Május közepén jön a DreadOut

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 7.
  • Videó
Link másolása
Újabb ígéretes túlélőhorrort kapunk ebben a hónapban: ez lesz a DreadOut, amit indonéz fejlesztők raktak össze, és a játékot bevallottan a Fatal Frame-sorozat ihlette. A launch trailer már megtekinthető.

A délkelet-ázsiai folklórból nagy kanállal merítő DreadOutról már megemlékeztünk tavaly nyáron a legjobb ingyenes horrorjátékokat felvonultató cikksorozatunk első részében, ahol a játék demóját közre is adtuk nektek. A jó hír az, hogy már nem kell sokat várnunk az indonéz túlélőhorrorra, hiszen az május 15-én landol PC-n.

Főhősnőnk, Linda, aki egy iskolai kiránduláson elszakad osztálytársaitól, magára marad, és rémülten konstatálja, hogy félelmetes kísértetek üldözik. A szellemeket csak a mobiltelefonján keresztül láthatja, csak úgy tudja felvenni velük a kesztyűt, ha lefényképezi őket, hasonlóan a Fatal Frame-ben látottakhoz.

A launch trailer pontosan ilyen:

21.
21.
turleysqt
#20: Én már végigmentem a japán verzión, játszottam az összes horroral ami megjelent az elmúlt 5 évben, és ez meglepően jobb volt mint az átlag!De lehet csak az elvárásaim mentek tönkre a sok szar miatt ami megjelent :))
20.
20.
K2 The Highest
Játszottam egy korai verziójával, de annyira elborzasztott, hogy azóta még a híreket is kerülném, ha tudnám. Sajnos a játék nagyon irritáló és unalmas.
19.
19.
SP4C3F0X
Azért nem kell sokat várni ettől sem. Idén csak az Evil Within lesz a figyelemreméltó horror. Ezek meg csak amolyan amatőr programozók alkotásai amit Unity-val raktak össze. Egy próbát megér, de szerintem feledhető indie lesz ez is.
18.
18.
GAMEROD
Akadjunk már le a Daylight-ról. Nagyobb volt a füstje mint a lángja. Egy homályos, sötét szar. Méghogy Unreal4 motor(persze az U3-mal is valami gagyit adtak ki első nekifutásra aztán szép lett az ) . Még a Fear1 is veri grafikában pedig nem mai darab. Bőven elég lett volna nekik ehhez az Unreal1 motor, ha nem értenek hozzá.
17.
17.
boss911002
Kíváncsi leszek mit dobnak össze ezek az indonéz fejlesztők
15.
15.
Stiw
Én is azoknak a táborát erősítem, akinek tetszik a játék, bár a kis csaj valahogy nem jön be.
14.
14.
Ecneb
#9: és #7 Nem tudom, mikor beléptem ebbe a cikkbe már kimoderálták, viszont ritka, hogy ezt tegyék vele, mert általában leszarják az értelmetlen tőmondatait. Pont ezért gratuláltam neki, mert ezek szerint csak összehozott egy értelmes mondatot, kár hogy a moderátorok nem értékelték :D
12.
12.
br1Koo
:_D
11.
11.
br1Koo
Tököm se játszana ezzel az aberrált szarsággal
10.
10.
serioustomy
#9: Szerintem a videó nézése alatt megijedt szegény, és elkáromkodta magát xD
9.
9.
kopic
#7: lol
Cristiano barátunk mit írt ?:)
8.
8.
markoci555
#7: Megkérdezhetem, hogy mit írt? :D

A játék a videó alapján nekem nem jön be.
6.
6.
balint23h
Tudom nem a grafika a fontos de azért...
3.
3.
bodortamas1
Na, ez már tényleg horrorisztikus lesz, a Daylight után nagy fellélegzés, mert az horror téren egy nagy nulla volt, pedig előtte rendesen rákészültem, hogy na most végre félni fogok :) Bár, talán még a Dread Out előtt sikerül félnem / megijednem, mivel éppen az Outlast: Whistleblowert telepítem :)
2.
2.
kivenoko
Ígéretes... kb olyan mint a 2003-as Tomb Raider egy telefonnal...
1.
1.
giga321
Ez már akkor is érdekelt amikor ajánlottátok. Szóval várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...