Cloud-gaming szolgáltatás indul az Ouyán

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 2.
  • Hír
Link másolása
A Playcast nevű cloud-gaming szolgáltató az Ouyán is bemutatkozik, a héten indította a bétatesztelést, ahol a LEGO Batman 2-t és a Splinter Cell: Convictiont próbálhatják ki az érdeklődők.

A Playcast Media cloud-gaming szolgáltatása az Ouyán is elrajtol majd, és az andoidos konzol egyik legnagyobb hátrányát hivatott kiküszöbölni: végre komolyabb számítási teljesítményt is megkövetelő játékokkal is játszhatunk majd a platformon.

A Playcast pont úgy működik, mint az OnLive vagy a PlayStation Now, eddig viszont nem igazán volt ismert, ami elsősorban annak köszönhető, hogy set-top boxos streamelésre szakosodott, és sokáig csak Dél-Koreában, Portugáliában és Franciaországban volt elérhető - Amerikába is csak tavaly költözött be.

Az ouyás bétatesztelés a héten rajtolt, egyelőre a LEGO Batman 2 és a Splinter Cell: Conviction próbálható ki, de a játéklista később bővülhet - a Playcastnek az EA, a Ubisoft, a Konami, a Warner Bros, a 2K, a Namco Bandai, a Square Enix, a Capcom, a Codemasters, a Disney és a Sega is partnere többek között.

Az nem derült ki, hogy az Ouyán lesz-e valamilyen regionális korlátozás.

8.
8.
#7: Lehet neha olvasgatni kene ezzel kapcs. cikkeket es akkor nem tennel fel huyle kerdest.
Igen elbasztak.
Egy reszukben fos hardver van.
Itt nem annyira, viszont nem fut rajta minden androidos cucc. Buko.
Raadasul sok android jateknal a kontrolleres iranyitas sem megoldott meg ha futna is rajta.
Elbasztak?
Igen.
7.
7.
zozo76hun
mert eddig mar lett sikeres androidos konzol mi? vagy azokat is "elbasztak ahogy kell"?
6.
6.
#1: Olyankor amikor helyesen sikerul "ragzani", valaki mas ir helyetted, vagy egy masik szemelyiseged kerul a felszinre? :D
5.
5.
#4: Mondjuk annak aki nem akar egy nyomkovetovel a zseben maszkalni, vagy mert nem fontos neki hogy a buszon ki tudja rakni a facebokra, hogy most fingott.
Esetleg nem akar vagy nem tud 80es telot venni olcsobb meg nem kell mert az osszes egy moslek.
Vagy mert a telot telefonalasra akarja hasznalni mert nincs szuksege seggtorlo alkalmazasra mivel otta papir adott esetben.
Vagod ?
AA dehogy.
Androidos konzolnak lenne jovoje csak ezt ugy elbasztak ahogy azt kell....
4.
4.
Danikika94
De miért kell ennyire erőltetni?..-.-" Úristen...a kutyának se kell...minek kellene ez a rakás sz*r mikor ugyanezt a telefonon is elérhetjük?...-.-" Pénz kidobás és szánalmas pénzlehúzás...-.-" Androiods konzolnak soha nem lesz jövője...
3.
3.
Obiwan HUN
És mégis hogy lehet kipróbálni...
Lehet én vagyok egy kicsit fáradt, de nem találok semmit erről, a híreken kívül! :(
2.
2.
Zuzda18
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...