Bound by Flame PC, PS3, PS4, X360

A Spiders szerepjátékában olyan zsoldos alakítunk, akit megszállt egy démon.

Befutott a PlayStation Plus augusztusi játékkínálata

A Games with Gold augusztusi felhozatalára sem panaszkodhattunk, de a Sony kínálata talán még azon is túltesz. De ez nem is baj, a nagy nyári pangásban így bőven van időnk olyan játékokat pótolni, mint a Mafia III vagy a Serious Sam 3.

Blogajánló: A hat mázlista

Kimaradásunk miatt ezúttal jól belemarkolunk a felhalmozódott blogbejegyzésekbe, és hatot emelünk ki közülük. Az ajánlónkban szóba kerül a Bound by Flame, de feltűnik majd Donkey Kong és Luigi is.

Brit toplista: visszatért a Titanfall

Egy hétig adta át másnak a dobogó legfelső fokát a Titanfall, a múlt héten ismét a Respawn Entertainment FPS-e volt a legkeresettebb játék. Egyetlen újoncunk volt, de ő meg sem közelítette az élbolyt.

Bound by Flame - az első 15 perc

Ma landolt a boltokban a Spiders Studios szerepjátéka, a Bound by Flame, amely - ha hihetünk a híreknek - sokat merített a Dark Souls küzdelmeinek taktikusságából. Most a PS4-es verzió első negyedórájába nézhetünk bele.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szűkösebb lesz a hét játékmegjelenések szempontjából, kevés az érdekes cím, és azok is inkább az ínyenceknek kedveznek. Sebaj, úgyis mindenki a hónap végét várja, nem igaz?

Launch traileren a Bound by Flame

Pénteken kerül boltokba a Bound by Flame, ennek apropóján befutott a játék launch trailere, ami egyben ízelítőt ad Olivier Derivière (Assassin's Creed, Remember Me) aláfestő zenéjéből is.

Bound by Flame - bemutatkoznak a csatlósok

A Spiders Studios öt új screenshotot tett közzé a jövő héten megjelenő Bound by Flame-ről, illetve elhintett pár apróságot a szövetségeseinkről, akik a harcok során jó szolgálatot tesznek nekünk.

Bound by Flame - ízelítő a zenékből

A Spiders Studios eddigi legambiciózusabb projektje lesz a Bound by Flame, a szerepjátékhoz sikerült elismert zeneszerzőt szerződtetni. A muzsikákért Olivier Derivière, a Remember Me és az ACIV komponistája felel majd.

Bound by Flame - mindenki egy hősért kiált

A szombat Bound by Flame-nap. Így megy ez már hetek óta, s ezúttal sem kellett csalatkoznunk a Spiders csapatában. Mozgókép helyett öt állóképet kaptunk az akció-RPG-ről, melyek a hőstípusokat mutatják be.

Bound by Flame - még mindig a harc

Minden hétvégén kapunk némi kedvcsinálót a Bound by Flame-ről, ezúttal sincs ez másképpen. A Spiders Studios rendkívül büszke a Bound by Flame harcrendszerére, ezt úton-útfélen hangoztatja is.