Íme, az Xbox Live májusi ajándékai

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 1.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy melyik játékokat kapják meg ingyen az Xbox Live Gold-előfizetői a májusi Games with Gold akció keretei között - az elsőnek azonnal neki is ugorhattok!

Mától kezdve május 15-ig az egyébként 15 dollárt kóstáló Dust: An Elysian Tailt tölthetitek le: a független Humble Hearts munkája egy meseszép, oldalnézetes akció-szerepjáték, aminek a főhőse talál egy kardot, ami örökre megváltoztatja az életét. Pörgős játékmenet, felfedezés és elképesztő látvány vár rád.


Május 16-tól a hónap végéig pedig a Saints Row: The Third lesz a soron, amit valószínűleg nem sok gamernek kell bemutatni: bár nem ez a Saints Row-sorozat legfrissebb epizódja, most sem tűnik kevésbé szórakoztatónak, ráadásul sandbox játékról lévén szó, tartalom is akad benne bőven - csak ajánlani tudjuk!

70.
70.
sloth
#65: Köszönjük MSE
67.
67.
_Botika_
#66: Az szégyelje magát aki nem tisztelte a PC-t. :)
65.
65.
_Botika_
Hát ezeket a kommenteket lusta vagyok elovasni de biztos érdekes :D
62.
62.
Yanez
#61: Ok! Az nekem is tökéletes időpont! Akkor jövőhéten privátban egyeztetünk és a Skype címemet is leírom majd.
61.
61.
Yami
#58: Nekem a jövő hétvége lenne a jó, mondjuk egy szombat este (lehet éjféltől is).
60.
60.
Yanez
#59: Csak ha fizetsz érte. :)
59.
59.
Norbiii
#58: Élőben közvetíti a Gamekapocs? :)
58.
58.
Yanez
#57: supair-nek majd tarthatsz egy beszámolót utána. :) Neked mikor lenne jó a Skype? Számomra ma vagy a holnap este (nálatok dél), esetleg amikor itt van este (nálatok éjfél). Vagy ugyanez jövő hétvégén, a lényeg a hétvége.
57.
57.
Yami
#53: Felőlem folytathatjuk Skype-on, de akkor supair-t is meg kell hívnunk! :D
56.
56.
supair
#53: Neeeeeee!
Ne vidd el Skypera légyszíves.Még olvasni akarom!
Egyre ritkábbak a jó kommentek.És megfosztanál tőle?
54.
54.
Yanez
#51: Mellesleg, telibesz@rom a fanboyok-at, de Te nekem mégsem tűnsz annak, inkább magamra emlékeztetsz. És bevallom, szívesen elcseverésznék egy magamfajtával. :) Ha véletlenül magadat többre tartod, akkor elnézést! :D
53.
53.
Yanez
#50: "Az azért mulattat, hogy még azután is beveted ezt, miután külön felhívtam rá a figyelmed, hogy ez egy meglehetősen gyenge menekülési terv. :)" -Figyelj Yami! Előszőris ez az egymás szövegét átmásolós dolog, majd utána a saját okosságunkat ráíró újabb okosság, nos ez igen időrabló és emellett tök FÖLÖSLEGES, mert valljuk be, ezt a végtelenségig tudnánk folytatni. És már nem is az a lényeg, hogy kinek van igaza, mert ennyi sor után mi már nem az igazat próbáljuk bizonyítani, hanem a saját igazunkat ráerőltetni a másikra, mégpedig azért, mert nem tudunk közös nevezőre jutni. Ennek ellenére, ha nem csak a neten ismernénk egymást, biztos vagyok benne, hogy egy sör mellett nem csak egyetértenénk, hanem jókat szórakoznánk is. Ez leginkább azért biztos, mert most is hülyeségeken vitázunk és emiatt saját időnket raboljuk. Neked is van véleményed, nekem is. Te is veterán gamer vagy(nekem ez jött le), én is! Hidd el, hogy a vitánk egy múló csekélység és amit bizonyítani akarunk, az szart sem ér, legyen igaza bárkinek is. Mi veled mindössze az itteni olvasókat szórakoztatjuk, de egymást úgyanúgy szeretni vagy utálni fogjuk. Azzal gondolom Te is egyetértesz, hogy ennek nem lenne vége és maga a téma nem éri meg!

Ám ha erőskődsz az igazodon, mert úgy véled ez fontos, akkor ajánlatom a következő:

Ne játszunk a publikumra és ugorjunk Skype-ba! Ígérem jót fogunk beszélgetni! Csakhogy ne mondd, hogy megfutamodok, mert valójában nincs időm folyton írkálni, de egyenes beszédben tiszta vizet önthetünk a pohárba! Ha beválalod, írj privit! Ha nem, írj ide! Bárhogyan is döntesz, köszönöm!
51.
51.
Yami
#42: "Ráadásúl idôsebb is mint én úgyhogy attól függetlenûl, hogy a neten vagyunk a tiszteletet is meg kell adni. Ha való életben nem vitatkoznék vele itt miért tenném?"

Ne tisztelj a korom miatt, mert az nem jelent semmit. Ha tisztelni szeretnél valamiért akkor az legyen az amit teszek, vagy ahogy gondolkozok, vagy a szaktudásom miatt.
A kor csak a ráncokat hozza meg, nem a tiszteletet. A tiszteletet kiérdemelni kell.
Ha meg nem értesz velem egyet, akkor nyugodtan vitatkozz. A vitatkozás nem a tiszteletlenség jele, sőt szerintem a tisztelet egyik legjobb kifejezése az, ha végighallgatsz valakit, átgondolod a hallottakat és hozzáadod a saját meglátásaid.
50.
50.
Yami
#49: Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy szándékosan nem akarod jól értelmezni a leírottakat?

"... hogy egyáltalán leállsz velem vitatkozni, ..."
Attól még hogy fanboy vagy, vitatkozhatok veled, ha nem értek egyet az általad leírtakkal. Mert ha rád hagyom, akkor más olvasók még a végén elhiszik, hogy az úgy is van.

"Blogot pedig nagyonis jó dolog írni olyan témákról, amelyek "lezáratlanok""
Ez igaz, de ha egy lezáratlan dologról írsz, akkor az minimum, hogy legalább két oldalról megvizsgálod a témát és ha nyitva akarod hagyni, akkor megkéred az olvasóid, hogy írják le a véleményük. De itt erről szó sincs, csak kijelentettél egy tényt, amit úgy-ahogy alátámasztottál és kész. Állítólag te vagy a nagy blogger, nem értem ezzel, hogy nem lehetsz tisztában.

"Olyan tényeket állítottál, amelyekről most derül ki, hogy "ahol Te nőttél fel", más platformoknál a trollok nincsenek "ANNYIAN". Ez nem objektív vita, legalábbis többségében nem az."
Sosem mondtam, hogy ezek tények, sőt az sem, hogy ez egy objektív dolog, nem tudom ezeket honnan szedted. 'supair' elmondta, hogy nem szívesen lenne a PS közösség tagja, mert tele van véresszájú fanboyokkal. Erre mondtad, hogy szerinted ez nem lehet valós indok. Erre mondtam el én, hogy én is úgy érzek mint 'supair' és ezzel többen egyet is értettek. Szó nem volt itt objektív, kimutatásokon alapuló abszolút vitákon. Mi úgy érezzük, hogy a PS közzöség tagsága degradálóan hatna ránk. Pont.

"A bírálásban pedig Te vagy az ász"
Köszönöm, ezt bóknak veszem. Ugyanis épp ez volt a mondandóm lényege. Hogy én azt is tudom bírálni amit szeretek.

"Ergo fanboy-ok kommentjei alapján szűröd le, hogy milyen egy közösség, ami abszurdum."
Ha egyszer az adott közösséget túlnyomórészt az említett csoport teszi ki, akkor miért ne ítélhetném meg ez alapján a közösséget? Ostobaságokat beszélsz.

"A konzolt eszmékhez viszonyítod? Most komolyan, hallod magad? Szerinted egy konzolfajtáról meglehet mondani ki milyen ember?"
Ez most komoly? Elolvastad egyáltalán amit írtam, vagy csak szavakat ragadtál ki belőle? Én egy szóval sem mondtam, hogy konzolok olyanok mint az eszmék. Csak azt, hogy a közösségek sosem ugyan olyanok, hanem, hogy egy közösség tagjai valamilyen szinten hasonlóak egymáshoz (legalább abban ami köré szerveződik a csoport), és ezzel egy időben különböznek egy másik közösség tagjaitól, mert ugye nem az a dolog tetszett nekik ami a másik közösséget összefogja. Az egész bekezdés a közösség-dinamikáról szólt. Amit mondani akartam, hogy ez a dinamika jelen van minden csoportnál. Legyen az egy konzolé, vagy az anime rajongóké, vagy a free Tibet mozgalomé.

"Szerinted egy konzolfajtáról meglehet mondani ki milyen ember? Egy tárgyról, amit hobbinak használunk?"
Nem, ez megint csak a te hülyeséged, amit hozzáköltöttél. Én csak azt mondom, hogy ezzel az érdeklődési körének egy részét megismerhetem.

"-látod-látod, megint előtört belőled a fanboyság. :) Én azért hoztam fel példának, hogy lásd, mindenütt vannak fanboyok, csak a megfelelő alkalomra várnak."
Látod-látod, megint előtört belőled a hülyeség. Volt egy téma: "a használt piac korlátozása".
Ezt az Ms úgy kezelte, hogy előre bejelentette, részletezte, hogy hogyan fog működni...stb. Ennek ellenére szemét dolog, egyetértek azokkal akiknek ez nem tetszett. Ezután a Sony egy komoly kampányt épített arra, hogy náluk nincs semmilyen korlátozás, majd hónapokkal később, bármiféle bejelentés nélkül, csak úgy hozzácsapták az EULA-hoz, hogy amúgy hivatalosan nem lehet használt játékkal kereskedni.
Erre mondtam azt, hogy ezért mindkét cég megérdemelte a savazást, az MS meg is kapta rendesen, ám a Sony-t még ekkor is védték a Sony-sok, pedig szerintem ők sokkal alattomosabban jártak el. És ez nem fanboyság kérdése, mindössze egy jól beállított erkölcsi iránytűé.

"Erre Te itt is a Sony ellen mész. Pedig számtalan példát lehetne felsorolni mindkét oldalról."
Nem mentem a Sony ellen (megint megy a hozzáköltés), nem csináltak semmi olyat amire az ember nem számítana egy nagy vállaltnál. Azt sem mondom, hogy az MS egy jobb cég. (Szerintem összességében az Ms sokkal piszkosabb üzletpolitikákat használt eddig mint a Sony). Én mindösszesen annyit mondtam, hogy ebben az egy elszeparált esetben amit vizsgáltunk, a Sony alamuszibb módon járt el.

"na erről beszéltem: ha Te mondod, az biztos úgy van! Amúgy ne érts félre, igazad is lehet, de megintcsak, ezzel nem mértél statisztikát, tehát ki tudja hogyan lenne! Oké, a tapasztalatodra hívatkozol, de az tényleg elegendő? És ha más emberek más tapasztalattal rendelkeznek?"
Nem akartam statisztikát mérni, ez az én tapasztalatom, ha másnak más a tapasztalata akkor ossza meg. Amúgy te bocsátkoztál olyan feltételezésekbe, hogy ugyanannyi fanboy jönne fordított esetben is. Ez pont ugyan annyira megalapozott, mint az enyém. Elfogadhatjuk, hogy ez nem mérvadó, de a saját magad érvelését fúrod meg vele.

"-ez lett volna az utolsó dolog az univerzumban, amit gondoltam volna rólad. Yami a PS fanboy! :DDD A rengeteg vita után ezt mókás volt kijelentened. :)"
Elég egyértelmű példának tűnt, hogy megdöntsem a "Yami a PS tulajokat fanboynak tartja" tézist.

"és ezekután engem tartasz fanboynak? Btw, én SOHA nem támadtam a box-ot, mégis fanboy-nak titulálsz."
Te vagy a fanboyok között a legveszélyesebb. Az aki úgy tűnik mintha nem lenne az, de közvetetten és passzív-agresszív módon mégis támadja a konkurens konzolt.

"akkor nincs is miről beszélnünk."
Az azért mulattat, hogy még azután is beveted ezt, miután külön felhívtam rá a figyelmed, hogy ez egy meglehetősen gyenge menekülési terv. :)
49.
49.
Yanez
#48: "De úgy látszik eddig nem voltam elég egyértelmű, hogy felfogd: itt mindössze téged tartalak fanboynak." - na ezekután csodálkozom, hogy egyáltalán leállsz velem vitatkozni, mert egy fanboy-jal ilyet tenni, az egyenlő a saját magad iránti tiszteletlenséggel. Jómagam is csak azért álltam le veled cseverészni, mert nem tartottalak fanboy-nak, de most már magam sem tudom.

Blogot pedig nagyonis jó dolog írni olyan témákról, amelyek "lezáratlanok", ezt az a Psplus-os bejegyzésem be is bizonyította, elvégre elismertem a tévedésemet. Szerintem minden ilyen vitáról kéne egyet írni, főleg, hogy ne a hír színvonalát rongálja az ember.

Nem akarok tovább vitatkozni sem, mert nem látom értelmét. Olyan tényeket állítottál, amelyekről most derül ki, hogy "ahol Te nőttél fel", más platformoknál a trollok nincsenek "ANNYIAN". Ez nem objektív vita, legalábbis többségében nem az.

"Engem nem zavar ha bírálják az MS-t, sőt én magam is szoktam. Vagy a Nintendo-t. Nem értem ez miért okoz lelki törést nektek, ha a Sony-ról van szó." -lelki törést? A bírálásban pedig Te vagy az ász, ha ilyeneket írtál: "Ha a Sony-ról van szó, akkor a PS fanok olyanok mint a csontját védő eb?"

"He? Nem látom a logikai kapcsolatot a kommentek minősítése és a fanboyság között." - Ne forgasd ki a szavaimat, mert tudod jól, hogy nem a kommentek minősítéséről, hanem a példálózásukról beszéltem. Ergo fanboy-ok kommentjei alapján szűröd le, hogy milyen egy közösség, ami abszurdum.

"""Fanboyok mindenütt és minden platformnál!"
Ez teljesen így van, én nem is mondtam, hogy az Xbox, Nintendo...stb közösség mentes ezeket, csak azt, hogy arányaiban a PS közösség vezet.""" - Könnyen lehet, hogy fanboyságban a PS vezet, de Te ezt honnan tudod? Erről netán készült egy felmérés, statisztika? Vagy ez is a szubjektív meglátásod szerint van? Ja, biztosan mindenütt ők vannak többségben! Én azt vettem észre, hogy mindegyikből van elég! Ha én is szubjektív lennék, akkor az én listám arról, hogy hol van több fanboy, ilyen lenne:
1. PC
2.PS
3.Xbox
4 Nintendo

Igen, jómagam is úgy gondolom, hogy PS-en többen vannak, de NEM ÁLLÍTOM! Pc-n meg logikus, hiszen azon tolják a legtöbben, de ezért a normális emberkék is többségben vannak.

"De ha valaki csak annyit mond, hogy számára a PS3/4 a tökéletes konzol ezért vagy azért és szereti a PS Plus-t mert nincs pénze folyton játékot venni... stb. Az engem egyáltalán nem érdekel.
Ellenben mondjuk veled, aki simán odamegy egy Games with Gold-os hírhez, hogy passzív-agresszív módon PS+ propagandát terjesszen.
Majd miután elmagyarázzák neked, hogy a PS+ azért jó, mert fasza játékokat adnak a Gold meg azért mert nem bérled a játékokat, akkor egy egész cikket és hsz-ek tucatjait szánod rá, hogy márpedig a PS+ az nem kölcsönzés, ezáltal is elvéve Games with Goldtól az előnyét." -Propagandát? Viccelsz? A PsPlus-os blogomban tisztáztuk a félreértést, vagyis, hogy a bérlést értettem félre! Azokután pedig most propagandistának állítasz be? Ez nem volt szép! És így egy vitának sincs értelme.

"Szerintem egyáltalán nem egyformák a közösségek. Épp ez a lényegük. Akik pl. a PS-t választják azok azt a PS azon előnyei miatt teszik ami számukra fontosak. Ugyanígy Xboxnál és Nintendonál. Ha két ember ugyanazt a konzolt választja, akkor valószínűleg a konzolok kapcsán hasonlóan gondolkoznak, ergo másképpen mint a más konzolt választók. És ez így működik minden közösségnél, fogja őket össze egy konzol, egy műfaj, vagy egy eszme." -még jóhogy odaírtad, hogy szerinted! A konzolt eszmékhez viszonyítod? Most komolyan, hallod magad? Szerinted egy konzolfajtáról meglehet mondani ki milyen ember? Egy tárgyról, amit hobbinak használunk? Ez most megmosolyogtatott.

"És te arra emlékszel, hogy akkor az Xboxosok nagy része is fel volt háborodva? És kapta az MS tűlük is az ívet? És arra, hogy a Sony ezután egy egész marketing kampányt alapozott arra, hogy ők ilyet nem tesznek? És arra, hogy ezért az Xboxosok folyamatosan kapták az oltást még hónapokkal a visszavonás után is? Aztán mikor jött a Sony és módosította az EULA-t, hogy hivatalosan mégsem lehet használt játékokkal kereskedni, a Sony fanok megmagyarázták, hogy ez semmit sem jelent, és az MS sokkal rosszabb. Pedig szerintem ebben az esetben a Sony sokkal sunyibb volt." -látod-látod, megint előtört belőled a fanboyság. :) Én azért hoztam fel példának, hogy lásd, mindenütt vannak fanboyok, csak a megfelelő alkalomra várnak. Erre Te itt is a Sony ellen mész. Pedig számtalan példát lehetne felsorolni mindkét oldalról. Figyeld meg, hogy amikor az egyik konzolnak jobban megy, akkor a másiktól hirtelen nagyon sok fanboy jelenik meg! Elég csak 2006-ig visszamenni a PS3 és Xbos360-hoz, majd figyelni a változást úgy 2008-tól.

""""Persze Te azt akarod mondani, ha PS4 rosszabbul fogyna az XO-nál, akkor senki nem jönne trollkodni a másik oldalról."
Én csak azt mondom, hogy nem jönnének ANNYIAN trollkodni mint most a jelenlegi helyzetben. Ezt a PS3-Xbox360 érában gyűjtött tapasztalataimra alapozom.""""" - na erről beszéltem: ha Te mondod, az biztos úgy van! Amúgy ne érts félre, igazad is lehet, de megintcsak, ezzel nem mértél statisztikát, tehát ki tudja hogyan lenne! Oké, a tapasztalatodra hívatkozol, de az tényleg elegendő? És ha más emberek más tapasztalattal rendelkeznek?

"Én is PS tulaj vagyok, mégsem tartom magam PS fanboynak." -ez lett volna az utolsó dolog az univerzumban, amit gondoltam volna rólad. Yami a PS fanboy! :DDD A rengeteg vita után ezt mókás volt kijelentened. :)

"""""De ahogyan a box-ot védi folyton, ezen nem is csodálkozok."
Mégis mit tehetnék, ha egyszerűen folyton támadjátok?"""" - és ezekután engem tartasz fanboynak? Btw, én SOHA nem támadtam a box-ot, mégis fanboy-nak titulálsz. SOHA nem Istenítettem a PS-t vagy a Sony-t, DE elmondtam néhányszor, hogy NEKEM miért jön be, miért tetszik. Kezdem azt gondolni, hogy nem tudod mi a fanboy szó jelentése.

De azért arra megkérlek, ha fanboy-nak tartasz, akkor ne is vitatkozzunk! Akkor minek nekem magyarázni, hisz úgyis Isteníteni fogom a PS-t meg leszarozni a box-ot, amit szerinted én folyton művelek. Sorry bro, ha megbántottalak, de félreismersz és ha ezt nem látod be, akkor nincs is miről beszélnünk.

U.I.: És mégis leróttam mégegy "vitakört"! :)))
48.
48.
Yami
#37: Na, már megint kezdődik... A múltkor is pont ugyan ezt játszottad, és már akkor is nagyon fárasztó volt. Mindenbe a támadást magyarázod bele, mindent megmagyarázol újra és újra, másképp, és amikor már teljesen sarokba szorítanak, akkor gondolom majd itt is bedobsz egy olyat, hogy " nincs is mirôl beszélnünk" és kihátrálsz a vitából. Most ez rövidítsük le és megpróbálok olyan egyértelműen, és annyira neutrálisan fogalmazni, amennyire csak tőlem telik.

"ez mindegyik platformra igaz: PS, Xbox, N, PC"
Engem nem zavar ha bírálják az MS-t, sőt én magam is szoktam. Vagy a Nintendo-t. Nem értem ez miért okoz lelki törést nektek, ha a Sony-ról van szó.

"Nem csak hazai gamerportálok vannak, sőt, a külföldiek teszik ki a nagyját."
Egyetértek, sokkal többet is olvasom azokat, de a hazai gamer társadalomról a hazai portálokon lehet a legjobban informálódni. De teljesen igazad van, túl általánosan fogalmaztam az elején, ezt most szeretném pontosítani: A hazai PS közösségnek nem szívesen lennék a tagja.
A külhoniaknak is megvannak a maguk retardáltjaik (minden platformon), de összességében mégis szofisztikáltabbak (mindegyik közösség).

"A 2-ik bekezdéseddel abszolut nem értek egyet. A gamerhobbi minden téren drága volt és ma is az: PC-n ugye a hardver, a konzolok is mindig drágák voltak, de főleg a rájuk készült játékok! Már a Nes, Snes, Sega idejében is borsos árat kellett fizetni ezért a szórakozásért. Ez így volt és ma is így van, épp ezért hihetetlen, hogy erre mész rá!"
Napjainkban ha szeretném akkor minden hónapban vehetnék egy konzolt különösebb erőfeszítés nélkül, ellenben akkoriban ez (legalábbis nálunk) nem így ment.
Saját tapasztalataimat mondtam el ezzel kapcsolatban, mint írtam akkor egy 34 fős osztályból 1 embernek volt PS2-je ellenben mindenki játszott így vagy úgy PC-n. Lehet én éltem csóró környéken (Székesfehérvár), de akkoriban egy konzolt birtokolni olyan státusz szimbólum volt a fiatalok között, mint anno az iPhone volt, vagy a "felnőtt" társadalomban egy sportkocsival rendelkezni.

"mert ha ezt teszed, akkor Te is csak fanboy vagy."
He? Nem látom a logikai kapcsolatot a kommentek minősítése és a fanboyság között.
"Fanboyok mindenütt és minden platformnál!"
Ez teljesen így van, én nem is mondtam, hogy az Xbox, Nintendo...stb közösség mentes ezeket, csak azt, hogy arányaiban a PS közösség vezet.

"Te is tudod, hogy a normális gémerekkel, normálisan lehet társalogni, legyen szó bármely platformról."
Az arányok, az arányok...

"Ilyen logikával rólad is ellehetne mondani ezt, csak épp az Xbox irányába."
Tévedsz. Ha szapulják az Xboxot (főleg ha alaptalanul) akkor valóban, el fogom magyarázni, hogy az miért nem úgy van.
De ha valaki csak annyit mond, hogy számára a PS3/4 a tökéletes konzol ezért vagy azért és szereti a PS Plus-t mert nincs pénze folyton játékot venni... stb. Az engem egyáltalán nem érdekel.
Ellenben mondjuk veled, aki simán odamegy egy Games with Gold-os hírhez, hogy passzív-agresszív módon PS+ propagandát terjesszen.
Majd miután elmagyarázzák neked, hogy a PS+ azért jó, mert fasza játékokat adnak a Gold meg azért mert nem bérled a játékokat, akkor egy egész cikket és hsz-ek tucatjait szánod rá, hogy márpedig a PS+ az nem kölcsönzés, ezáltal is elvéve Games with Goldtól az előnyét.
Ezt már a múltkor is magyaráztam neked, hogy engem nem zavar ha az ember büszke és szereti a konzolját, gyártsa azt akárki, ameddig ezt nem a más konzol kárára teszi. Úgyhogy, újfent megkérnélek, hogy ne alacsonyíts rendszeresen a szintedre, mert egyáltalán nem ugyanúgy gondolkozunk.

"Ez az, amit Te sem tudsz felfogni, hogy a közösség egyforma mindenütt, csak vannak fanboyok, akik az olyan hírekre várnak, amibe beleköthetnek."
Szerintem egyáltalán nem egyformák a közösségek. Épp ez a lényegük. Akik pl. a PS-t választják azok azt a PS azon előnyei miatt teszik ami számukra fontosak. Ugyanígy Xboxnál és Nintendonál. Ha két ember ugyanazt a konzolt választja, akkor valószínűleg a konzolok kapcsán hasonlóan gondolkoznak, ergo másképpen mint a más konzolt választók. És ez így működik minden közösségnél, fogja őket össze egy konzol, egy műfaj, vagy egy eszme.

"Emlékszel, amikor az MS bejelentette, hogy nem lehetlesz használt játékkal nyomulni meg állandó net kellesz? A Sony meg jött az ellenkezőjével. Hányingerem lett, amikor a PS fanboyok szarozták a One-t! És arra, amikor a Sony visszavonta a használtjáték kijelentését? Akkor a box pistikék ontották a PS-t."
És te arra emlékszel, hogy akkor az Xboxosok nagy része is fel volt háborodva? És kapta az MS tűlük is az ívet? És arra, hogy a Sony ezután egy egész marketing kampányt alapozott arra, hogy ők ilyet nem tesznek? És arra, hogy ezért az Xboxosok folyamatosan kapták az oltást még hónapokkal a visszavonás után is? Aztán mikor jött a Sony és módosította az EULA-t, hogy hivatalosan mégsem lehet használt játékokkal kereskedni, a Sony fanok megmagyarázták, hogy ez semmit sem jelent, és az MS sokkal rosszabb. Pedig szerintem ebben az esetben a Sony sokkal sunyibb volt.

"Persze Te azt akarod mondani, ha PS4 rosszabbul fogyna az XO-nál, akkor senki nem jönne trollkodni a másik oldalról."
Én csak azt mondom, hogy nem jönnének ANNYIAN trollkodni mint most a jelenlegi helyzetben. Ezt a PS3-Xbox360 érában gyűjtött tapasztalataimra alapozom.

#38: Nem konkrétan rád gondoltam, hanem a vita tárgyát képező közösségre.

#39: Több kollégám is jelenleg PS4-en játszik, olyanok is akik korábban Xboxon tolták. Nincs velük semmi bajom, többség jóra való, értelmes ember.
Én is PS tulaj vagyok, mégsem tartom magam PS fanboynak.
Vagy ott van Pl Norbi, szereti a PS3-át Xbox-a meg nincs is neki, mégsem tartom fanboynak. Vagy trion96. Egyértelműen a PS közösség büszke tagja, és ír olyan dolgokat amikkel nem értek, mégsem tartom kifejezetten fanboynak.
De úgy látszik eddig nem voltam elég egyértelmű, hogy felfogd: itt mindössze téged tartalak fanboynak.

#40: Közöm nincs ahhoz a retardálthoz, én egyáltalán nem gyűlölöm a PS-t. Sajnálom, ha így gondolod.

#41: "De ahogyan a box-ot védi folyton, ezen nem is csodálkozok."
Mégis mit tehetnék, ha egyszerűen folyton támadjátok?

Annyit még hozzáfűznék, hogy a közösség minősége alapján én jelenleg a Nintendo-t tartom toronymagasan a legjobbnak, őket követi az Xbox, majd a PS és a sort a PC zárja.
47.
47.
Norbiii
#45: Az tényleg fárasztó volt, míg itt pár másodperc alatt elküldök egy üzit, azért ott beletellett, mire elküldtem neked. :)
46.
46.
_Botika_
45.
45.
trion96
#44: A sok blog meghozta hatását. :D

Én meg ps3-rol írok kontrollerrel, na az fárasztó. :D
44.
44.
_Botika_
Yanez csodálom hogy nem fáradsz el a sok írásban. :D
43.
43.
Yanez
#42: "Amúgy meg abban igaza van 3-4 ps troll elég keményen oda szokott sózni az xbox one-nak." -pontosan, ezt nem is tagadtam!
42.
42.
trion96
#41: "Én azért egy lapon sem említeném seggeszkivel, Yami normális, értelmes ember."

Igen pontosan ezért írtam én is oda, hogy "(sokkal)" mert seggeszki egy buta troll, addig ô jóval értelmesebb.
Pont ezért nem is nagyon kötekedek vele.
Ráadásúl idôsebb is mint én úgyhogy attól függetlenûl, hogy a neten vagyunk a tiszteletet is meg kell adni.

Ha való életben nem vitatkoznék vele itt miért tenném?
Amúgy meg abban igaza van 3-4 ps troll elég keményen oda szokott sózni az xbox one-nak.
41.
41.
Yanez
#40: Én azért egy lapon sem említeném seggeszkivel, Yami normális, értelmes ember. Az egyetlen baj, hogy szinte minden PS tulajban a fanboy-t látja és ezért lehetetlen vele szót érteni. De ahogyan a box-ot védi folyton, ezen nem is csodálkozok.
40.
40.
trion96
#39: Már-már hasonlít seggeszki pc utálatához amit ô mûvel csak ps ellen.
Persze azért mûveltebb és értelmesebb (sokkal) mint seggeszki.
39.
39.
Yanez
#38: Szerintem Ő csak ezt látja a PS tulajokban, le is írta:

"Ha a Sony-ról van szó, akkor a PS fanok olyanok mint a csontját védő eb?"

Azért reménykedem, hogy ebből az elvakultságból kinő a srác!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...