Stílusosan búcsúzik a Gran Tursimo 5 multija

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 1.
  • Hír
Link másolása
Május végén leállnak a Gran Turismo 5 szerverei, ám ha kitartóan nyomulsz a szimulátorral, akkor egy rakás verdát nyithatsz meg a Gran Tursimo 6-ban. Nyilván ehhez meg kell venned az új részt is.

Május 30-án indul a Gran Turismo 5 Online Event Finale, amelyben a résztvevők számos tartalmat megnyithatnak a Gran Tursimo 6-hoz. Mint ismert, a Sony korábbi autószimulátorának online szerverei május végén leállnak a MAG, a SOCOM: Confrontation és a Resistance-trilógia szervereivel együtt.

Két pályán kell bizonyítanunk rátermettségünket, vagyis egy köridőt futni. Az egyik a Top Gear tesztpályája, ahol egy 2011 Mazda Roadster TC volánja mögé pattanhatunk, a másik a Nürburgring, ahol egy 2011 Nissan GT-R N24 Schulze Motorsport áll a rendelkezésünkre.

Ha mindkét kihívást abszolváltuk, jelentkezzünk be a Gran Tursimo 6-ba június 2. és június 29. között ugyanazzal a PSN-es azonosítónkkal, és megkapjuk a következő öt verdát:

  • 2009 Abarth Grande Punto
  • 2011 Renault Sport Megane R.S. Trophy
  • 2008 Nissan Fairlady Z (Z34)
  • 2012 Tesla Motors Model S Signature Performance
  • 2012 Subaru S206 NBR Challenge Package


Remek ajánlat, nemde?

19.
19.
frenkyboyhun
#6: Alonso 2x annyit keres (kis túlzással ) és mégis lehúzzák állandóan a Vettel drukkerek h sokkal szarabb pilóta mint a kis kedvencük. Akkor, hogy is van ez ?? Nem hiába keres annyit ?
17.
17.
peti69
Én nem értem mi a baj a gt 5-el,vannak persze hibái de én már egy éve nyomom és még most is találok új dolgokat.A GT aktuális része volt mindig a legjobb az etalon ha a vetélytársak egy kicsit elhúznak a GT olyan új dolgokkal vág vissza aminek a megvalósításárol ök csak álmodoznak /pl napszak és időjárás változás/
Biztos vagyok benn hogy a jövőben is a GT lesz a követendő példa.






16.
16.
Falcon
az egész gt széria búcsúzhatna már őrökre!!!!! olyan minőségromlás volt ps3 as generációban hogy innen már nehéz lesz felállni ! a ps2-es pályákkal, kocsikkal nem kellene traktálni a népet inkább üljenek le megint 10 év után és dolgozzanak !!!!!!!!!!!!!!
5.
5.
gatti
Nem tudja valaki , hogy mikor jönnek a valós motorhangok a GT6-hoz , amit megígértek ? Szerintem amúgy a legjobb szimulátor jelenleg konzolon a GT6 !
4.
4.
Cristiano
nem baj remélem ha lesz új rész lesz valami újitás benne
1.
1.
abydos
Tekintve, hogy 2x annyian multiznak a GT5-tel mint az új résszel, kicsit vicc az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...