Blogajánló: Saints, Star, Spider

  • Írta: Scoo
  • 2014. május 3.
  • Hír
Link másolása
Most, hogy mindenki megitta a sört és megette a virslit, nézzük, milyen blogok készültek a hónap végén: ezúttal hat írást emeltünk ki a sok közül, csak egy kattintás az eheti blogajánló!

Ha azt mondjuk, május elseje, egyre kevesebb embernek jut eszébe a felvonulás, a zászlólengetés és a piros nyakkendő. A majális, a virsli és a sör szerencsére azonban továbbra is kötelező kellék ilyenkor. Most, hogy a fiúk elégedetten dőlnek hátra, hogy sikeres volt a májusfa állításuk, és a lányok is elaléltak reggel, mikor meglátták, mit kaptak, ideje megtekintetünk, milyen volt a hó vége a blogok terén. A május elseje ugyanis azt is jelenti, hogy egyúttal a blogversenyünk is lezárult.

Saints Row: The Third

A szentek városa sose öltözött vörösbe. Mindig is jobban szerették a lilát. A Saints Row harmadik részének megjelenésekor még nem volt egyértelmű, hogy vajon egy sikertelen GTA-klónt fogunk látni, vagy a sorozat kinövi ezt a címkét, és meg fog állni a saját lábán. A készítők mindent megtettek azért, hogy különbözzenek a GTA-tól, épp ezért lett a játék egy abszurd őrület, a szó pozitív értelmében. Claymen vezet be minket ebbe a dilis városba.

"Az egész város elmebeteg. Az ember az utcán, a kabalafigurák. Ha felrobbantunk valakit, az emberek megállnak, és lefényképezik. Maximális őrület uralkodik az egész játékon. Elképesztő jó kikapcsolódást nyújt."

Spider-Man

A legújabb Pókember-filmet immár a mozikban vetítik, Sun9us azonban nem ezt vesézi ki, hanem áttekinti, milyen rajzfilmsorozatok készültek a témában. Pókmalacos azonban sajnos még mindig nincs.

"Ő a kedvenc szuperhősöm, és éppen ezért ő ennek a posztnak a főszereplője. Miért pont ő? Mert egy senki a sok közül. Minden szuperhősnek meg van a keresztje, és ez Peter Parkernek a mindennapi élet."

Black Lagoon

Ha már megvoltak a nyugati mesék, jöhet egy keletről is, a Black Lagoon egy "kajánul vigyorgós véres szórakozás". Legalábbis kredencferenc így mutatja be nekünk ezt az animét.

"Akár a Ford Fairlane kalandjai, itt sem múlik el egy komoly mozzanat sem cigaretta nélkül. A züllés, az ivás meg a fű oszlopos részét képezik a történetnek. Óriási jellemfejlődésekre nem kell számítani, ugyanis kb. egyenlő arányban éri egymást a vérontás, picsogás és az olcsó poénok."

Top 6 anime

Ha egy anime nem lenne elég, tessék itt van egyből hat. Giga321 összeszedte a kedvenceit. Lesz itt minden, mint a céllövöldében: One Piece, Fairy Tai, Sket Dance, Black Lagoon, Highschool of the Dead, Ghost in the Shell.

"A végére hagytam a legkomolyabbat és az örök kedvencemet. Igazi hamisíthatatlan cyberpunk anime remek társadalomkritikával és a cyberbűnözés velejárójával."

Temetjük a Star Warst

Az igazi hardcore fanatikusok bizony rendesen kiakadtak, amikor kiderült, hogy egy tollvonással meg nem történté tették, a kánonon kívülre helyezték kedvenc Star Wars-könyveiket, képregényeiket. Praesagus bizony nem rejti véka alá a véleményét az ügyben.

"Lényegében 15 éve nem kapunk értékelhető alkotást, ha Star Wars-ról van szó, csak azt, melyet az univerzumért rajongó külsős alkotók hoztak létre, Lucas látszólagos engedélyével!"

A női játékosokról

The Nick komoly témában merül el. Átveszi, mit jelent gamernek lenni, ezen belül is milyen szerepet töltenek be a nők, és hogy hogyan viszonyul egyik gamer a másikhoz.

"Lennünk kéne annyira civilizáltnak, hogy nem a széthúzásban, az ócsárolásban leljük örömünket, hanem hogy megoszthatjuk élményeinket, szórakozásunkat, saját világunkat és világnézetünket másokkal."

***

Ennyi lett volna az ajánló. Ahogy már említettük, a blogverseny véget ért, új indulók már nem lehetnek, viszont a lájkokat még lehet gyűjteni. Jövő héten izgalmas ajánlónk lesz, hiszen nyertest fogunk hirdetni.

15.
15.
névtelenség
#6: "star treck"
"mi azzal a baj hogy már megírt történetet kell megcsinálnia"

Basszus könnyezek a röhögéstől. :D
Leírtad a blog ellenkezőjét pubi.
14.
14.
giga321
Min'na saikō arigatō! K-k-k-kawaii!

Köszönöm. ÉÉÉééÉéÉés Gratullok.

á*
13.
13.
TheNick
Köszönjük, további jó írást mindenkinek.
12.
12.
RangerFox
Jók voltatok, csak így tovább, Gratu!
11.
11.
Norbiii
10.
10.
Claymen
Köszönöm, hogy bekerültem, remek írások születtek ezuttal is.
6.
6.
kastorhun
#3: Elég nagy sületlenségeket beszél, a star wars 3 szerintem jól sikerült nincs olyan jó mint az eredeti trilógia de jó, és abrams-nél nincs is jobb rendező a projektre, hiszen a star treck új része is nagyon jól sikerült, és mi azzal a baj hogy már megírt történetet kell megcsinálnia, ez olyan mintha az mondták volna jacksonnak hogy ne csinálja meg a hobbitot ahelyett írjanak ők egy új történetet középfölde világához.
5.
5.
kredencferenc
Nagyon szépen köszönöm, hogy bekerültem és gratulálok mindenki másnak is (nem csak az ide bekerülteknek hanem mindenkinek aki írásra adja a fejét legyen akár miről is szó). Legközelebb is tegyünk ki magunkért!
3.
3.
sloth
#2: Olvasd el a blogot... "-.-
2.
2.
kastorhun
A Star Warst miért kellene temetni?
1.
1.
Yanez
Nagyon jó blogokat emeltél ki Scoo! Grat bloggerek, szép volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...