E3 2014: Idén sem tart konferenciát a Nintendo

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 29.
  • Hír
Link másolása
A tavalyi évhez hasonlóan idén sem tart sajtókonferenciát a Nintendo, legalábbis nem olyat, mint az megszokottá vált a cégtől és a rivális konzolgyártóktól. A kiotóiak azért kint lesznek az expón.

A tavalyi évhez hasonlóan a Nintendo idén sem tart sajtókonferenciát, ehelyett rendhagyó módon promózza majd a játékait - a bejelentés apropóján még egy Mega64-videóval is kedveskedett nekünk:

A Nintendo négy különböző programmal várja a rajongókat:

  • A cég bajnokságot szervez a Super Smash Bros. kedvéért, a Nokia Theatre-ben tizenhat kiváló játékos mérheti majd össze az erejét.
  • A Best Buy idén is besegít a kiotóiaknak, az E3 alatt szintén a Wii U-s Super Smash Bros.-t lehet majd próbálgatni a cég üzleteiben.
  • Június 10-én egy Nintendo Digital Event nevű stream-esemény keretei között számíthattok az új Nintendo-bejelentésekre.
  • Az expó alatt a Nintendo Treehouse: Live @ E3 című műsor jelentkezik majd a Nintendo standjáról, ahol mélyebben is belemennek az újdonságokba - főleg gameplay streamekre tessék számítani.


Az E3-at idén június 10. és június 12. között tartják Los Angelesben.

44.
44.
kristof78
ez szánalmas már bocs :)
38.
38.
#37: Még szerencse, hogy ő Torpex, így kiesik a szórásból :D (trolololo)
32.
32.
Ooorky
Nekem, mint hardcore pc-snek pont a Wii U az egyetlen konzol ami tetszik, az egyedisége miatt. Az X Egy meg a PS 4 játékkínálata semmi olyat nem tud felmutatni ami csak egy kicsit is megmozgatná a fantáziámat, multimédiás rész meg egyenesen nevetséges számomra.

Torpex meg egy szimpla suttyó, ez a néhány karakter is pazarlás amit rászántam.
31.
31.
Jon Bayonetta 2 es tarol gyerekek, ez a lenyeg :-)
29.
29.
detto1998
Torpex:hmmm mario így mario úgy hmmm.. én így látom:mario,zelda,metroid,pokemon,donkey kong,kirby,pikmin,smash bros.,és még sokan mások akik csak arra várnak, hogy sikeres legyen az U :) nem cod miatt vesznek nintendo konzolt, akkor minek a sok multiplatform? Jaaaj most fanboy lettem úristen mi lesz most? Semmi! De ha előre tudtad, hogy vitázni fogsz akkor nem értem, hogy miért ilyen stílusban?
28.
28.
Trapyd
#26: Megint csak az a helyzet, hogy az effélékkel nem érdemes leállni. Szerintem hagyjuk, írjon amit akar.
22.
22.
DON GONDOCS
http://www.officialnintendomagazine.co.uk/57721/nintendo-announces-e3-2014-plans/
Jó ezt muszáj látnotok
20.
20.
DON GONDOCS
http://www.ign.com/articles/2014/03/24/over-50-unity-games-in-development-for-wii-u
Csak ebből azért 6-7 játéknak valami nagy dobásnak kell lenni.
14.
14.
Norbiii
#13: Az első bekezdés utolsó sora, akart az elején lenni, elnézést...:)
10.
10.
Norbiii
#8: Van benne valami: Mario Kart május vége, csak most jön. Új Donkey csak most jelent meg. Super Mario 3D World tavaly december, ergo fél éve. Super smash bros később fog jönni, Yoshi még meg sem jelent, szóval tényleg nem az erős Nintendo exkluzívokkal kezdtek, és tényleg gyengék voltak az eladások, ezt el kell ismerni, hogy azért nagyon lentről, könnyebb előrébb jutni. Persze aki otthon van Nintendo téren, az ezeket pontosan tudja. :)
7.
7.
_Tappancs_
+ bejelentik ,hogy mely játékok nem vagy mégsem jelennek meg a konzolra. XD
3.
3.
bodortamas1
Már nagyon várom, előreláthatólag, nagy valószínűséggel bejelentik a Resident Evil 7-et, lesz Mass Effect 4, talán Fallout 4, Division, meg sok egyéb :)
1.
1.
Norbiii
Reméljük, hogy majd beválik ez a dolog,a Nintendo e téren is "különcködni" akar, vagy csak azért, mert eddig nem ment nekik, nem tudom. Viszont valami lehet a dolgok mögött, mert bár a Wii U pocsékol kezdett, azért mostanra egyértelműen növekvő, tehát pozitív az eladási tendencia, kérdés az, hogy ez meddig tart, tehát hosszútávú e?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...