Launch traileren a Bound by Flame

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 5.
  • Videó
Link másolása
Pénteken kerül boltokba a Bound by Flame, ennek apropóján befutott a játék launch trailere, ami egyben ízelítőt ad Olivier Derivière (Assassin's Creed, Remember Me) aláfestő zenéjéből is.

A Spiders akció-szerepjátéka a döntésekről szól majd: főhősünket egy démon uralja, aki brutális képességekkel ruházza fel őt, amennyiben az enged a csábításának, és hagyja magát felemészteni. Természetesen választhatjuk a másik utat, megőrizhetjük emberségünket; a döntéseink hatással lesznek a harcra, sőt a kísérőink is másképp viszonyulnak majd hozzánk, ha puszipajtások leszünk a gonosszal.

A Bound by Flame május 9-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re és Xbox 360-ra.

15.
15.
Juha
Nem azt mondtam, hogy olyan szintü lesz, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy hátha több fejlesztönek is feltünt, hogy miért is sikeres a witcher, és próbálják lekoppintani.

Egy teljesen új univerzumban is lehet mélyen kidolgozott keretet adni a történetnek, és többezer kötetböl álló világokban is játszódhat unalmas game.

Na, vmi ilyesmit szerettem volna írni :)
14.
14.
N!ghtmare
#13: Azért te sem gondolhatod komolyan, hogy Witcher-szintű történettel, világgal fognak előrukkolni?!
A Witcher játékot kiváló, világsikerű könyvek alapján csinálták, tehát ott már adott volt egy kiforrott univerzum már meglévő rajongótáborral, "csak" át kellett ültetni játék formájába.
Csak, hogy kezeljük helyén a dolgokat és nem, még csak Skyrim 2 sem lesz a BBF.
13.
13.
Juha
Hmm... egész meggyözö trailer, remélem a sztori is hangulatos és eredeti lesz, mint pl. Witcher. Ott is az alapfelállást a prológus után tudtuk, mégis sikerült olyan csavarokat tenni bele, hogy a kezdeti szkepticizmusom egyböl rajongássá lett, átmenet nélkül!

Azóta várom, hogy ez a szellem megfogjon más fejlesztöket is, remélem ennek a játéknak sikerül, és akkor szarok a grafikára :-)
12.
12.
#7: 7-8 pont ma már nagyon jó játékot jelent :)
11.
11.
moonborn
Azt nem értem melyik játéknak volt ilyen grafikája 2008-ban :D
10.
10.
N!ghtmare
#8: Gondolom látta, hogy van benne ház méretű szörny és ettől automatikusan csakis GoW-copy lehet. :D
Néha nem kell logikát keresni a hozzászólásokban.
9.
9.
petimanus
VÉGRE! Annyi trailert megnéztem róla, képet és nem tudott meggyőzni. Olyannak tűnt, hogy "meh" csináltak egy újabb fantasy akció-rpg-t...Semmivel sem tudott meggyőzni ez eddig, hogy van ebben bármi különleges. Most még is sikerült. Ha több ilyen előzetest publikálnak, végig tűkön ülve vártam volna. Most ez a trailer meggyőzött, hogy ki kell próbálnom, hogy talán rejt magában valami igazán érdekeset. Most már kíváncsian várom a megjelenését, aztán eldől, hogy mit is sikerült összeütniük.
8.
8.
simon 555
#2: Hol látsz te ebben God of War-t?-.-
7.
7.
sebtapasz
előrendeltem, várom, de nincsenek illúzióim: max 7-8 pontos játékra számítok, de a hangulat azért remélem jó lesz!!! :D :D
6.
6.
N!ghtmare
Nagyon hangulatos lett, háromszor is megnéztem
5.
5.
Giggsy
#4: Hagyd rá. Trollkodni jött szegényke, csak még ahhoz is hülye :D
4.
4.
moonborn
#2: Nem rosszból de ha nem tetszik minek nézed meg ? :D
3.
3.
moonborn
még négy nap és jöön a cucc
2.
2.
goblinfing
2008 graf és god of war copy...nagyon jól néz ki tényleg -.-
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...