Csúszik és platformot vált a Hellraid

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 30.
  • Csúszás
Link másolása
Mégsem jelenik meg idén a Hellraid, a csúszás oka elsősorban az, hogy a játékot végül PlayStation 4-re és Xbox One-ra készíti el a Techland, és ejti az előző generációs konzolokat. A PC marad természetesen.

Az eredeti tervekkel ellentétben csak 2015-ben jelenik meg a Techland új játéka, a Hellraid. A csúszás oka, hogy a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül el végül, vagyis nem lesz belőle PS3-as és Xbox 360-as változat.

A készítők természetesen az új konzolok nagyobb teljesítménye miatt döntöttek a váltás mellett (a húszfős fejlesztőcsapat miatt a cross-gen szóba sem jöhetett), ez érződni fog a konzolos változatok grafikáján, illetve jól jön majd a plusz kakaó az Arena módhoz is, ahol a fejlesztők szerint nagyon pici helyre kellett nagyon sok ellenfelet bezsúfolni.

A Hellraidet egyébként AAA-s címként emlegeti a Techland, viszont kizárólag letölthető formában lesz kapható, és az is egészen biztos, hogy nem kérnek el érte 60 dollárt. A lengyelek szerint talán nem "a legnagyobb és a legkomplexebb" játék, de a harc baromi jó lesz benne, és már amiatt is érdemes benevezni rá.


A PC-s változat Steam Early Accessben is elrajtol majd, várhatóan még idén ősszel.

8.
8.
Ezazzzz :-) dejooo
7.
7.
mestermagyar
#1: Valami azt súgja, hogy ez egy PC-ről konzolra port lett volna, és bele sem kezdtek igazán, ezért döntöttek a sokkal költséghatékonyabb újabb konzolok mellett. Ott nem kell tökölni annyit a grafikával, az emiatt esetleg változott játékmenettel, meg az architektúrával.
6.
6.
mestermagyar
Isten ments, hogy váltani kelljen, még csak 10 éve volt az előző konzol. XD
5.
5.
mikotamas
Nagyon kár èrte...:(amugy bekaphatjak..durva huzas ez sztem:(
4.
4.
petimanus
#1: Amennyit állt és amennyit halogatták, szerintem a videós trailereken kívül nem sok lett kész eddig a játékból. Reménykednek, hogy az új konzolokra szívesebben vennék, mint az előző generációra. Ez érthető.
2.
2.
giga321
Ennek lehet sokan nem örülnek majd.
1.
1.
DON GONDOCS
Erre aztán tényleg szükség volt, jó persze pénz beszél de hamár elkezdenek valamit azt fejezzék be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...