Mobilos stúdiót alapított Vince Zampella

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 29.
  • Hír
Link másolása
Az Infinity Ward és a Respawn Entertainment alapítója, Vince Zampella mobilos játékok fejlesztésébe vágott, a Call of Duty és a Titanfall atyja ezért megalapította a Nuclear Divisiont. Kíváncsian várjuk az első alkotásukat!

Mobiljátékok fejlesztésére szakosodott stúdiót alapított Nuclear Division néven Vince Zampella, az Infinity Ward egykori és a Respawn Entertainment jelenlegi nagykutyája.

Zampella a VentureBeatnek elmondta, hogy "bolondok lennének, ha figyelmen kívül hagynák" a mobilos játékok piacát, és mivel a Respawn nem alkalmas arra, hogy kísérletezzenek a platformmal, ehelyett kis létszámú csapatot hoztak létre erre. 

A Nuclear Division jelenleg 12 tagot foglalkoztat, de rövidesen 50 főre bővülhet a kompánia. Jelenleg egy-két játékot fejlesztenek, de még nem állnak készen arra, hogy részleteket közöljenek. Ráadásul a debütáló alkotásuk megjelenésére is jócskán várni kell.

Zampella természetesen nem adta fel az állását a Respawnnál, a Nuclear Divisionnél betöltött szerepe kevésbé lesz intenzív, inkább tanácsadói szerepkörben jeleskedik majd. A két stúdió székhelye szomszédos egymással, mindkettő a Los Angeles-i San Fernando Valleyben van, így nem lesz gond átugrani egyik helyről a másikra.

15.
15.
Hulk86
Mekkora egy rohadt szarfészek vagy te KAKIMANÓ!!!
Mi vagy te valami szuperhős?????Szinte mindegyik szuperhőst megcsípte valami , sugárzást kapott , bele esett valamilyen anyagba!! TE , te egy jó nagy adag szart kaptál gyerekkorodban és még ma is abból gazdálkodsz !
Szarj össze mindent neked csak ez megy!
Ja és azon se lepődnék meg te kis fosos, ha te lennél a másik felhasználó is és így szórakoztatod magad egész nap te kis élettel vitaminhiányos szar darabka!!!
Ja és a hírhez meg nem szólok hozzá minek itt úgyis csak szarkenegetés megy!!
Örültem a lehetőségnek , köszönöm a figyelmet!
Ja és a normálisaknak meg további sikerekben gazdag játékot !!!
14.
14.
shooter1234
Egy normális cod stílusú mobiljáték elférne a modern combat mellett, ez tényleg igaz. De hogy kicsit más stílusú legyen, legyen 2. vh -s. (na ezt most jól leírtam ,mintha én lennék a főnök és utasítanám őket :D )
13.
13.
dannyka16
remélem jokis gammák jőnnek tőle.
11.
11.
mr_rich
#7: Tacskó végre megtanulta használni az írásjeleket is, van még hova fejlődni, de megérte rövid pórázon tartani az ebet :)
8.
8.
2xhun
Toljad Manó, fix olvasód vagyok. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...