Super Smash Bros. for 3DS 3DS

Az új Super Smash Bros. 3DS-es változata.

Jöhet a Super Smash Bros.-mozifilm?

Jeff Fowler, a Sonic, a sündisznó mindkét részének rendezője a ComicBook.comnak adott interjúban elárulta, szívesen készítene filmet a Super Smash Bros. alapján, de tisztában van vele, hogy ezt nem lenne könnyű összehozni.

Nem biztos, hogy folytatódik a Smash Bros.-sorozat

Egyelőre bizonytalannak tűnik a Smash Bros. jövője, a széria rendezője, Masahiro Sakurai ugyanis egy Famitsunak adott interjúban elárulta, hogy még nem döntötte el, folytatja-e a verekedős sorozatot.

Továbbra sem talál magára a Nintendo

Nagy szüksége lesz a kiotói vállalatnak a márciusban érkező NX konzol sikerére, mert bár az üzemi nyeresége nőtt, a legutóbbi üzleti évben is csökkent a cég forgalma. Egyedül az Amiibókat viszik, mint a cukrot.

Eddig 9,2 millió Wii U-t adtak el

A tavalyi év utolsó negyedévében magára talált a Nintendo - derült ki a kiotóiak legfrissebb pénzügyi jelentéséből. A New Nintendo 3DS XL-ből 2014-ben 1,3 millió egység talált gazdára, míg a Wii U 9,2 milliónál jár.

November: legyűrte az Xbox One a PS4-et

Megérkeztek az NPD Group novemberi adatai az amerikai játékpiacról, amiből kiderült: az Xbox One megtörte a PS4 sikersorozatát, és a múlt hónapban legyűrte riválisát. Megérte akciózni?

TGA 2014: A Dragon Age: Inquisition az év játéka

A The Game Awards-összefoglalónk végére értünk, nincs más hátra, csak a díjátadó győzteseinek a kihirdetése. Az év játéka a Dragon Age: Inquisition lett, a legjobb indie cím pedig a Shovel Knight volt.

Brit toplista: újra vezet a Call of Duty

A fekete péntek-mánia az Egyesült Királyságba is begyűrűzött, így elsősorban ennek köszönhető, hogy a múlt hét legkeresettebb játéka a Call of Duty: Advanced Warfare lett. A GTA V már csak a harmadik.

Super Smash Bros. for 3DS teszt

A Super Smash Bros. nem éppen az a sorozat, ami túlzottan sűrűn jelentkezik: csak konzolgenerációnként kap egy új részt, kézikonzolos verzió pedig most érkezett belőle először.

Amerikában már rekorder a Super Smash Bros.

Az Egyesült Államokban kicsit korábban rajtolt a Super Smash Bros. Wii U-s változata, így már most megérkeztek az első eladási számok. A játék nagyon jól nyitott és a legjobban fogyó Wii U-s cím lett az USA-ban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

És ennyi, ki lehet engedni a gőzt, az őszi-téli időszak legnagyobb megjelenéseinek többségén túl vagyunk - most már csak fel kell dolgozni az elmúlt hetek terméseit. Akinek ez sem lenne elég, keresgélhet még újabb címeket.