onnantól úgy toltam zsinor stb, amíg töltögetett magának. Amikor megbizonyosodtam róla, hogy fullon van. Kihúztam és lefeküdtem és toltam tovább. Na de majd most hosszúhétvégén adok a kicsikének. Végre kiélvezhetem csütörtök, péntek, szombat vasárnap és csak hétfő este 10-kor kell mennem melóba.

Mondjuk engem nem zavar, sőt elájulok néha miket képes a kontroller. A hangok onnan jönnek meg rezeg meg villog meg minden. Beszarás.
11.
11.
vanpear
#8: Tényleg ez jött le a cikkből. Gratulálok! Vélemények és Szájkaraté a GK-n. Emlékszel még? Neked, akinek van élete. Ráértél egy ilyen összeállított rakás ...t összehozni. Akkor tartanád magad, ahhoz és nem az irigység szólna a szavaidból.
Csak azért mert neked van életed, még nem kell hozzászólni, a nagy mindent tevésedben (= unalmadban), és ily nagy relációkat felállítani és párhuzamba hozni mások életével.
Még egyszer neked, akinek van élete!
10.
10.
hahota
#8: nem túl sok közöd van hozzá, ki mit csinál. De a prédikátorok szeretnek kioktatni másokat.
9.
9.
Raam989
Itt tényleg nem csak arról van szó, hogy szívja az akksit. Egyszerűen esztétikai és ergonómiai gondok is vannak vele. Engem például rohadtul idegesít, hogy este világít előttem minden, nem beszélve arról, hogy tükröződik a tv képernyőjén, ami roppantul zavaró. Ráadásul, ha az ember nem használ kamerát, ami ezt a fényt érzékelné, teljesen felesleges. Premier óta megvan a gép, de például KZ közben egyszer nem néztem még rá az irányítóra, hogy ledek színe alapján tájékozódjak az aktuális életerőmről...
8.
8.
Yanez
Csakhogy a totál kockák fél napig is tolhassák megállás nélkül. Get a life!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...